De 5 hemligheterna gömda i Zelda-spelet & Kolla på

De 5 hemligheterna gömda i Zelda-spelet & Kolla på

För några dagar sedan lanserade Nintendo Legenden om Zelda Spel & Titta , en bärbar retrokonsol som passar både samlare och de som är förälskade i sagan som vill minnas de fantastiska ögonblicken och äventyren som Link har levt. Zelda Game & Watch inkluderar titlarna Legenden om Zelda (1987), Zelda II: The Adventure of Link (1988) och The Legend of Zelda: Link’s Awakening (1993), samt ett minispel och ett par appar. Idag kommer vi att förklara hur man kan njuta av alla påskägg som den här nya konsolen har.

De 5 hemligheterna gömda i Zelda Game & Watch

Trekraften tänds

Det är omöjligt att ha detta nya Game & Watch i handen och inte spendera några minuter på att undersöka det design innan du slår på den och återupplever Links äventyr. På baksidan av konsolen finns ett slags silkscreen med symbolen för triforcen.

Bild

Väl, den lyser grönt , bara om du bara har spelat under dagen har du inte märkt det. För att se effekten måste konsolens ljusstyrka vara på och du måste spela i en lite mörk miljö.

Spela Zelda med tricks

Om du inte vill komplicera ditt liv och bara vill njut av titlarna , Zelda Game & Watch kommer med sin egen knep för att göra spelen lite enklare. Om du håller nere En knapp när du väljer spelfilen , kommer spelet att laddas upp med flera fullt lagliga fusk.

  • I The Legend of Zelda kommer Link att spela med alla hjärtan för hälsan .
  • I Zelda II: The Adventure of Link kommer vi att få samma sak, men dessutom attack och magi kommer att vara maximalt från början av spelet, liksom alla Links besvärjelser och speciella förmågor.
  • Slutligen, i Link’s Awakening kommer du att ha livet till fullo och du kan börja med en nivå 2 svärd , vilket inte alls är dåligt.

Spela hårt

Om ovanstående trick tjänar till att göra saker enkelt, har Game & Watch Zelda också ett läge för dem som är en tryhard. Om du har spelat spelen många gånger och vill ha en lite kraftfullare utmaning , försök sätta “Zelda” som Länkens namn när du har slutfört varje spel för första gången. Vi vet att det är helgerån att namnge Link så, men uppenbarligen tyckte Nintendo att det var roligt att göra det på det här sättet.

Vermin är ett minispel som ingår i konsolen. Det är det typiska spelet att dunka mullvadar, men den här gången har Link i huvudrollen. Du kan välja två olika lägen, “Spel A” och “Spel B”, men det finns en tredje dolda läget , mycket svårare som aktiveras genom att hålla ned A-knappen i 5 sekunder i spelets huvudmeny.

Dolda bilder under viloperioden

Om du inte trycker på några knappar på konsolen under 3 minuter, går konsolen automatiskt i viloläge. Jo, det finns totalt 11 bilder som visas som bakgrundsbild för varje spel som inkluderar konsolen.

Relaterade Artiklar

Back to top button