Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De bästa POCO-mobilerna 2023

poco-f5-pro

POCO F5 Pro

För första gången på ett tag introducerar F5-serien en kraftfull Pro-modell, som syftar till att göra en betydande inverkan på marknaden. Till ett attraktivt pris på 599 euro framstår denna mobil som den mest prisvärda enheten med en 2K-skärm. OLED-tekniken säkerställer en fantastisk skärm, perfekt för att njuta av serier med sin exceptionella definition och livfulla färger. Dessutom förbättrar dess kompatibilitet med Dolby Vision den övergripande visuella upplevelsen ytterligare.

LITTLE F5 Pro

POCO F5 Pro har en ansenlig mängd kraft, tack vare Snapdragon 8+ Gen 1-processorn, vilket möjliggör blixtsnabb prestanda för alla dina uppgifter. Denna imponerande kvalitet sträcker sig till dess 5 160 mAh batteri, vilket garanterar över 30 timmars användning på en enda laddning. Tack vare 67W snabbladdning kan telefonen laddas på bara en halvtimme, och den erbjuder även bekvämligheten med 30W trådlös laddning.

När det gäller fotografering har POCO F5 Pro den bästa kameran i märkets sortiment. Dess 64 MP huvudlins, komplett med OIS (optisk bildstabilisering), ger naturliga bilder med en exceptionell detaljnivå. Allt som allt är POCO F5 Pro ett verkligt kraftpaket som erbjuder en anmärkningsvärd kombination av skärm, prestanda och kamerafunktioner.

POCO F5

Det yngre syskonen till POCO F5 Pro kompromissar inte med funktioner på hög nivå, och stoltserar med en Flow AMOLED-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz, vilket säkerställer förbättrad bildkvalitet och sömlös flytbarhet. Denna välbalanserade telefon är utrustad för att leverera imponerande spelprestanda och effektivt innehållsskapande, tack vare dess Snapdragon 7+ Gen 2-chip. Med 12 GB RAM-minne är multitasking enkelt, vilket säkerställer smidig drift utan fördröjning, kompletterat med gott om 256 GB internt lagringsutrymme.

LITTLE F5 256gb fynd

POCO F5 har ett rejält batteri på 5 000 mAh, vilket ger långvarig autonomi. Även om den saknar trådlös laddning, kompenserar den med en anmärkningsvärd 67W snabbladdningskapacitet, vilket säkerställer en snabb laddning på bara en halvtimme.

Kamerauppsättningen, ledd av ett 64 MP-objektiv med OIS, ger berömvärda resultat. Även om kolorimetrin kanske inte är exakt densamma som dess avancerade motsvarighet, imponerar den fortfarande, med bildbehandling som spelar en betydande roll i det slutliga resultatet. Till ett pris av 378 euro står POCO F5 som ett av de bästa kvalitets-prisalternativen i POCO-sortimentet, och erbjuder utmärkt valuta för pengarna.


POCO F4 GT

Trots lanseringen 2022 fortsätter POCO F4 GT att hålla sin position som en av Xiaomis bästa smartphones. Speciellt designad för spelentusiaster, den här spelsmarttelefonen säkerställer att du får ut det mesta av dina favoritspel. Utrustad med en kraftfull Snapdragon 8 Gen 1-processor, är hantering av spel med fantastisk grafik en sömlös upplevelse. Dessutom garanterar 480 Hz pekfrekvensen på skärmen omedelbar respons på varje beröring, medan de inbyggda triggers på ena sidan förbättrar spelkomforten.

POCO F4 GT kamera

Med ett 4 700 mAh batteri är telefonen redo att klara långa spelsessioner. Den verkliga höjdpunkten är dock grädden på moset – 120W snabbladdningen. Den når 100 % batteri på bara 15 minuter och säkerställer att du kan återgå till spelandet utan onödiga förseningar. För att ytterligare förbättra spelupplevelsen är POCO F4 GT utrustad med en vibrationsmotor och Dolby Atmos-högtalare, vilket skapar en uppslukande miljö. Dessutom har enheten ett vätskekylningssystem för att bibehålla optimal prestanda under intensiva spelsessioner. Alla dessa funktioner kommer till ett attraktivt pris på 426 euro, vilket gör POCO F4 GT till ett toppval för spelentusiaster.


POCO X5 Pro

Om du letar efter en budgetvänlig telefon med utmärkt prestanda är POCO X5 Pro den perfekta lösningen – den bästa kvalitets-prismobilen från POCO. Utrustad med en 120 Hz Flow AMOLED-skärm som POCO F5, säkerställer den smidiga bilder och sömlös användarupplevelse. Batteriet på 5 000 mAh med 67W snabbladdning gör att telefonen kan laddas helt på drygt 30 minuter, vilket håller dig strömsatt hela dagen. Allt detta kommer till ett anmärkningsvärt överkomligt pris på endast 291 euro.

little x5 eller little x5 pro som är bättre

POCO X5 Pro utmärker sig i prestanda, vilket gör att du kan konfigurera spel och applikationer med stränga krav utan några hinder. Enheten är känd för sin imponerande 108 MP huvudkamera, vilket säkerställer att du kan fånga även de minsta detaljerna i dina bilder. Dessutom erbjuder den 5G och WiFi 6-anslutning, vilket håller dig uppkopplad med den senaste tekniken. Dessutom körs telefonen på de senaste versionerna av operativsystemet, som modellerna som nämns ovan, vilket säkerställer att du håller dig uppdaterad med de senaste funktionerna och förbättringarna. Med sina anmärkningsvärda funktioner och överkomliga pris, framstår POCO X5 Pro som ett toppval för dem som söker valuta för pengarna.