De bästa smartklockorna som låter dig installera applikationer

Vad är positivt med möjligheten att installera applikationer? Tja, i princip möjligheten till anpassa smartklockan på bästa möjliga sätt. Genom att kunna komma åt olika appar kan du ge den den touch av nytta du behöver och anpassa den till ditt dagliga liv. Ett exempel på vad vi säger är att kunna spela låtar i molnet eller hålla koll på din fysiska aktivitet på ett mer specifikt och personligt sätt. Därför, beroende på vilken användning du ska ge smartklockan, den val kommer att vara mer eller mindre tydligt. Saker dessa wearables måste ha

Uppenbarligen är detta en produkt som först och främst måste uppfylla de funktioner som förväntas av ett tillbehör av denna typ. Därför måste du uppfylla vissa hårdvarukrav för att vara säker på att du gör ett korrekt köp. Ett exempel på vad vi säger är att skärm måste vara av kvalitet , över 200 dpi pixeltäthet, så att du kan vara mer än lugn om hur du kommer att se informationen på panelen. Dessutom måste det vara taktil , eftersom manipulationen annars kan vara obekväm vid specifika ögonblick, till exempel när du spelar sport.

När det gäller de väsentliga komponenterna för driften är det grundläggande att hitta 512 MB RAM och processorn måste vara dual-core. Till detta ska läggas ett förråd på minimum 4 GB , eftersom du annars kan ha begränsningar när du installerar applikationer och även när du lagrar musikspår. För att vara säker på att få en bra funktion vad gäller anslutning måste du för närvarande kräva båda Blåtand för att synkronisera med telefonerna och WiFi att kunna arbeta autonomt och att kunna installera apparna även om du inte har smarttelefonen till hands .

Huawei Watch GT 2e Sport

Om en av funktionerna som smartklockan ska utföra är att kontrollera den fysiska träningen du gör är det mer än rekommenderat att ett bra antal sensorer ingår (inklusive en accelerometer och själva pulsen), samt en GPS så att precisionen i detta arbete blir maximalt möjlig. Dessutom, för att undvika problem av något slag och att du alltid kan glömma att bära accessoaren eller inte, den skydd mot vatten måste vara närvarande så att varken svettbadning eller duschning med den är ett problem.

Vad som har att göra med installationen av applikationer, vad du bör leta efter är att det finns ett stort antal av dem (och om de är free, bättre än bättre) och även att installationsprocessen inte alls är komplicerad. Det vill säga du kan ange en Lagra där du kan söka och ladda ner på ett praktiskt taget ofarligt sätt vad du vill installera. Och så ska det vara både på själva smartklockan och på telefonen med synkroniseringsapplikationen.

Köpalternativen som du bör utvärdera

Nedan lämnar vi en lista med flera modeller som vi tror är perfekt anpassade för att vara en av de bästa smartklockorna som låter dig installera applikationer bland alla som finns på marknaden. Deras kvalitet är utom allt tvivel och dessutom kan du köpa dem tyst hemifrån, eftersom de är tillgängliga på Amazon.

Samsung Galaxy Watch3

Utan tvekan är detta en av de bästa smarta klockorna som låter dig installera de mest slående applikationerna på marknaden. Med en utmärkt design och Tizen operativsystem är antalet tillgängliga appar mycket högt och dess funktion riktigt bra, eftersom dess hårdvara är den mest kompletta.

Samsung Galaxy Watch3

Apple Watch Series 6

Det här är ett tillbehör som är praktiskt taget på samma nivå som det tidigare nämnda, perfekt för den som gillar produkterna som Apple lanserar på marknaden. Med en skärm av mycket hög kvalitet och ett operativsystem som tillåter många alternativ, som till exempel tillgång till en butik, kommer det inte att ge dig några problem.

Apple Watch Series 6

Motorola Moto 360

Den tredje generationen av en modell som var en av de första som lanserades på marknaden bland alla smartklockor som funnits i historien. Operativsystemet det använder är Wear OS, så du har tillgång till alla applikationer som finns i Play Butik. Lätt och med en mycket bra design är det ett alternativ att alltid värdera.

Motorola Moto 360

Fitbit Sense

Även om det inte är den enhet som har det största antalet tillgängliga applikationer, kommer du att hitta ett stort antal av dem när det gäller att anpassa denna bärbara enhet. Bra design och med ett stort antal alternativ som många sensorer eftersom den inte har problem med vatten är dess autonomi en av de bästa.

Fitbit Sense

OPPO Titta

Den första upplevelsen av detta företag med en smartklocka i Spanien kan inte bli bättre. Den integrerade skärmen är av utmärkt kvalitet och operativsystemet som du hittar inuti är Wear OS. Det saknar ingenting för att vara ett lämpligt val, och dess kompatibilitet med iOS och Android är utmärkt.

OPPO Titta

Fossil Smartwatch Gen 5

Med tidens gång har denna smarta klocka praktiskt taget blivit en referens på marknaden. Det inkluderar Googles operativsystem, och det har alla alternativ som kan sökas efter i en enhet av den här typen tillsammans med en design som simulerar traditionella tillbehörsklockor och därför väcker uppmärksamhet.

Samsung Galaxy Watch Active2

Sportalternativet som erbjuds av det koreanska företaget om du letar efter ett tillbehör av denna typ. Komplett och mycket tålig, den uppfyller den militära standarden, som är all livförsäkring, har en mycket låg vikt och en rund skärm som väcker uppmärksamhet. Den använder Tizen som operativsystem.

Samsung Galaxy Watch Active2

TicWatch Pro 3

Det här är en av modellerna som erbjuder LTE-anslutning så att du alltid kan vara uppkopplad om du behöver det och bland annat att du kan ladda ner applikationer från Play Store. Med alla typer av bra alternativ, såsom införandet av avancerad anslutning, är det ett köpalternativ att värdera.

TicWatch Pro 3

Apple Watch Series 5

Trots att den är en smartklocka som inte tillhör den senaste generationens smarta klockor som erbjuds av Apple på marknaden, har den mer än tillräckligt med egenskaper för att vara ett bra köpalternativ, eftersom den till exempel inte saknar GPS och ett utmärkt operativsystem som den fungerar som en klocka.

Apple Watch Series 5

Micheal Kors MKT5086

Det som är mest slående med denna produkt är att den har en distinkt och samtidigt slående design. Allt detta tillsammans med användningen av Wear OS, vilket är ett bra köpval, eftersom det inte saknar alternativ som du säkert använder som GPS eller NFC för att göra mobila betalningar säkert och snabbt.

Micheal Kors MKT5086

Relaterade Artiklar

Back to top button