Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De bästa kompaktkamerorna som spelar in videor i 4K

Det är sant att de mest vitaminiserade telefonerna, som iPhone 12, erbjuder överraskande resultat när du spelar in en video med 4K-upplösning. Men vilken kompaktkamera som helst som kostar hälften så mycket som den här telefonen uppnår samma, eller bättre, resultat. är att dessa typer av enheter har större linser, så resultaten är märkbart bättre. Och tittar på katalogen över kompakta 4K-kameror på marknaden är utbudet tillräckligt brett för att du ska kunna hitta den modell som passar dina behov bäst.

Att du spelar in i 4K är livsviktigt

Bästa kompaktkameror som spelar in videor i 4K

När du väljer en kompaktkamera finns det ett antal faktorer att ta hänsyn till. Och en av de viktigaste är dess förmåga att spela in videor i hög upplösning . Idag klarar de allra flesta modellerna på marknaden att spela in i Full HD-upplösning. Men i dessa tider, där UHD har blivit normen när du köper en Smart TV, är det bästa du kan göra att satsa på en mer vitaminiserad modell.

Och det är här Kompaktkameror med 4K-upplösning komma i . Uppenbarligen är de dyrare modeller jämfört med en kamera som spelar in 1080p-videor, men hoppningen i kvalitet gör det till ett säkert kort att satsa på en mer kraftfull kamera. Mer än något annat eftersom man bör komma ihåg att dessa typer av enheter har en ganska lång varaktighet.

Modeller att överväga

Du kommer inte att köpa en kamera varje år, om du inte är en stark älskare av fotografi och vill njuta av den senaste tekniken. Därför är det bättre att investera lite mer och köpa en kamera som ger möjlighet att spela in videor i 4K-upplösning. Dessutom, även om det finns mycket vitamin modeller och vars pris skjuter upp, kan du hitta 4K-kameror till de mest varierande priserna.

Av denna anledning har vi förberett en komplett sammanställning där du hittar bästa alternativen att överväga om du vill köpa en kamera med dessa egenskaper. Du kommer att se att alla modeller har väldigt olika priser, så det kommer inte att vara svårt för dig att hitta den modell som bäst passar din budget och dina behov.

Sony RX100 VI

Sony RX100 VI

Vi börjar denna sammanställning med en av juvelerna i den japanska tillverkarens krona. Vi pratar om Sony RX100 VI, en modell som stoltserar med möjligheten att spela in 4K-videor samt några mycket intressanta överraskningar. Markera dess snabba hybridautofokus med en respons på 0,03 sekunder så att du inte missar ett enda ögonblick.

Canon PowerShot G5 X Mark II

Canon PowerShot G5 X Mark II

Ett annat bra alternativ att överväga är detta 4K Canon PowerShot G5 X Mark II kamera . En av det japanska företagets främsta arbetshästar och som döljer alla typer av funktioner under en mycket premium kropp så att riktiga älskare av fotografi kan njuta av de många möjligheterna som denna kompakta modell erbjuder.

Panasonic Lumix DMC-LX15

Panasonic Lumix DMC-LX15

För det tredje vill vi rekommendera dig Panasonic Lumix DMC-LX15. I det här fallet har vi att göra med en kompaktkamera med kapacitet att spela in videor i 4K-kvalitet och som har en 3X zoom som gör att du kan ta bilder på avstånd med bästa resultat. Perfekt för att fotografera och spela in fåglar!

Nikon COOLPIX B500

Nikon COOLPIX B500

Vi fortsätter med Nikon, ett annat av de första svärden när vi köper en produkt av denna typ. I det här fallet vill vi rekommendera Nikon COOLPIX B500-kameran, en modell som ståtar med en 3-tums vertikal vikbar skärm så att du bättre kan kontrollera allt du spelar in.

Canon PowerShot SX740 HS

Canon PowerShot SX740 HS

Vi återvänder till den japanska tillverkaren för att rekommendera deras Canon PowerShot SX740 HS. En mycket kompakt modell, så den kommer att vara din bästa resesällskap, och den har en 3-tumsskärm och en 40X zoom som inte kommer att göra dig besviken alls. Låt henne inte fly!

Panasonic Lumix DC-FT7EG-A

Panasonic Lumix DC-FT7EG-A

Du letar fortfarande efter en kompaktkamera som kan spela in video under vattnet. Då kommer du att älska denna Panasonic-modell, som den kan sänkas ned till 31 meter att spela in unika ögonblick. Pricken över i:et är hennes kropp som har designats för att klara fall från två meters höjd.

Sony DSC-HX99B

Sony DSC-HX99B

En annan av de bästa kompaktkamerorna med 4K-upplösning du kan köpa är Sony DSC-HX99B. Den japanska tillverkaren har utrustat denna modell med de bästa teknologierna, tillsammans med en ZEISS-optik som gör skillnaden. Det bästa av allt? Erbjuder ett värde för pengarna som är mycket svårt att slå.

Panasonic Lumix DC-TZ90EG

Panasonic Lumix DC-TZ90EG

Den senaste Panasonic-modellen som vi vill rekommendera dig är Panasonic Lumix DC-TZ90EG. En produkt med Leica-optik och som har ett sätt som gör att bilder kan fokuseras när du väl har tagit bilden. Och vi räknar redan med att resultaten kommer att lämna dig med munnen öppen.

Olympus Tough TG-6

Olympus Tough TG-6

Och vad sägs om denna magnifika Olympus Tough TG-6 , en av de mest lämpliga modellerna om du letar efter en kompaktkamera att använda i alla möjliga miljöer. Mer än något annat eftersom den har en kropp tillverkad för att klara de mest extrema förhållanden, tillsammans med applikationen OI.Share så att du kan fjärrstyra den. Utan tvekan en perfekt modell för de mest äventyrliga användarna.

YinFun kompaktkamera

YinFun kompaktkamera

Vi avslutar denna sammanställning med de bästa kompaktkamerorna med 4K-kapacitet med en perfekt modell om du har en liten budget. Den kan spela in videor i 4K-upplösning med 30 bilder per sekund och dess pris gör det till ett utmärkt alternativ att överväga om du letar efter en billig 4K-kamera.