Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De bästa förbyggda datorerna för att spela Skyrim: Special Edition 2021

Skyrim: Special Edition tar den ursprungliga Bethesda-titeln och förvandlar det hela till 11 med snygga nya grafiska effekter, 64-bitars stöd och andra användbara funktioner som gör det till en RPG som kräver att du installerar mods. För att njuta av detta enorma äventyr med en stabil bildhastighet eller för att dyka in i modscenen (med de bästa Skyrim: Special Edition PC-mods), behöver du en bra PC för att hantera det. Vi har samlat några av de bästa förbyggda datorerna för att spela Skyrim: Special Edition.

Om vi ​​ska välja en PC till Skyrim

Skyrim som vaniljupplevelse är inte det mest krävande spelet. Allt du behöver är en Intel Core i3 eller AMD Ryzen CPU, en NVIDIA GeForce GTX 260 eller ATI Radeon 4890 GPU och 4 GB RAM. Dessa datorer uppfyller enkelt dessa krav och låter dig till och med justera spelet lite med nya följeslagare och kanske ett texturpaket. Om du behöver en enda rekommendation, gå till Dell Alienware Aurora R12.

Den här Dell-datorn ser inte bara ut som en stabil speldator, den har också allt du behöver, inklusive åtminstone en Intel Core i5-11400F CPU och NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER GPU. Det är till och med möjligt att uppgradera PC:n vid ett senare tillfälle med en mer kapabel CPU och bättre grafikkort om du vill spela andra mer krävande spel eller Skyrim-mod med mer imponerande grafik.

Om du har planer på att spela på språng kan Razer Blade 15 Base Edition utrustas med imponerande komponenter. Vår favoritmodell har en 11:e generationens Intel Core i7 CPU, en NVIDIA RTX 3070 GPU och 16 GB RAM. Var bara beredd att lämna lite pengar för mer kraftfulla inställningar.