De läckte ut fler funktioner i Xiaomi Mi 12

0 Shares

För några veckor sedan, när Qualcomm debuterade den nya Snapdragon 888+-kretsuppsättningen, retade komponentföretaget också nästa generations flaggskeppskretsuppsättning. Den nya processorn som kommer att stjärna i den stora toppen av sortimentet nästa år identifieras som sm8450 (även om den förmodligen kommer att heta Snapdragon 895) och det logiska är att den kommer att presenteras i slutet av året, bara några veckor före den nya premiummobilen från Xiaomi.

qualcomm

Bra processor, stor kamera och bättre batteri

Enligt den strategi som följs av varumärket i dess flaggskepp, får ingenting oss att tro att Snapdragon 895 inte är den styrkrets som är utrustad i Xiaomi Mi 12 , som är den första telefonen i världen att släppa den. För säkerhets skull, i morse, har den berömda läckaren Digital Chat Station kommit till Weibo för att bekräfta denna detalj av telefonen och samtidigt avslöja mer information om den framtida telefonen.

Enligt bloggaren har en ny terminal med Xiaomi-kodnamnet 2201122C börjat ses i olika hörn av nätverket som visar några av dess specifikationer. Eftersom det nämns att den kommer att utrustas med SM8450-plattformen kan man tänka sig att denna modell skulle vara Xiaomi Mi 12. Ryktena sägs att i år åtminstone en standardversion och en Pro-version skulle marknadsföras där, utöver Snapdragon 895 , telefonen skulle skryta med supersnabb laddning, en superhögupplöst kamera och en elegant skärm.

rykten Xiaomi M i12 Enligt Om vi ​​tittar på alla läckor kring enheten kan dessa uttalanden dölja en snabb kabelladdning över 120 W , toppen nåddes förra året av Xiaomi Mi 10 Ultra. Men vi kan också förvänta oss att trådlös snabbladdning ökar och blir den största synen på en signaturenhet.

Angående kameradelen så har det länge ryktats om att detta Mi 12 skulle vara den första telefonen i världen som har en 200 megapixel Samsung S5KGND-sensor , vilket skulle motsvara informationen från Leakster. Till detta lägger vi närvaron av en LTPO-skärm som den som kommer att finnas i iPhone 13 med minskad strömförbrukning och användning av en adaptiv uppdateringsfrekvens på mellan 1-120Hz beroende på användningsscenariot.

Mobilen ska presenteras i december så det finns fortfarande mer än tillräckligt med tid för att fortsätta samla in läckor.

0 Shares