De bÀsta alla hjÀrtans bilder att dela pÄ WhatsApp

0 Shares

Alla hjÀrtans dag 2017 Àgde rum för nÄgra veckor sedan, och ÀndÄ tror vi pÄ MiraHowTo alltid att det Àr en bra tid att visa den speciella personen hur mycket du Àlskar henne, sÄ idag kommer vi att lÀra dig inte bara nÄgra av de bÀsta fraserna för att hedra dem, men ocksÄ nÄgra bilder som du definitivt kan anvÀnda nÀr det kommer till att illustrera kÀrleken du har till den personen som förÀndrade ditt liv. HÀr Àr mÄnga av de bÀsta alla hjÀrtans dag bilder och fraser.

Och nÄgra alla hjÀrtans dag-fraser

1. Du dök upp utan förvarning. Mitt liv Àr komplett och det Àr vettigt nu. Jag skulle inte byta det mot nÄgot eller nÄgon.

2. Lyset frĂ„n dina ögon, din andedrĂ€kt, din vĂ€rme… fĂ„r mitt hjĂ€rta att slĂ„.

3. Att vara vid din sida för alltid, att höra din röst Àr allt jag vill. Det kommer inte att finnas nÄgot som fyller mitt liv med lycka och illusion.

Fyra. Du gör mig galen Jag lÀr mig att det hÀr söta och roliga sÀttet att bli galen pÄ Àr det bÀsta sÀttet att leva. Aldrig lÀmna mig.

5. Du absorberar mig, du trÀnger in i mig, du tillfredsstÀller mina önskningar. Du blir det enda viktiga i mitt liv.

6. Djupt kĂ€r i dig börjar jag veta vem jag Ă€r. Även om allt jag verkligen bryr mig om Ă€r dig.

7. Jag föddes för att leva och dö vid din sida, och nÀr det hÀnder kommer min sjÀl aldrig att skiljas frÄn dig. Jag Àr förbunden med dig.

8. Tack för att du fanns, jag hade uppfunnit dig om jag inte hade trÀffat dig. Jag skulle inte kunna leva utan att vara med dig.

9. Det Àr svÄrt för alla mÀnniskor att inte Àlska dig bara för att se dig. Men jag Àlskar dig verkligen att förtvivla, bara jag.

10. Jag bryr mig inte om vi Ă€r olika, att vi tĂ€nker helt olika, att vi Ă€r oense… Allt vi behöver göra Ă€r att hĂ„lla med dig om att vilja vara tillsammans för alltid.

elva. Den första kyssen har förenat oss för alltid och varje gÄng jag kysser dig lyser universum upp och förnyar vÄr kÀrlek.

12. Du fick mig att kÀnna mig som en ny kvinna. Du fÄr mig att vilja förbÀttra mig varje dag. Du Àr min guide och vÀlgörare.

13. Varje natt drömmer jag om dig och varje morgon vaknar jag med illusionen att jag kan se dig, höra dig, Àven om du inte vet det Àn

14. Ju fler stenar jag hittar pÄ min vÀg, desto mer vill jag följa med dig. Ordet omöjligt finns inte hos dig.

femton. Utan dig skulle det vara svÄrt för mig att leva, din nÀrvaro ger mig liv, jag andas och slÄr i ditt hjÀrtas rytm, jag behöver dig.

16. Du Àr det bÀsta som nÄgonsin hÀnt mig. Tusen gÄnger skulle jag kunna leva och tusen gÄnger skulle jag upprepa samma kÀrlekshistoria med dig.

17. Varje natt dör jag i dina armar och varje morgon gÄr solen upp och gÄr ner igen med dig. Jag skulle inte byta ut den hÀr rutinen mot nÄgonting.

18. Det jag kÀnner för dig Àr sÄ starkt att det kommer att vÀrma ditt hem för resten av ditt liv.

19. Jag kommer aldrig sÀga till dig att jag Àlskar dig, men lÄt mig visa dig varje minut för resten av mitt liv. vilja?

tjugo. Du förÀndrade mitt livsargument. Det Àr omöjligt att det kan finnas en sÄ vacker kÀrleksroman som vÄr. PÄ varje sida, varje stycke du Àr inne pÄ.

tjugoett. Med dig kÀnner jag mig oövervinnerlig, du ger mig uppmuntran, styrka, energi, tillsammans har jag lÀrt mig att inget kan skilja oss Ät.

22. Utan dig Àr mitt liv meningslöst, min sjÀl vandrar vilse och mitt hjÀrta Àr förlorat.

23. Jag Àr gjord pÄ mÄtt Om du saknar mig Àr jag ofullstÀndig LÄt mig stjÀla ditt hjÀrta och jag kommer att kunna leva lyckligt.

24. Att höra ditt namn fÄr mig att rysa, att sÀga att det kommer att lÀtta mig, att kalla dig gör mig upprörd. Kom och lÄt mig inte vÀnta lÀngre.

25. Jag ser nĂ„got nytt i mig sjĂ€lv…. nĂ„got eldigt, fantastiskt, magiskt och romantiskt: du.

26. Du Àr allt för mig: glad, sofistikerad, intressant, romantisk, försiktig, hÀnsynslös, förutsÀgbar, mystisk, kall, varm, oÀndlig och mÀnsklig.

27. Du Àr allt för mig: vÀn, följeslagare, förtrogne, medbrottsling, förstÄende, lojal, tillgiven, kÀrleksfull, oÀndlig och mÀnsklig.

28. Med dig Àr alla dagar i kalendern Alla hjÀrtans dag.

29. Jag vill att havets vÄgor ska föra den största skatten pÄ jorden till mitt livs strand: du.

trettio. Du och jag behöver inga ord, vi vet allt om oss sjÀlva genom att titta och röra.

31. BlĂ„ ögon, jordgubbslĂ€ppar, doften av rosor och nejlikor … Med sĂ„dan charm gör du mig galen varje dag.

32. Jag skulle kunna ge dig allt utan att fÄ nÄgot tillbaka. Jag erkÀnner att jag Àr din slav och skulle avsÀga mig min frihet tusen gÄnger för att ta emot din kÀrlek.

33. Du Àr sÄ speciell och speciell att du gör mig galen av lust och jag kommer aldrig att kunna kontrollera det.

3.4. Du Ă€r min tystnad i vimlet, mitt ljus i mörkret, min flykt i stormen, du Ă€r mitt liv …

35. Varje sekund utan dig Àr evighet; varje dag vid din sida för en sekund.

0 Shares