De flesta internetanvändare tror att de kan upptäcka phishing -e -postmeddelanden. Hälften av dem har fel

De flesta internetanvändare tror att de kan upptäcka phishing -e -postmeddelanden. Hälften av dem har fel

Om du inte investerar i cybersäkerhetsåtgärder för ditt företag har du problem. Eftersom kostnaderna för it -brottslighet beräknas överstiga 2 biljoner dollar 2019, bör säkra ditt företags information vara högsta prioritet för grundare överallt. Och även om du kanske tror att dina anställda är tillräckligt kunniga för att undvika att äventyra säkerheten i ditt företag, visar en studie att du inte kunde ha mer fel.

Enligt en undersökning gjord av NordVPN är 94 procent av internetanvändarna övertygade om sin förmåga att upptäcka phishing -e -postmeddelanden som ber om personlig information. Detta antal är svindlande högt för hur vanliga cyberattacker har blivit i näringslivet idag. Lyckligtvis vet vi alla att förtroende inte alltid är lika med verklig skicklighet, eftersom studien visade att 45 procent av internetanvändarna fortfarande regelbundet klickar på farliga länkar och ger personlig information där de inte borde, vilket riskerar deras företag, allt för av phishing -mejl.

Medan hackare blir bättre och bättre på att stjäla din information dagligen, har cybersäkerhetsåtgärder vanligtvis kunnat slå tillbaka. Men företag runt om i världen hänger sällan med skiftande trender och lämnar sin information öppen för cyberattacker vid varje varv. Om grundarna vill prioritera cybersäkerhet måste de göra utbildning och medvetenhet till det främsta sättet att göra det.

“Vi försöker utbilda allmänheten om cyberhot och vikten av data och informationssäkerhet i den digitala tidsåldern”, skrev författarna till studien. “Målet med denna forskning är att bestämma den globala medvetenheten om onlinesäkerhet och integritet samt att ge praktiska råd.”

Om du vill vidta åtgärder för att förbättra dina anställdas förmåga att upptäcka phishing -mejl ger studien några tips som kan hjälpa. För det första, kontrollera e -postens avsändare. Att lita på visningsnamnet är det första misstaget när det gäller dessa cyberattacker. Se sedan till att det inte finns några stavnings- eller grammatikfel, eftersom dessa är vanliga i phishing -e -postmeddelanden. Du vill också undvika att klicka på några länkar för att se till att du inte har bråttom. Slutligen, när du är osäker, kontakta din bank för att se till att ingen försöker dra en snabb över dig.

Trots att globala cyberattacker gör rubriker om vad som känns som varje vecka, tar startande grundare och företagare fortfarande inte riskerna på allvar. Även med den enorma kostnaden och tusentals enkla lösningar som finns tillgängliga med ett klick på en knapp, förstår de bara inte att dessa problem är totalt företagsförstörare. Och om du inte kan säkra din information via affärsmail kommer du att få problem innan du vet ordet av.

Läs mer om cybersäkerhet på TechCo

Relaterade Artiklar

Back to top button