Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De bästa modsna för GTA 5 och hur man installerar dem – Grand Theft Auto 5

GTA V är kungen av tv-spel, även om det har gått många år sedan det släpptes. En del av hans popularitet kommer från det faktum att han har spelat så här hela tiden många uppdateringar genom mods som du kan installera och ladda ner själv.

Vad är en modifiering i Grand Theft Auto V.

Som namnet antyder är dessa uppdateringar i spelet. Varje modifiering erbjuder olika funktioner. Vissa fokuserar på kvaliteten på grafiken, andra garanterar det förbättra spelet.

De mest attraktiva är de som erbjuder förändringar som förändrar hela dynamiken i spelet en stad full av zombies. Alla uppdateringar görs av användargemenskapen.

Hur man installerar mods i GTA V.

För att installera mods, vanligtvis använd två apparGTA V LUA Plugin och Script Hook V. Oroa dig inte om du är orolig för att skada spelet, du kan alltid ångra det du gör via spelcachen.

Använda Script Hook

  • Den används för tillämpa skript används av utvecklarna för att modifiera spelet. Ladda ner installationspaketet.
  • Extrahera filerna från .zip-mappen.
  • Kopiera och klistra in filerna i mappen där spelet är installerat. Om sökvägen inte har ändrats bör den se ut så här: C: Programfiler Grand Theft Auto V

Använder plugin-programmet GTA LUA

  • Det är enklare att använda jämfört med Script Hook. Ladda ner installationspaketet.
  • Packa upp mappen.
  • Kopiera filen LUA.asi och mappen Skript.
  • Klistra in filerna i sökvägen C: Programfiler Grand Theft Auto V
    För att installera mods i GTA LUA Plugin, lägg till filer i mappen tillägg, i skriptmappen C: Programfiler Grand Theft Auto V-skript adds.

Bästa mods för Grand Theft Auto V.

CryingLightnings FX 2.0

Med ett ljus ändra färgpaletten från spelet får du ett spel med mer realistiska effekter. Du kan välja mellan realistisk eller filmisk effekt.
Fotorealistiskt San Andreas

För dig som gillar att ta bra bilder och spela in ett spel. Förändra kameravinklar erbjuder en filmisk atmosfär. Den innehåller flera filter och möjligheten att gradera spelets färger.

Total Real Driving Simulator

För de spelare som gillar en bra körupplevelse. Genom att lägga till denna mod blir du ändra ditt sätt att köra som om det vore en simulator.

Fordon kan skada väldigt lik den äkta varan. På grund av den precision den erbjuder är det bäst att använda ratten för skojs skull.

Fullständig översyn av frekvensomriktaren V

Gjord för spelare som gillar körupplevelsen i spel. Skillnaden från den tidigare är denna simulerar hastighet och acceleration riktig bil.

Enkla zombies

En av de mest populära bland GTA-spelare. Los Santos blir apokalyptisk stad infekterad av zombies. Ditt uppdrag är att överleva varje dag på jakt efter mat och resurser för att överleva.

Samla ditt parti och hitta de bästa vapnen. Planera en strategi som gör att du kan göra detta överleva vid världens ände.

Öppna alla interiörer

Detta är en ganska enkel modifiering, men kan vara en fördel i osäkra situationer. Du kan tillgång till alla hus spel som vanligtvis är stängda.

Fem M.

Designad för att förvandla GTA V till flerspelarversion. För att spela, gå till servern med reglerna som skapats av administratörerna. Denna mod används för att spela GTA-rollspel.

Förbättrad natthimlen

Som namnet antyder är detta en fil modifiering av natthimlen spel. Ändra upplösningen på himlen och månen för en mer realistisk effekt.

Realistisk Zyko-grafik

Ytterligare en modifiering som gör att spelets grafik ser väldigt realistisk ut. Öka djupet detaljer och belysning. Dessa typer av ändringar som ändrar grafiken i spelet måste aktiveras en i taget.