De bästa Microsoft Flight Simulator-kringutrustningarna på PC och Xbox Series X

Den senaste posten i Microsoft Flight Simulator-serien har varit ute på PC ett tag nu, men den lanserades också nyligen på Xbox Series X / S, vilket ger konsolspelare en chans att se vad allt väsen handlar om. För att inte tala om att den också är tillgänglig för Xbox Game Pass -prenumeranter att ladda ner och prova utan extra kostnad. Vi har redan gått igenom vad jag ska göra först i Microsoft Flight Simulator, men vilken utrustning ska du göra det med?

Microsoft Flight Simulator använder teknikjättens Azure AI för att troget återge hela planeten, och medan strukturer verkligen ser lite skorpiga ut om du är väldigt låg till marken, är utsikten högt uppe helt enkelt hisnande att se, särskilt eftersom spelet också simulerar verkliga väderförhållanden och dag- / nattcykler i realtid.

Men du har lagt märke till ordet “Simulator” i spelets titel, vilket betyder att oavsett om du är bekant med det eller inte, är du troligtvis medveten om att en kontroller eller mus- och tangentbordsinställning kanske inte ger dig den mest exakta eller hands- på tillgängliga kontrollsystem. Detta gäller särskilt eftersom Microsoft Flight Simulator stöder kringutrustning som flygpinnar.

Som sådan har vi sammanställt en köpguide över de bästa kringutrustning och tillbehör du kan köpa för att hjälpa dig att fördjupa dig i Microsoft Flight Simulator så mycket som möjligt. Oavsett om du är på långa vägar från Charles de Gaulle till Salt Lake City, eller bara har en fräck gander på Angkor Wat, kommer följande kringutrustning att hjälpa dig att komma dit med stil.

Ett prisvärt alternativ för att börja

1. Logitech G Saitek PRO Flight Yoke System

Ett prisvärt, tillgängligt alternativ för att börja

Anledningar att köpa

+ Prisvärd + Programmerbar kontroll + Justerbar montering

Anledningar att undvika

-Känns lite billigt

Om du bara kommer in på kringutrustning är Logitech G Saitek Pro ett bra ställe att börja. För en så robust joystick med massor av alternativ är den relativt prisvärd, och de allra flesta kontrollerna kan anpassas helt efter dina önskemål.

Medan dess överkomliga priser resulterar i en något billig byggnad kan vi inte låta bli att älska Saitek Pro-design, vilket är en ganska exakt återgivning av en pilots flygpinne och gasreglage.

Ok-joysticken känns bra att använda, vilket ger en jämn höjd som känns mycket mer exakt än vad en analog pinne kan erbjuda i denna typ av spel. De medföljande gasreglagen lägger bara till fördjupningen, och de fungerar fullt ut med Microsoft Flight Simulators plan i spelet.

En Xbox-kompatibel joystick till ett överkomligt pris

2. Thrustmaster T-Flight Hotas One Flight Stick

En Xbox-kompatibel flightstick till ett överkomligt pris

Specifikationer

Kompatibilitet: Xbox Series X/S, PC

Dagens bästa Thrustmaster T-Flight HOTAS Xbox PC 4460168 erbjudanden

Anledningar att köpa

+ Stor byggkvalitet + Avtagbar bas + Prisvärd

Anledningar att undvika

-Inte det mest robusta alternativet

Om du är ute efter en nonsens men ändå ganska robust joystick för Microsoft Flight Simulator, är Thrustmaster T-Flight Hotas One ett fantastiskt alternativ, särskilt eftersom den är kompatibel med både Xbox Series X / S-konsoler och PC.

Hotas One består av huvudspaken, en gasreglage och en avtagbar bas, så att du kan placera kringutrustningen efter eget tycke. Det faktum att det här är en officiell flightstick betyder att det inte borde finnas några eller inga kompatibilitetsproblem om du spelar på konsolen.

3. Thrustmaster T.16000M FCS flygpaket

En allt-i-ett Flight Sim-lösning

Dagens bästa Thrustmaster T.16000M FCS Flight Pack -erbjudanden

Anledningar att köpa

+ Levereras med stick, gas och pedaler + SMART glidskenor erbjuder hög precision

Anledningar att undvika

-Dyr

Letar du efter ett allt-i-ett Microsoft Flight Simulator-paket? Detta FCS Flight Pack från Thrustmaster kan vara rätt alternativ för dig. Det är ett dyrt paket, men för dina pengar får du Thrustmaster T.16000M FCS flightstick, tillsammans med pedaler och gasreglage för en fullt utrustad flygupplevelse.

Gasreglaget och pedalernas SMART -glidskenessystem gör att kontrollerna är otroligt smidiga, vilket gör det lättare att utföra knepiga manövrer medan du är i luften.

Utöver det har du också Thrustmasters TARGET -programvara som låter dig helt anpassa inställningens kontroller efter eget tycke, vilket möjliggör en upplevelse så robust som mjuk.

4. Honungskaka Alpha Flight Controls

En lyxig sim-upplevelse

Dagens bästa Honeycomb Alpha Yoke & Switch Panels-erbjudanden

Anledningar att köpa

+ Underbar byggnad + Fullt utrustad + 180 graders ok

Anledningar att undvika

-Mycket dyrt-Begränsad tillgänglighet

Om du har pengar att spendera kan Honeycombs utbud av kringutrustning för flygsimulator vara något för dig. Dessa högkvalitativa tillbehör styr priserna, men de faktureras som de bästa flygsimkontroller på PC, och det är lätt att se varför med den uttömmande funktionsuppsättningen.

Alpha Flight Controls har ett 180-graders ok som mittpunkt, utan dödzon som möjliggör extremt smidig kontroll. Panelen är också fylld med extra knappar, till exempel en 8-vägs hattbrytare, horisontella och vertikala vippomkopplare bredvid andra knappar, inklusive en för push-to-talk-funktioner.

Kasta in anpassningsbar, justerbar bakgrundsbelysning på cockpit och du har en allvarligt lyxig flygpinne på dina händer. Det ser ut och känns fantastiskt, var bara medveten om att du kan behöva bryta banken för att få tag på en.

5. Thrustmaster Ace Combat 7 HOTAS Flight Stick

En elegant flygpinne med snygga funktioner

Specifikationer

Kompatibilitet: Xbox Series X / S

Anledningar att köpa

+ Slående design + Haptisk feedback

Anledningar att undvika

-Dyr-Branding kan vara avskräckande

Ursprungligen gjord i samarbete med Ace Combat 7: Skies Unknown, denna specialutgåva Thrustmaster Hotas flygpinne kommer fortfarande att tjäna dig bra i Microsoft Flight Simulator, tack vare dess utbud av bra feedbackfunktioner.

Består av en flygpinne och gas, denna Thrustmaster Hotas kringutrustning har en slät, svart design och en ergonomisk byggnad. Stickens haptiska funktionalitet ger också fysisk återkoppling i realtid till dina handlingar i spelet, vilket ger en pinne som kan stöta ner dig om du är på en särskilt lång och turbulent flygning.

Relaterade Artiklar

Back to top button