De bästa robusta mobilerna till det bästa priset

0 Shares

Bästa robusta mobiler till bästa pris

Vi står inför de tuffaste mobilerna på marknaden , eftersom de kan motstå stötar, vatten, damm, tryck … Därför är fördelarna med dessa robusta terminaler tydliga, de kommer att ge oss större säkerhet om vi behöver en enhet som kan motstå alla typer av fall, extrema situationer och de olika svårigheter som kan uppstå i vår vardag, som traditionella mobiler är omöjliga att stå emot.

Och det är därför det är komplicerat att hitta en robust mobil, eftersom du måste ta hänsyn till dess höga pris. Därför, vi kommer att visa dig de stora fördelarna med att få denna typ av terminaler och det bästa värdet för pengarna som vi kan hitta på den nuvarande marknaden.

Nycklarna till en robust mobil

När du köper en robust mobil måste en rad faktorer beaktas, såsom graden av IP-skydd mot vatten och andra element. Även om vi inte kan glömma andra imponerande specifikationer som de har sådana som deras anslutningsmöjligheter, deras kameror, batterier med stora autonomiområden eller till och med deras design, eftersom dessa resistenta terminaler också har designats med ett attraktivt utseende för alla typer av användare.

Resistencia móviles Ulefone

Stort motstånd och certifieringar

Dessa robusta mobiler är helt skyddade mot damm och har vanligtvis en vattendoppningskapacitet på upp till 1,5 meters djup i 30 minuter som Ulefone Armor 11 5G. Dessutom kommer de att kunna stå emot de allra flesta stötar, vibrationer, extrema temperaturer och mycket mer, vilket gör dem till de mest motståndskraftiga mobilerna idag. Vi kan till och med konstatera att de har militära certifikat (MIL-STD) såsom MIL-STD-810 .

Dessa funktioner gör telefonen lämplig för användning i alla typer av tuffa miljöer, eftersom de har designats med robusta komponenter , kompakta strukturer och produktionsteknik av militär kvalitet. Och allt i syfte att ge högsta motståndskraft mot stötar och fall till användare som är gjorda med dessa robusta mobiler. Enheten kommer att vara den perfekta följeslagaren för dina mest extrema aktiviteter.

Ett imponerande batteri

I den här typen av mobiler är det vanligt att man upptäcker att de har ett större batteri än vanligt . Det beror på att de är designade så att de kan garantera oss tillräcklig självständighet utomhus som utomhusaktiviteter. Och, som en konsekvens av deras robusta hölje och integrationen av ett större batteri, blir de tyngre mobiler. Men med tiden har de kunnat göra dem mycket lättare.

Anslutningar och kameror

5g-mobiler ulefone

Robusta mobiler kan också skryta med sina kameror och anslutningar jämfört med traditionella terminaler. Även om inte alla har 5G, kommer de senaste modellerna som har släppts med ett kompatibelt modem för denna anslutning. Till och med dess fotografiska sektion kommer att överraska oss, eftersom vi kan hitta mobiler med mycket för pengarna som kommer att ha bättre sensorer än många enheter i det nuvarande övre mittområdet.

Vilket är det bästa köpalternativet?

Ulefone Armor 10 5G och dess stora 5800 mAh batteri

Den första av de resistenta telefonerna som vi kommer att se kommer att vara Ulefone Armor 10 5G , som blev den första robusta 5G-mobilen . Och det är bara en av de första anledningarna som skulle leda till att vi snart skaffar denna terminal, eftersom den har IP68-skydd, förutom MIL-STD-810G skydd .

Pansar 10

Och det är inte allt, den här terminalen åtföljs av ett imponerande batteri på 5 800 mAh, för att hålla så länge som möjligt om vi är borta från hemmet. På samma sätt kommer vi att njuta av en snabbladdning och en 15W trådlös laddning som skiljer den från alla andra robusta mobiler. I den fotografiska delen kommer den också att överraska oss med sin fyrdubbel kamera med en 64 megapixel huvudsensor , tillsammans med en vidvinkel, makrolins och djupsensor.

Ulefone Armor 11 5G, ett motstånd från en annan värld

Varumärket Ulefone har ett annat alternativ som skulle kunna passa den typ av mobil vi letar efter. Tja, vi står inför en robust förberedd för allt med ett stort värde för pengarna . Dessutom är Ulefone Armor 11 5G en enhet som inkluderar mörkerseende bland sina 5 kameror, vilket hjälper oss att ta de bästa nattbilderna. Den har en oslagbar konfiguration på 8 GB RAM tillsammans med 256 GB internt lagringsutrymme, tillsammans med ett 5200 mAh batteri för att hålla så länge vi vill.

Pansar 11

Och vi kan inte glömma dess stora 6,1-tumsskärm med ett bildförhållande på 19,5:9 som ger oss en hel toppvy, vilket ger oss en chockerande och uppslukande visuell upplevelse när vi njuter av videor eller underhåller oss själva med videospel. Slutligen är den skyddad av en resistans IP68 och MIL-STD-810G.

Ulefone Armor X5 Pro, den billigaste

Armor X5 Pro

Ulefone har också X-serien, där vi hittar mer justerade priser, eftersom vi kunde få den här enheten för 154,99 €. Dessutom kommer den med en åttakärnig Helio P22-processor och integrerar en konfiguration på 4 GB RAM + 64 GB internminne tillsammans med ett stort 5 000 mAh batteri i denna Ulefone Armor X5 Pro för att nå slutet av dagen utan problem. I sin huvudkamera har den 13 Mpx, tillsammans med en djupsensor, de erbjuder oss de resurser vi behöver.

Ulefone Armor X8, en robust för alla fickor

Armor X8

Efter samma spår som den tidigare Ulefone-modellen kom vi över denna Armor X8 , som erbjuder oss små förändringar och förbättringar. I denna rugoriserade terminal finner vi att den åttakärniga Helio P22-processorn förblir med samma konfiguration och för med sig en trippelsäng som består av 13 Mpx . I dess främre del måste du titta noga på dess 5,7-tumspanel, som kommer att vara perfekt för alla situationer. Och glöm inte att den har IP68- och MIL-STD-810G-skydd. Så om detta är vårt sista alternativ kan vi köpa det för ett pris av 164,99 €.

Ulefone Armor 8, med en design som skiljer sig från resten

Pansar 8

Ett av de sista alternativen att köpa en robust mobil till ett överkomligt pris med vilken vi inte kommer att förlora de fantastiska funktionerna i dessa enheter kommer att vara Armor 8 , eftersom vi kan få det till ett pris av 199,99 €. Denna terminal kommer med en 6,1-tums panel och ett stort 5580 mAh batteri med vilket vi kan dra nytta av mobilen när som helst på dygnet. På baksidan hittar vi en trippelsäng med 16 Mpx ackompanjerad av makro- och djupsensor.

0 Shares