Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De free Spinnup-alternativ som är öppet för alla!

Spinnup har precis meddelat att de bara kommer att bli inbjudna och minska antalet artister på plattformen. Läs om ett bättre alternativ här!

Universal Music Groups digitala musikdistributionsarm har just gjort en stor förändring av sin tjänst. Spinnup går inte bara över till enbart inbjudningar, utan de ber också många artister “att ta bort sina releaser och överföra till en ny distributör senast den 19 juli 2022”.

Trött på att bli avstängd från plattformen? Med noll hinder för inträde eller avgifter vill ReverbNation hjälpa den lilla artisten och etiketten att lyckas online. I femton år nu har ReverbNation hjälpt över 800 000 artister att distribuera nästan 5 miljoner låtar online, och vi kommer ingenstans! Det finns en anledning till att ReverbNation är den ledande distributören av digital musik i Europa. Vi förenklar musikdistributionen, till konkurrenskraftiga priser.

Oavsett vilken nivå du väljer har du full tillgång till alla funktioner och kan distribuera till alla samma butiker och streamingtjänster, som Spotify, Apple Music, iTunes, YouTube Music, Amazon Music, Deezer, TIDAL och många fler, inklusive sociala medieplattformar som YouTube Content ID, Facebook, Instagram, SoundCloud och TikTok. Artisten behåller alltid 100 % av rättigheterna till sin musik och kan byta nivå när som helst.

  • ReverbNation Free: Vårt Free nivån har absolut noll i förskott av återkommande avgifter. Ladda upp så många låtar, releaser och artister du vill. Du behåller 85 % av intäkterna.
  • ReverbNation Premium: För en liten avgift och $9,99 årlig betalning låter Premium artister behålla 100 % av intäkterna.

Klicka här för att se hur ReverbNation klarar sig mot konkurrenterna.

Klicka här för att lära dig hur du byter till ReverbNation.