De bästa apparna för att spåra bokstäver på iPhone och iPad

De bästa apparna för att spåra bokstäver på iPhone och iPad

När du är liten är du redo att börja lära dig skriva, roliga och underhållande appar kan hjälpa. Färgglada former, söta karaktärer och roliga ljud kan göra lärandet mer intressant för barn. Dessa bokstavsspårningsappar för iPhone och iPad är fantastiska verktyg för att uppmuntra ditt barn att lära sig alfabetet och skriva varje bokstav korrekt.

Appar för att spåra bokstäver på iPhone och iPad

Dessa appar har alla sin egen stil för ett ljust utseende och snygga ljudeffekter. Och eftersom var och en visar bokstavsspårningsstegen på liknande sätt, kan du prova alla själv för att se vilket ditt barn kan ha mest glädje av!

ABC Kids – Spårning och ljud

ABC Kids Tracing Phonics på iPad

Hoppa ombord på alfabetståget med Lucas och Ruby i ABC Kids. De två första bilarna på denna trevliga resa låter dig spåra stora och små bokstäver. Kolla sedan in de andra bilarna på tåget för fler lärandespel.

Välj en bokstav att spåra, övre eller nedre, och gå sedan igenom var och en åt gången. Du kommer att se en hand dra linjerna och du följer helt enkelt med. Söta uppmuntrande karaktärer låter dig veta att du gör det bra!

När det är dags för en paus eller en annan bil på tåget, dra X överst till vänster.

Det som är fantastiskt för föräldrar med ABC Kids är att appen är helt free och innehåller inga annonser! Detta låter dig och ditt barn fokusera på att lära sig och njuta av appen utan distraktioner eller oro för extra avgifter. Om du och ditt barn gillar ABC Kids, kolla in 123 Numbers – Count & Tracing.

  • Tillgänglighet: iPhone, iPad, Mac, Android och Windows
  • Kosta: Free

LetterSchool – Lär dig att skriva!

LetterSchool för att låta spåra på iPad

Gå till LetterSchool och lär dig att skriva genom att spåra bokstäver, siffror och former. Appen ger dig fantastiska alternativ för att komma igång för stora bokstäver.

Välj en bokstav, A till E för att börja. Du kommer att spåra bokstaven tre gånger, var och en med olika form och stil på kopplingen för linjerna. Få tre stjärnor för att spåra korrekt varje gång och fortsätt med det goda arbetet!

Du kan prova LetterSchools Lite-version för ett begränsat urval av bokstäver, siffror och former. Kolla sedan in free provversion och prenumeration för att låsa upp alla inlärningsspel som inkluderar små bokstäver, kursiv skrift och lära sig att stava.

  • Tillgänglighet: iPhone, iPad och Android
  • Kosta: Free med betalda månatliga och årliga prenumerationer

ABC-spel för barn – EduKittyABC

EduKittyABC på iPad

Vem älskar inte en gosig grön kattunge? Med ABC Games for Kids från EduKittyABC kan ditt barn spåra både stora och små bokstäver samtidigt som de följer de prickade linjerna.

Börja med att välja versaler eller små bokstäver och spåra sedan bokstäverna i ordning. Du kommer att höra ljudet varje bokstav gör och ett super “Yay!” från kissen.

ABC Games for Kids inkluderar flash-kort, matchande spel, stavningsövningar och mer i sin betalversion. Det är ett engångsköp i appen för att låsa upp ytterligare roliga och lärande spel för din son eller dotter.

  • Tillgänglighet: iPhone, iPad och Android
  • Kosta: Free med ett köp i appen för den fullständiga versionen

ABC Spårningsspel för småbarn

ABC Spårningsspel för småbarn på iPad

ABC Spårningsspel för småbarn låter dig spåra stora och små bokstäver, siffror och former. Med frukt och kul ger appen dig en färgstark helskärmsvy för att visa stegen med snygga ljudeffekter.

Välj en plats att börja, stora eller små bokstäver och dra frukten eller formen för att skapa varje rad i bokstaven. Du kommer att se prickade linjer och pilar för att göra varje bokstav perfekt.

Du kan prova ABC Tracing Games For Toddler med en handfull bokstäver, siffror och former. Om du och din lilla gillar det kan ni låsa upp allt med ett engångsköp i appen.

  • Tillgänglighet: iPhone, iPad och Android
  • Kosta: Free med ett köp i appen för den fullständiga versionen

iTrace (handstil för barn)

iTrace för brevspårning på iPad

Om din elev är lite äldre, kolla in iTrace. Även om appen har trevlig bakgrundsmusik, erbjuder den ett utseende som barn äldre än småbarnsåldern skulle uppskatta.

Börja med stora eller små bokstäver och spåra dig igenom de första. Kolla sedan in avsnittet Ord för att lära dig skriva ditt eget namn tillsammans med korta, vanliga ord.

Med iTrace kan du prova appen innan du köper den med avsnitt för bokstäver, siffror och ord. Om du gillar det kan du sedan köpa den fullständiga versionen med ett engångsköp i appen.

  • Tillgänglighet: iPhone och iPad
  • Kosta: Free med ett köp i appen för den fullständiga versionen

Slår ihop det

Oavsett om du har ett litet barn eller ett äldre barn som lär sig att skriva, är dessa appar för att spåra bokstäver fantastiska verktyg för att uppmuntra dem och hjälpa dem att lära sig. Låt oss veta vilken du och ditt barn gillar mest eller om du har en annan du skulle vilja föreslå!

För mer, ta en titt på de bästa apparna för barnböcker och de för att lära barn kursiv skrift.

Relaterade Artiklar

Back to top button