De bĂ€sta modsna för GTA 5 och hur man installerar dem – Grand Theft Auto 5

0 Shares

GTA V Àr kungen av tv-spel, Àven om det har gÄtt mÄnga Är sedan det slÀpptes. En del av hans popularitet kommer frÄn det faktum att han har spelat sÄ hÀr hela tiden mÄnga uppdateringar genom mods som du kan installera och ladda ner sjÀlv.

Vad Àr en modifiering i Grand Theft Auto V.

Som namnet antyder Àr dessa uppdateringar i spelet. Varje modifiering erbjuder olika funktioner. Vissa fokuserar pÄ kvaliteten pÄ grafiken, andra garanterar det förbÀttra spelet.

De mest attraktiva Àr de som erbjuder förÀndringar som förÀndrar hela dynamiken i spelet en stad full av zombies. Alla uppdateringar görs av anvÀndargemenskapen.

Hur man installerar mods i GTA V.

För att installera mods, vanligtvis anvÀnd tvÄ apparGTA V LUA Plugin och Script Hook V. Oroa dig inte om du Àr orolig för att skada spelet, du kan alltid Ängra det du gör via spelcachen.

AnvÀnda Script Hook

  • Den anvĂ€nds för tillĂ€mpa skript anvĂ€nds av utvecklarna för att modifiera spelet. Ladda ner installationspaketet.
  • Extrahera filerna frĂ„n .zip-mappen.
  • Kopiera och klistra in filerna i mappen dĂ€r spelet Ă€r installerat. Om sökvĂ€gen inte har Ă€ndrats bör den se ut sĂ„ hĂ€r: C: Programfiler Grand Theft Auto V

AnvÀnder plugin-programmet GTA LUA

  • Det Ă€r enklare att anvĂ€nda jĂ€mfört med Script Hook. Ladda ner installationspaketet.
  • Packa upp mappen.
  • Kopiera filen LUA.asi och mappen Skript.
  • Klistra in filerna i sökvĂ€gen C: Programfiler Grand Theft Auto V
    För att installera mods i GTA LUA Plugin, lÀgg till filer i mappen tillÀgg, i skriptmappen C: Programfiler Grand Theft Auto V-skript adds.

BÀsta mods för Grand Theft Auto V.

CryingLightnings FX 2.0

Med ett ljus Àndra fÀrgpaletten frÄn spelet fÄr du ett spel med mer realistiska effekter. Du kan vÀlja mellan realistisk eller filmisk effekt.
Fotorealistiskt San Andreas

För dig som gillar att ta bra bilder och spela in ett spel. FörÀndra kameravinklar erbjuder en filmisk atmosfÀr. Den innehÄller flera filter och möjligheten att gradera spelets fÀrger.

Total Real Driving Simulator

För de spelare som gillar en bra körupplevelse. Genom att lÀgga till denna mod blir du Àndra ditt sÀtt att köra som om det vore en simulator.

Fordon kan skada vÀldigt lik den Àkta varan. PÄ grund av den precision den erbjuder Àr det bÀst att anvÀnda ratten för skojs skull.

FullstÀndig översyn av frekvensomriktaren V

Gjord för spelare som gillar körupplevelsen i spel. Skillnaden frÄn den tidigare Àr denna simulerar hastighet och acceleration riktig bil.

Enkla zombies

En av de mest populÀra bland GTA-spelare. Los Santos blir apokalyptisk stad infekterad av zombies. Ditt uppdrag Àr att överleva varje dag pÄ jakt efter mat och resurser för att överleva.

Samla ditt parti och hitta de bÀsta vapnen. Planera en strategi som gör att du kan göra detta överleva vid vÀrldens Ànde.

Öppna alla interiörer

Detta Àr en ganska enkel modifiering, men kan vara en fördel i osÀkra situationer. Du kan tillgÄng till alla hus spel som vanligtvis Àr stÀngda.

Fem M.

Designad för att förvandla GTA V till flerspelarversion. För att spela, gÄ till servern med reglerna som skapats av administratörerna. Denna mod anvÀnds för att spela GTA-rollspel.

FörbÀttrad natthimlen

Som namnet antyder Ă€r detta en fil modifiering av natthimlen spel. Ändra upplösningen pĂ„ himlen och mĂ„nen för en mer realistisk effekt.

Realistisk Zyko-grafik

Ytterligare en modifiering som gör att spelets grafik ser vĂ€ldigt realistisk ut. Öka djupet detaljer och belysning. Dessa typer av Ă€ndringar som Ă€ndrar grafiken i spelet mĂ„ste aktiveras en i taget.

0 Shares