De bÀsta romantiska och kÀrleksfilmerna att se pÄ Alla hjÀrtans dag för tvÄ

0 Shares

Om det finns ett datum som Àr helt mÀrkt i kalendern Om mÀnniskor som Àr helt kÀra kan vi inte lÄta bli att reflektera över vad som Àr fallet med Alla hjÀrtans dag.

Vad kan jag göra pÄ alla hjÀrtans dag för att överraska min partner? Vi ger dig nÄgra idéer.

Och naturligtvis förstÄr vi att en av bÀttre sÀtt att festa pÄ denna dag Àr förknippad med att följa med denna speciella person, kanske titta pÄ en film med honom eller överraska honom med romantiska idéer.

MÄnga av oss vi vÀntar pÄ detta datumför Àven om kÀrlek visas varje dag, drömmer de flesta av oss om att tillbringa detta datum med nÄgon speciell. Antingen letar du efter ett originellt sÀtt eller uttryck för att förklara din kÀrlek till den lilla personen eller sÄ har du redan en partner att fira med.

Om du har en partner att spendera med henne pÄ dessa dejter antar jag att du vill göra nÄgot speciellt, du kan Àgna nÄgra romantiska dikter, ge henne ett kÀrleksbrev, köpa en liten present till henne eller kanske bara ordna en romantisk dag tittar pÄ kÀrleksfilmer tillsammans.

Av den anledningen ville vi visa dig vad vi tycker Àr de bÀsta filmerna just nu. romantisk berÀttelse. SÄ att du tillbringar en speciell dag bredvid din Àlskling.

Vilka Àr de bÀsta romantiska filmerna nÄgonsin?

Casablanca (1942)

Casablanca Àr en symbol som gÄr lÄngt bortom kÀrlekshistorier som överförts till bio, men det gör den sÄ klart romantisk ingrediens detta tvingar oss pÄ nÄgot sÀtt att inkludera det bland de olika filmerna vi mÄste övervÀga.

Under ledning av Michael Curtiz samlade det mycket den tidens huvudaktörersom Ingrid Bergman, Humphrey Bogart och Paul Henreid, som börjar med en berÀttelse som kretsar kring andra vÀrldskriget, medan tvÄ mÀn ifrÄgasÀtter en kvinnas kÀrlek.

Pretty Woman (Pretty Woman, 1990)

Klassiska kÀrlekshistorier förs upp pÄ bioduken, med Pretty Woman kan vi hitta den mest romantiska komedin vacker i historien, med Julia Roberts och Richard Gere i huvudrollerna.

En klassisk referens till en prostituerad och en affĂ€rsman som blir galet kĂ€r i henne fungerar perfekt i den hĂ€r videonmedan mĂ„nga tror att detta Ă€r en modern version av “Askungen”.

Spirit (Shadow of Love, 1990)

En annan av filmens stora klassiker nÀr det kommer till kÀrlekshistorierna vi behöver dela denna unika historia, i det hÀr fallet frÄn en film som Äterskapar historien om ett ungt par med Sam (Patrick Swayze) och Molly (Demi Moore), mördade i ett rÄn, hans spöke vandrar runt sin Àlskade tills han genom mediet lyckas komma i kontakt med en ung kvinna.

Före soluppgÄngen (1995)

Om 90-talets decennium var ett av de mest fruktbara nĂ€r det gĂ€ller romantiska filmer, sĂ„ hittar vi i mitten av “Före soluppgĂ„ngen“, En novell i regi av Richard Linklater, som berĂ€ttar historien om Jesse, den amerikanska pojken som spelas av Ethan Hawkeue, Ă€r pĂ„ en resa till Europa, dĂ€r han trĂ€ffar Celine, en fransk student som han blir galet kĂ€r i, Ă€ven om nĂ€sta dag mĂ„ste han Ă„tervĂ€nda.

Titanic (1997)

Titanic Àr en annan av de hÀr filmerna som inte bara kan plockas upp inom den romantiska genren, har bland sina mÄnga element en romantisk berÀttelse, nÀr historien om Rose (Kate Winslet) och Jack (Leonardo Dicaprio) Äterskapas.

TvÄ unga mÀnniskor frÄn olika sociala skikt som Àr ombord pÄ en mytisk bÄt och Àr vid liv en kÀrlekshistoria med alla nödvÀndiga kryddor tills tragedin med Titanic skakar hans eget öde.

Notting Hill (1999)

Julia Roberts, som av mÄnga anses vara den romantiska filmen par excellence, ÄtervÀnder till de första sidorna i denna lista sida vid sida med Notting Hill, tillsammans med den stÀndigt tillgivna Hugh Grant, skapar en duo som har funnits kvar i historien.

Han instruerar den berömda Hollywood-skÄdespelerskan Anna Scott, som blir kÀr i bokhandeln William Thacker i Londons stadsdel ger filmen namn. Utan tvekan Àr detta en romantisk komedi som Àr ett mycket bra alternativ om du vill se nÄgot sött men avslappnat pÄ julafton eller alla hjÀrtans dag.

Notebook (Diary of a passion, 2004)

Ännu en av de dĂ€r filmerna som ingen romantiker bör missa, i det hĂ€r fallet det fullskaliga drama han har det berörde bĂ„de kvinnor och mĂ€noch Ă€r att Diary of Passion innehĂ„ller alla element vi letar efter i en kĂ€rlekshistoria.

Noah (Ryan Gosling) och Allie (Rachel McAdams) blir förÀlskade i sin ungdom och separeras senare av familjen. trÀffas igen lÄngt senarenÀr hon redan Àr gift med en ung miljonÀr som inte har nÄgot med den ödmjuke Noah att göra.

Eternal Flawless Sun (2004)

Evigt sinne utan minnen Àr en annan av de filmer som gÄr bortom den romantiska genren, Àven om vi inte kunde sluta övervÀga arbete som gÄr mot Michel Gondry.

Dramat, med Kate Winslet och Jim Carrey i nÄgra av de bÀsta rollerna i sina karriÀrer, berÀttar historien om en man som fÄr veta att hans ex-partner alla minnen har tagits bort Med vÀnliga hÀlsningar genom den kontroversiella behandlingen av Dr. NÀr han försöker göra detsamma kommer han snart att inse att nÄgot Àr fel.

PS jag Àlskar dig (postscriptum jag Àlskar dig, 2007)

Ytterligare en av de dÀr Àlskares klassiker som vi inte ville sluta rekommendera, i hans fall, för PS I love you eller Postscript I love you har en av kÀrlekshistorierna mer smÀrtsamt som har kommit ihÄg i filmhistorien.

Holly Kennedy (Hilary Swank) har allt en ung kvinna kan lita pÄ: pengar, skönhet, berömmelse; och ÀndÄ hade han precis blivit Ànka efter Gerry (Gerard Butler), ett offer dödlig sjukdom. Garry, som kÀnde till sitt katastrofala öde, lÀmnade sin fru med en rad anklagelser dÀr han ger henne nÄgra rÄd sÄ att hon kan gÄ vidare sÄ snart som möjligt, trots kritik frÄn hennes familj och vÀnner.

Jag hatar alla hjÀrtans dag (Jag hatar alla hjÀrtans dag, 2009)

Även om mĂ„nga kanske tycker att namnet inte Ă€r bra alternativ för alla hjĂ€rtans dagSanningen Ă€r att detta Ă€r en intressant historia som vi inte kan glömma.

En romantisk komedi med Nia Vardalos, Àgaren till en florist, som tror att par tappar intresset för varandra för snabbt, trots att hon dyker upp Greg (John Corbett), en bra ungkarl som kan fÄ dig att Àndra dig sÄ smÄningom.

Vilken av dessa romantiska filmer att se pÄ Alla hjÀrtans dag Àr din favorit?

0 Shares