De bÀsta Google-tillÀggen för att se vÀder eller vÀder pÄ din mobil eller dator

0 Shares

Sedan urminnes tider har mÀnniskan alltid varit intresserad av att veta vÀder eller klimatför nÀr han sÄdde sÄg han till himlen efter svar för att veta om det skulle regna eller inte eftersom hans skörd berodde pÄ det. Att veta hur Ärstiderna förÀndrades gjorde att han kunde vara förberedd och pÄ sÄ sÀtt överleva vintermÄnaderna.

Idag Àr mÀnniskan fortfarande besatt vÀderprognosereftersom sociala nÀtverkssajter som Facebook inkluderar i sitt grÀnssnitt möjligheten att lÀra kÀnna atmosfÀren i din stad, vilket gör att du kan vara förberedd pÄ alla vÀderhÀndelser.

PÄ grund av denna oro har teknik, som alltid vill möta anvÀndarens behov, skapat en serie applikationer som lÄter dig lÀra kÀnna VÀderprognos pÄ bÄda operativsystem som Ubuntu och Windows tills du har det till hands pÄ din mobil.

DÀrför kommer den hÀr artikeln att peka ut vilka som Àr applikationer eller tillÀgg som anvÀndaren kan installera pÄ sin telefon eller dator pÄ ett personligt sÀtt i förhÄllande till vÀderprognosen. Att vÀlja rÀtt design och bild.

Hur kan du definiera vad ett Google-tillÀgg Àr?

Detta Àr applikationer som installeras av mÄnga anvÀndare, pÄ grund av de fördelar de ger, eftersom de har alternativ som gör att de kan berika sin upplevelse av att hantera dem.

Bland dem Àr de som lÄter dig spÄra paketet i vilket företag som helst, andra hjÀlper till att blockera alla de fönster som dyker upp utan att frÄga efter dem, kolla e-posten och de som ökar personens integritet, du kan ocksÄ göra om dem till inkognitowebblÀsare lÀge om du skulle behöva honom.

MÄnga mÀnniskor spenderar det mesta av sin tid Internetsökning kanske pÄ grund av ditt jobb eller annat yrke och du kanske vill veta vÀdret hela tiden och sjÀlvklart finns det tillbyggnader för din anlÀggning.

BÀttre tillÀgg som lÄter dig visualisera vÀdret

VÀder: En person frÄn sin webblÀsare kan lÀgga en mycket enkel bild i adressfÀltet, vilket gör att han omedelbart kan lokalisera vÀderförhÄllandena. Du kan visualisera hur varm din kropp Àr, hur solen beter sig, om det Àr molnigt eller regnar. Dessutom, om bilden klickas, kommer anvÀndaren att kunna fÄ mer kunskap om vÀdret under de följande timmarna och till och med dagar. Anses vara en av dem som har lyckats.

VÀder iPics: Applikationen liknar den tidigare applikationen. DÀr du kan lÀra dig om klimatets beteende i dess vÀsen pÄ bostadsorten eller pÄ annan plats som du vÀljer. Allt detta kommer att ske i den takt som informationen lÀggs in i tillÀgget.

VÀder För Chrome: NÀr en person upptÀcks, tryck pÄ ikonen för att kontrollera vÀdret, vars information kommer att finnas tillgÀnglig i ett flytande fönster. Du kan visualisera vad klimatet utvecklar vid varje given tidpunkt.

VÀrldsvÀderprognos: Den mÄste placeras genom att lokalisera den högra delen som kallas adressfÀltet som kan nÄs VÀdret i vÀrlden Àr direktsom lÄter dig veta vÀdrets tillstÄnd. Det finns dock inga sÄdana funktioner som realtidsindikering av graden av kroppsvÀrme hos tittaren. Webbplatsen kan inte registrera den automatiskt.

Hem Ny flik: Tack vare detta kan du anpassa den nya webblÀsarfliken, sÄ att du fÄr ett perspektiv pÄ vad som intresserar anvÀndaren. Dessutom kan du anpassa ett datorprogram som lÀgger till ny information om aktuellt vÀder och varningar som ska sparas.

Den hÀr appen följer inte den andras gemensamma linjes förlÀngningarÀr ingen expert pÄ att avgöra vad som har med vÀderprognosen att göra.

Raim larm: OcksÄ kÀnd som regnlarmmeddelar dig nÀr det börjar regna eller om det redan regnar pÄ din bostadsort.

Förbered verkliga prognoser för att varna dig om regnet nÀrmar sig. Det Äterspeglar inte temperaturen det gör, och det finns inget meteorologiskt skydd heller. Kort sagt, ha nÄgon av dessa tillÀgg kan hjÀlpa dig att förbereda dig för dagenSjÀlvklart ska du veta vilken som passar dig bÀst.

0 Shares