De bÀsta dÀcken du kan bygga med isgolemen i Clash Royale

0 Shares

I Clash Royale Àr det nytt brev, det hÀr Àr Is Golem och Àven om det inte verkar sÀrskilt bra, med höger midja har det visat sig vara mycket effektivt. Det bÀsta med det hÀr kortet Àr att det bara spenderar 2 drycker, Àven om detta ocksÄ Àr en av anledningarna till att det anses vara svagt, du behöver bara veta vilka kortlekar du ska anvÀnda det i.

PÄ sÄ sÀtt kommer du att kunna bli en vinnare med Golem-leken

Ice Golem kan erhÄllas frÄn Arena 8, i Frozen Summit, sÄ det Àr allt Arenaspelare 1 till 7 de mÄste skynda sig om de vill ha det. Om du stöter pÄ nÄgon som redan har det kan du anvÀnda knepen som finns i lÀnken nedan för att kunna behÄlla dem.

Om du har detta brev och du vet inte riktigt vilken midja du ska ha den i, Jag ska ge dig nÄgra tips pÄ vilka dÀck du kan anvÀnda Ice Golem i.

Innan vi fortsÀtter med handledningen vill vi rekommendera nÄgot liknande det kommer sÀkert att vara till stor tjÀnst för dig i framtiden NÄgon gÄng kommer det till och med vara till stor hjÀlp för dig, eftersom det handlar om hur du undviker att bli bannad i Clash Royale.

Eftersom det i mÄnga fall finns tillfÀllen dÄ vi inte vet att vi bryter mot Supercells regler, bryter vi mot nÄgon regel och vad som hÀnder Àr att de blockerade vÄrt konto dÀrför Àr det mycket viktigt att vara försiktig med den hÀr typen av saker.

Första kortlek: Hound, Golem och Crossbow

Det Àr mÄnga som inte Àr förtjusta i tempel och lavahund, men med detta dÀck fÄr du en stark och kraftfull kombo.

I det hĂ€r fallet blir hjĂ€lten Ice Golem, eftersom han Ă€r framför armborst, vilket förlamar motstĂ„ndaren, sĂ„ att armborst inte stannar. Under denna tid kunde det ta mer Ă€n hĂ€lften av tornet. Öst Ă€r en av de mest kraftfulla kortlekarna du ska hitta.

Du kan vinna kampen med de bÀsta Ice Golem-dÀcken

Om du börjar i Clash Royales vÀrld och du vill bli en fantastisk spelare i detta fantastiska spel episka strider, det bÀsta Àr att du vet allt om legendariska strider, kistor, mÀsterskap och kort, allt tack vare en mycket komplett guide som lÄter dig lÀra dig allt du behöver veta om spelet.

Andra dÀck: Hog Rider och Ice Golem

Om du följer lÀnken jag lÀmnade till dig ovan sÄ ser du Montapuercos Àr en av de bÀsta strategierna med Golem.

Om du ska anvÀnda denna kortlek nyckeln kommer att kasta en massa saker med montapuercos PÄ sÄ sÀtt kommer du att vilseleda din rival, men ocksÄ ta mycket liv frÄn tornet. Tack vare det infernaliska tornet kan du ha ett bra försvar, i fallet med Golem, eftersom han kommer att passera montapuercos, han kommer att förlama motstÄndaren under attacken.

Om du gillar Ice Golem, kommer du mycket mer att tycka om att veta hur du kan leka med lavahunden, skogshuggaren och stocken till du vinner alla strider Dessutom finns det nÄgra knep som du sÀkert kommer att Àlska eftersom de kommer att göra dig till en fantastisk spelare.

Du mÄste vara mycket försiktig med nivÄn pÄ Ice Golem

Tredje dÀck: Ice Golem och Infernal Dragon

Om du har Helvetes drake, som Àr ett nytt legendariskt kort som du kan göra en bra kombination med.

Nyckeln till detta kortlek kommer att vara anvÀndningen av Infernal Dragon, om den kommer till tornet kommer det att ta mycket av hans liv frÄn honom pÄ nolltid. Av denna anledning Golemen och drakeungen kommer att gÄ framÄtnÀr fienden dödar Golem kommer han att bli förlamad, vilket gör att Infernal Dragon kan ta bort tornet.

För att kortet ska fungera mÄste du ha det pÄ hög nivÄ, det Àr ett ganska speciellt brev sÄ det kommer att vara absolut nödvÀndigt att du har den pÄ samma nivÄ som de andra specialerbjudandena du har i midjan. Detta Àr mycket viktigt eftersom om du inte gör det kanske ingen av kortlekarna fungerar för dig.

Om du vill ladda ner spelet till din mobila Android-enhet Eftersom vÀrlden av detta spektakulÀra spel har fÄngat din uppmÀrksamhet kan du ladda ner det frÄn Play Store som Clash Royale.

Vi hoppas att Jag gillade verkligen den hÀr handledningen sÄ att du kan vinna alla dina Clash Royale-strider med de bÀsta Ice Golem-dÀcken och bli den perfekta vinnaren.

0 Shares