De bÀsta fotbollsspelen offline för Android utan internetanslutning

0 Shares

För spelfantaster finns det en enorm variation beroende pÄ smaken hos var och en, frÄn racingspel till strategispel och mer, allt offline som kan anvÀndas pÄ din mobil. Vilket gör att du kan bli distraherad och ha kul och spendera tid annorlunda.

Du kanske laddade ner ett bra spel efter att du stannade Ingen förbindelse slutar fungera, vilket hindrar dig frÄn att spela den. Om du Àr en Àlskare Spel, Det som frÄn början började som roligt kommer att sluta i ett krig med dig sjÀlv och varför du inte förutsÄg det.

Och det beror pÄ att om du inte avslutar ett viktigt spel pÄ grund av det kommer du att kÀnna dig missnöjd. Av denna anledning, i den hÀr artikeln, kommer vi att visa dig en lista över de bÀsta offline fotbollsspelen för Android.

De bÀsta offline fotbollsspelen för Android

Om du vill njuta av varje ögonblick av dina spel och lÀgga dina bekymmer Ät sidan för ett ögonblick, har du kommit till rÀtt plats. Det finns mÄnga olika pÄ marknaden fotbollsspel för underhÄllning för alla som inte behöver en internetuppkoppling. Idag kommer vi att visa dig vad de Àr och vilka funktioner som gör att du kan ta fram din atletiska sida Àven i bekvÀmligheten av ditt eget hem.

FIFA fotboll

Detta spel utvecklat av EA sport Det Àr gratis, och det Àr tillgÀngligt för Android, anses vara en av de bÀsta av anvÀndarna. Det gör att du kan dras in i miljön genom att starta sÀsongen, du kan ocksÄ gÄ med i valfri liga mot starka motstÄndare. Den har en spelstil mer arkad Àn klassisk.

Dessutom hÄller den en marginal fiktivt och verkligt tillhandahÄllit sportinformation. Du kommer att kunna skapa ett Ultimate Team, och du kan ocksÄ bli stjÀrnan i spelet om du lÀgger din anstrÀngning pÄ det.

Pro Evolution Soccer 2019 (PES 2019)

Detta simuleringsspel med fantastisk grafik har utvecklats av Konami och ger en autentisk upplevelse full av spÀnnande matcher och turneringar. Du mÄ vara egen lagledareta hand om det som du vill och gör vad du kan för att lyckas. Du kan spela online med dina vÀnner eller starta ett solospel för att fördriva tiden.

Dream League Soccer 2019

Oavsett hur gammal du Àr, kommer detta spel att hÄlla dig upphetsad och du kan lÀgga till dina favoritspelare till ditt lag. Skapa ditt drömlag, bygg ett lag med de bÀsta fotbollsspelarna runt om i vÀrlden som du alltid velat ha. Den har 3D-grafik som kommer att göra din tÀndstickorförvandla din stadion och fÄ den att lysa starkare Àn dina motstÄndare.

Riktig fotboll 2019

Skapad och designad av Gameloft SE, den presenterar fantastisk grafik för dig att njuta av varje del av denna app. Denna gratis fotbollssimulator lÄter dig göra just det signera spelarna och bygg ett lag som du gillar som kan besegra dina motstÄndare. FörbÀttra dina spelares fÀrdigheter och testa dem pÄ vÀrldsstadion, bli vÀrldsberömda spelare eller skapa dina egna stjÀrnor.

Soccer Star 2019 bÀsta ligor

Denna fotbollsmatch utspelar sig i La argentinska superligan PÄ sÄ sÀtt kommer du att maximera dina fÀrdigheter för att vinna jackpotten. Bygg ditt lags personlighet frÄn grunden eller vÀlj ditt favoritlag och hÄll ett öga pÄ ditt mÄl.

Gör sÄ mÄnga mÄl som möjligt för att bli hjÀlten i laget du vÀljer och pÄ sÄ sÀtt bli en fotbollslegend. Den har ett VM dÀr du kan spela mot ditt lands landslag.

Topp elva 2019

Denna skapelse av Nordeus tillÄter det skapa din egen klubb, bygg upp dina styrkor och begrÀnsa dina svagheter pÄ banan. Anpassa varje del av ditt lag, vÀlj ett namn och en sköld som identifierar den, klÀder för spelare, se mallar och formationer.

Resultat! KaraktÀr

I det hÀr spelet Àr du i centrum för uppmÀrksamheten, inte hela laget, förbÀttra dina fÀrdigheter att vara bland de bÀsta. LÀtt att spela pÄ 700+ nivÄer.

Sista kicken 2019

Du kommer att se realistisk grafik, det hÀr spelet handlar om att ta straffar med dina favoritlag, och offlineapplikation sÄ att du kan spela nÀr du vill. FÄ bÀttre tekniker genom att öva, göra mÄl med överraskande specialeffekter och bli bÀst i ditt lag.

Och det Àr det, varsÄgod och njut av en. Hur Àr det med anvÀndarna iOS och Mac? Artikeln nedan introducerar de bÀsta gratis offlinespelen för iPhone och iPad.

0 Shares