De bÀsta knepen och tipsen för att anvÀnda organiseringsfunktionen i Google Kalender (exempel)

0 Shares

Ta reda pÄ de bÀsta tipsen och tricken pÄ Google Kalender kan vara mycket anvÀndbart trivs i denna fantastiska app. FrÄn att flytta hÀndelser mellan kalendrar med Google Kalender, till att helt enkelt bifoga eller lÀnka filer till en Google Kalender-hÀndelse.

Alla vet vÀl att i det hÀr livet, för att nÄ vÄra mÄl, Àr det viktigt och nödvÀndigt att vara sÄ organiserad som möjligt.

MÄnga mÀnniskor har för vana att organisera tid i bland annat anteckningsböcker, agendor, tidningar, som ibland kan skadas eller gÄ förlorade.

SÄ att dessa saker inte hÀnder dig lÀngre och du kan fÄ allt organiserade scheman det Àr bÀst att anvÀnda Google Kalender.

I det hÀr avsnittet kommer jag att lÀra dig de bÀsta Google Kalender-tricken och tipsen sÄ att du kan fÄ ut det mesta av den hÀr appen.

Vad Àr Google Kalender?

Google Calendar Àr en gratis webb- och mobilkalender som lÄter dig lagra din domÀn registrering av egna evenemang och dela dina kalendrar med andra. Det Àr en bra idé att placera och visa Google Kalender pÄ din dators skrivbord för att ha det till hands.

Det Àr det perfekta verktyget för klara av personliga och professionella scheman. Det Àr bÄde enkelt att anvÀnda och mycket effektivt.

Om du har ett Google-konto har du tillgÄng till Google Kalender. GÄ bara till webbplatsen eller öppna Kalender-appen pÄ din enhet för att anvÀnda den.

Tips och tricks för Google Kalender

Om du redan kÀnner till Google Kalender eller Àr ny pÄ att anvÀnda appen, sÄ ska jag ge dig de bÀsta knepen och vÀgbeskrivningar i Google Kalender för att fÄ ut det mesta av det.

Mer information pÄ mindre utrymme

Bland de bÀsta knepen och tipsen i Google Kalender kan du hitta Kalender har ett dolt alternativ för att öka visningstÀtheten.

Klicka pĂ„ “Kugghjulsikon“Överst till höger pĂ„ webbplatsen, vĂ€lj sedan”Densitet och fĂ€rg«.

Nu ska du Ă€ndra instĂ€llningen «InformationstĂ€thet“Till”Kompakt»SĂ„ att du kan göra provet.

Anpassa kalendervyn

Du kan Àndra Google Kalender-appen lite mer genom att anpassa din kalendervisning för att konfigurera kalendern som du vill.

Google erbjuder följande alternativ: Dag, vecka, mÄnad, Är, kalender och fyra dagar. Personalisering Àr ett enkelt sÀtt att undvika distraktioner.

Om du till exempel vÀljer Dagvy ser du bara vad du har schemalagt för den specifika dagen, istÀllet för allt du har schemalagt för nÀsta vecka eller mÄnad.

Synkronisera din kalender

En av de bÀsta sakerna med onlinekalendrar Àr att du kan importera och exportera dem praktiskt taget var som helst.

Till exempel om du anvÀnder Google Calendar for work och Apple Calendar i ditt privatliv kan du exportera din arbetskalender för att synkronisera den med ditt privatliv.

Aktivera uppgifter

Om du behöver hjÀlp med att organisera specifika evenemang, till exempel ett mer meningsfullt projekt som kan delas upp i mindre aktiviteter, Àr detta en praktisk funktion som du kan börja anvÀnda.

GĂ„ till höger sida av kalendern och du kommer att se en liten blĂ„ Tasks-ikon. Klicka pĂ„ denna “Uppgiftsikon”För att lĂ€gga till titel, hĂ€ndelsedetaljer, datum och tid samt underuppgifter.

Efter att ha slagit pĂ„ “TjĂ€nster”, Du kan sortera dessa aktiviteter efter ordning eller efter datum, vilket kan hjĂ€lpa dig att prioritera de uppgifter som betyder mest.

Byt fÀrg varje dag

Om du förlitar dig pÄ en kalender för att hantera allt i ditt liv, kan din dag bli kaotisk och ofta ohanterlig.

Lyckligtvis tillÄter Google Kalender det lÀgga till och Àndra fÀrger till vart och ett av dessa omrÄden som lagts till i kalendern.

Du kan anvÀnda rött för alla arbetsuppgifter, blÄtt för umgÀnge och grönt för möten.

Fil fÀrg kod ger dig en snabb titt pÄ ditt schema sÄ att du kan identifiera hur din dag, vecka eller mÄnad ser ut.

Dölj kalenderdagar och hÀndelser

Även efter att du har fĂ€rgkodat din kalender kan du fortfarande kĂ€nna att den fortfarande Ă€r för rörig och övervĂ€ldigande.

Den goda nyheten Àr att du kan gömma dagar sÄvÀl som evenemang för att inte bli distraherad av kalendern.

0 Shares