De bästa smartklockorna med röstassistent

0 Shares

Dessutom är det tillgängliga utbudet så brett att du kommer att kunna hitta modeller av alla de slag för att få den smarta klockan som bäst passar dina behov. I det här fallet vill vi fokusera på en mycket speciell typ av smartklocka: de som erbjuda stöd för de viktigaste röstassistenterna.

Fördelar med dessa smartklockor

Bästa smartklockan med röstassistent

Det bör noteras att fördelarna med att köpa en smartklocka som är kompatibel med en eller flera av de mest populära röstassistenterna är anmärkningsvärda. Till att börja med, du kommer att kunna få ut det mesta av röstassistenten, eftersom du kan aktivera den när som helst med din smarta klocka. Kanske behöver du skriva ner ett telefonnummer av någon anledning. Om du har en klocka av den här typen behöver du bara tala om för den jourhavande röstassistenten att ta del av vad du säger.

Det kommer också att hjälpa dig att känna till trafikläget på väg till jobbet, om du har ett möte i din kalender, eller ens vet om det kommer att regna i din stad. Och se hur lätt det är, sedan de flesta av modellerna som du hittar har ett aktivt lyssningssystem så att du bara behöver säga motsvarande röstkommando för att aktivera röstassistenten, sanningen är att det är en produkt som det är mycket värt.

Kompatibla modeller

Som du kanske har sett, fördelar med att satsa på en smartklocka som är kompatibel med en röstassistent är anmärkningsvärda, så det är väl värt investeringen. Vi berättar detta eftersom ett väsentligt element när du aktiverar en röstassistent från en smartklocka är att klockan har en inbyggd mikrofon.

På så sätt kommer du inte bara att kunna aktivera Amazon Alexa, Google Assistant och resten av alternativen på det enklaste sättet, men du kommer också att kunna ringa eller ta emot samtal. Naturligtvis gör detta element priset på en klocka av denna typ lite högre än för andra modeller som har denna funktion. Men med tanke på de möjligheter som en enhet av denna typ erbjuder, är sanningen att ditt köp är en säker hit.

Dessutom, och som du kan se i sammanställningen som vi har tagit fram åt dig, kan du hitta smarta klockor med mikrofon för att aktivera en röstassistent till de mest varierande priserna. Så missa inte vårt speciella urval där du hittar smarta klockor i olika prisklasser och som mer än kommer att möta dina behov.

SAMSUNG Galaxy Watch3

Samsung Galaxy Watch3 med bakgrund

Vi startar den här sammanställningen med en av de bästa smartklockorna du kan köpa. Ja, SAMSUNG Galaxy Watch3 är en ode till god smak, tack vare att den erbjuder en helt enkelt utsökt design tillsammans med tekniska egenskaper som gör att du kan få ut det mesta av en enhet som mer än kommer att möta förväntningarna hos de mest krävande användarna.

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 6

Om du använder Apple-produkter, framför allt iPhone, tveka inte att satsa på Apple Watch Series 6. En smart klocka med en design utom allt tvivel, förutom alla möjliga funktioner. Och tanken på att vara kan aktivera Siri med ett enkelt röstkommando att lösa alla dina tvivel är ett stort värde att ta hänsyn till.

TicWatch Pro 3 LTE

TicWatch Pro 3

På tredje plats har vi huvudjuvelen i denna tillverkares krona. TicWatch Pro 3 är en modell som använder Wear OS, så att du kan installera alla typer av applikationer, samt ett batteri med stor autonomi och avancerad hårdvara så att du kan njuta av den bästa prestandan, särskilt med att framhäva dess Qualcomm-processor designad för att användas i smarta klockor.

Fitbit Sense

Fitbit Sense

Och vad sägs om denna Fitbit-smartklocka. Utan tvekan en av företagets främsta arbetshästar. Dess huvudsakliga vapen? Tja, till att börja med har Fitbit Sense förmågan att utföra elektrokardiogram i realtid, såväl som en hudtemperatursensor, en stressmonitor och andra funktioner som gör ditt köp till en säker hit.

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 till rea

Vi återkommer till tillverkaren av det bitna äpplet för att rekommendera Apple Watch Series 5. Även om det är sant att det inte är företagets senaste modell har den allt du behöver för att få ut det mesta av den, förutom att den kan aktiveras Siri genom ett enkelt röstkommando. Utan tvekan, det perfekta komplementet till din iPhone.

Samsung Galaxy Watch Active2

Samsung Galaxy Watch Active2 på bordet

Den senaste modellen från den koreanska tillverkaren som vi vill rekommendera är en av företagets bästsäljare. Vi pratar om Samsung Galaxy Watch Active2 , en smartklocka som har ett stort antal funktioner för att få ut det mesta av sina möjligheter. Lägg till dess sobra design och stora motståndskraft mot stötar och fall för en rund produkt.

Ticwatch C2

Betalningar med Ticwatch C2 smartwatch

Var försiktig med denna Ticwatch C2, eftersom det är en av smartklockorna med bästa valuta för pengarna . Mer än något annat eftersom den här modellen har ett NFC-chip för att kunna göra betalningar med mobilen, en detalj att ta hänsyn till, förutom att den har en AMOLED-panel för att erbjuda den bästa bildkvaliteten.

Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 smartklocka med bakgrund

Om du fortsätter med denna sammanställning av de bästa alternativen om du vill köpa en smartklocka som är kompatibel med de viktigaste röstassistenterna, kunde vi inte missa möjligheten att rekommendera Fitbit Versa 3. A modell kompatibel med Alexa och det är perfekt för att njuta av dina favoritlåtar medan du tränar.

Amazfit GTR 2

Amazfit GTR 2e frontal

Om det du letar efter är en billig smartklocka som är kompatibel med Alexa, missa inte den Amazfit GTR 2 , eftersom det är ett riktigt fynd. En modell som har ett utseende som utstrålar kvalitet genom var och en av sina porer, tillsammans med ett stort antal sensorer så att du kan träna med sinnesfrid att den övervakar alla dina steg. Och allt till ett riktigt knockdown-pris.

Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2

Vi avslutar den här samlingen med Fitbit Versa 2. En sportig bärbar enhet som mer än kommer att möta dina behov tack vare de olika sensorerna den har.

0 Shares