Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De 5 mest desperata misslyckandena av smarta armband

Men som med all teknik har smarta klockor och armband sina brister. Och vi pratar inte om konfigurationsproblem eller något hårdvarufel. Vi pratar om problem som dessa bärbara enheter uppvisar även om vi har allt konfigurerat korrekt.

De 5 mest desperata misslyckandena av smarta armband

Desperata misslyckanden av wearables

Om vi ​​sätter ihop kritik av användarna med våra egna erfarenheter är det lätt att hitta vad som är huvudfelen hos dessa enheter, som vid mer än ett tillfälle kan få oss att misströsta.

Fel i spårningsdatans noggrannhet

En av huvuddragen i smarta armband är deras förmåga att spåra fysisk aktivitet och övervaka hälsan. Men riktigheten av dessa uppgifter kan ifrågasättas vid många tillfällen.

Ett smartband

Till exempel kan armbandet räkna steg även när användaren sitter ner , vilket gör uppgifterna om fysisk aktivitet felaktiga. Dessutom kan pulsmätningen också vara felaktig, vilket kan vara särskilt oroande för dem som förlitar sig på att armbandet övervakar sin hälsa.

anslutningsproblem

Smarta armband ansluter via Bluetooth till vår mobil, utan större svårighet. Problemet åt sidan när ibland anslutningen kan vara instabil vilket resulterar i ett avbrott i meddelanden och spårningsdata.

Detta är särskilt frustrerande när vi är beroende av, och litar på, att armbandet får viktiga aviseringar när till exempel vår smartphone är tyst.

Batteritid

De batteritid för smartklockor och smartband kan vara ett problem för vissa användare. Medan de flesta smartband har en batteritid på flera dagar, kan denna minska med fortsatt användning och ytterligare funktioner. Till detta lägger vi till att procentandelen av autonomi ibland kan gå från 20 till 0 utan att vi gör något på bara några minuter.

Ahorro batería Amazfit Band

Vissa smarta armband kräver också specifika laddare, vilket kan vara obekvämt om användaren behöver ladda armbandet när han är borta från hemmet.

ibland är de obekväma

Ett annat stort klagomål kring dessa enheter är det vissa armband och vissa klockor kan vara skrymmande och tunga vilket kan göra bäraren obekväm hela dagen.

Allt detta utan att dessutom ta hänsyn till att vissa av remmarna på våra bärbara enheter kan orsaka hudirritation, speciellt om de används under långa perioder. Även om du har hår i handledsområdet kan du ibland få lite ryck, beroende på vilken rem du använder.

Lägen som aktiveras av magi

Vid många tillfällen kommer du att upptäcka att, utan att röra någonting har en viss funktion hos ditt armband eller klocka aktiverats såsom mätning av sportaktivitet, larmet eller Stör ej-läget.

Ibland händer detta för att vi oavsiktligt trycker på ett av de bärbara alternativen, men sanningen är att de ibland också aktiveras utan att användaren rör något. Varken avsiktligt eller av misstag.