Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De bästa sportkamerorna med 4K-upplösning

Bästa sportkameror med 4K-upplösning

Det bästa av allt är att även om det är sant att dessa typer av produkter för några år sedan var inom räckhåll för de mest skrymmande fickorna, så kan du idag hitta ett brett utbud av sportkameror som spelar in i 4K-upplösning till mycket mer moderata priser. . Naturligtvis måste du veta hur du väljer rätt modell.

4K-sportkameror för mindre än 350 euro

360 GoPro kamera

Och sanningen är att du kan hitta några högkvalitativa modeller för mindre än 350 euro. Det är sant att det finns actionkameror som skryter med ett pris som inte överstiger 50 euro, men vi räknar redan med att de inte riktigt erbjuder äkta 4K-upplösning vid inspelning av videor. Eller ännu värre: det gör de erbjuda äkta 4K , men med en bildhastighet som gör det omöjligt att se innehållet du har spelat in.

Å andra sidan kommer alla modeller som du hittar i den här sammanställningen mer än att möta dina behov, eftersom de å ena sidan erbjuder möjligheten att spela in videor i 4K-kvalitet och med en bildhastighet per sekund som mer än uppfyller för dig för att få bästa resultat. . Till detta måste vi lägga till alla typer av stabiliseringsteknik och andra typer för att få dina videor att se bättre ut än någonsin.

Innan vi har berättat det den ekonomiska gränsen som vi har satt för denna sammanställning av 4K-sportkameror är 350 euro . Men det betyder inte att alla modeller som du kommer att se senare kommer att ha ett ungefärligt pris. Ingenting är längre från verkligheten. Främst för att vi ville erbjuda dig en mängd olika produkter som mer än uppfyller dina behov och som uppfyller din budget, så du hittar kameror i olika prisklasser. Låt oss se de olika alternativen att överväga.

GoPro HERO8 Svart

GoPro Kit HERO8 Svart

Vi börjar denna sammanställning med ett av de mest emblematiska företagen i branschen. Utan tvekan är GoPro den stora rivalen att slå på actionkameramarknaden, tack vare en komplett katalog bortom allt tvivel. Och detta GoPro HERO8 Svart är ett av de bästa alternativen du kan köpa, med bildstabilisering utom allt tvivel, samt möjligheten att spela in 4K-videor och redigera dem direkt från denna kompletta enhet.

Insta360 One R

360 Insta360 One X kamera

Ett annat utmärkt alternativ att överväga är Insta360 One R. Just den här modellen har vattenbeständighet genom sin IPX8-certifiering, förutom att den har en av de bästa stabiliseringarna på marknaden så att dina videor ger bästa möjliga resultat. Lägg till de olika funktionerna som den innehåller så att du kan redigera dina videor och foton för att få en produkt som mer än uppfyller dina förväntningar.

RJJG SJ8 Pro

RJJG SJ8 Pro

Under ett omöjligt att uttala namn döljer sig en av de bästa 4K-sportkamerorna som du kan köpa för mindre än 350 euro. Vi pratar om RJJG SJ8 Pro , en modell som har en mycket kompakt design, samt inkluderar alla typer av tillbehör så att du kan få ut det mesta av den här enheten.

Xiaomi YI 4K

Xiaomi Yi 4K sportkamera

Den asiatiska tillverkaren kunde inte vara frånvarande i en sammanställning av denna typ. Ja, Xiaomi har en katalog utom allt tvivel och som inkluderar denna 4K actionkamera som mer än kommer att möta dina förväntningar. För detta har den ett stabiliseringssystem så att du kan spela in dina videor i bästa kvalitet, samt en kompakt och mycket behändig design. Utan tvekan, en modell av höjd och som inte kommer att göra dig besviken alls.

Gopro Hero7 Silver

GoPro Hero7 silver

Vi har redan berättat att GoPro är en av de stora referenserna, så du kommer att se flera modeller av företaget inom denna topp. I det här fallet vill vi rekommendera Gopro Hero7 Silver, en actionkamera med 4K-upplösning och som har HyperSmooth stabiliseringsteknik tillsammans med andra funktioner som gör det till ett utmärkt alternativ att överväga.

Sportkamera Hd

Sportkamera Hd

Låt dig inte luras av dess namn, eftersom denna sfäriskt designade sportkamera kan spela in videor i 4K-upplösning. Även om den mest anmärkningsvärda delen av denna modell ser vi den i dess vidvinkel på 155 grader så att du kan spela in de bästa scenerna. Och dess robusta hölje kommer att förhindra att oavsiktliga stötar eller fall skadar hela enheten.

Insta360 Nano S

Insta360 Nano S

Och vad sägs om denna nyfikna actionkamera vars funktion överraskar. Mer än något annat eftersom den ansluts till din mobiltelefon så att du kan dra nytta av dess skärm. Inte tillräckligt för dig? Vet att den kan spela in 360-graders videor, vilket gör den här produkten till ett perfekt komplement till dina virtuella verklighetsglasögon.

EZVIZ S5

EZVIZ S5

Fortsätter med denna sammanställning där du hittar de bästa 4K-sportkamerorna som du kan köpa med en budget som inte överstiger 350 euro, vi kunde inte missa möjligheten att rekommendera denna EZVIZ S5 . En modell som satsar på en ultrakompakt kropp så att du kan ta den vart du vill utan att märka dess närvaro.

GoPro Hero6 Svart

GoPro Hero6 Svart

Medan GoPro Hero6 Black har funnits på marknaden i några år nu, är det fortfarande en av de bästa 4K-sportkamerorna du kan köpa. En modell som kan spela in videor i 4K-upplösning, förutom att ha en bildstabilisering bortom allt tvivel och en design som stödjer allt.

Victure AC940

4K Victure sportkamera

Vi stänger den här toppen med de bästa 4K actionkamerorna med denna Victure-modell. En kamera som kommer med två batterier så att du inte missar ett enda ögonblick, tillsammans med ett stabiliseringssystem som överraskar med sina resultat.