De 5 hemligheterna gömda i Zelda Game & Watch

0 Shares

För några dagar sedan släppte Nintendo Spel & Titta från Legenden om Zelda, en bärbar retrokonsol som passar både samlare och de som är förälskade i sagan som vill minnas de fantastiska ögonblicken och äventyren som Link har levt. Zelda Game & Watch inkluderar titlarna Legenden om Zelda (1987), Zelda II: The Adventure of Link (1988) och The Legend of Zelda: Link’s Awakening (1993), samt ett minispel och ett par applikationer. Idag kommer vi att förklara hur man kan njuta av alla påskägg som har den här nya konsolen.

Trekraften tänds

Det är omöjligt att ha detta nya Game & Watch i handen och inte spendera några minuter på att undersöka ditt design innan du slår på den och återupplever Links äventyr. På baksidan av konsolen finns ett slags silkscreen med symbolen för triforcen.

Också, lyser gröntBara om du bara har spelat under dagen har du inte märkt det. För att se effekten måste konsolens ljusstyrka vara på och du måste spela i en lite mörk miljö.

Spela Zelda med tricks

Om du inte vill komplicera ditt liv och leta helt enkelt njut av titlarna, Zelda Game & Watch kommer med sin egen knep för att göra spel lite lättare. Om du trycker och håller ned knapp A medan du väljer startfilen, spelet kommer att laddas med flera helt lagliga fusk.

  • I The Legend of Zelda kommer Link att spela som alla hälsans hjärtan.
  • I Zelda II: The Adventure of Link kommer vi att få samma sak, men dessutom attack och magi De kommer att vara maximala från början av spelet, såväl som alla Links besvärjelser och speciella förmågor.
  • Slutligen, i Link’s Awakening kommer du att ha livet till fullo och du kan börja med en nivå 2 svärd, vilket inte alls är dåligt.

Spela hårt läge

Om ovanstående trick tjänar till att göra saker enkelt, har Game & Watch Zelda också ett läge för de som är en tryhard. Om du har spelat spelen många gånger och vill ha en utmaning lite kraftfullare, prova att sätta “Zelda” som namn Länk när du har slutfört varje spel för första gången. Vi vet att det är helgerån att namnge Link så, men uppenbarligen tyckte Nintendo att det var roligt att göra det på det här sättet.

Lägg till en extra svårighet för Vermin

Vermin är ett minispel som ingår i konsolen. Det är det typiska spelet att dunka mullvadar, men den här gången har Link i huvudrollen. Du kan välja två lägen olika, ‘Spel A’ och ‘Spel B’, men det finns en tredje smygläge, mycket svårare som aktiveras genom att hålla ner A-knappen i 5 sekunder i spelets huvudmeny.

Dolda bilder under viloperioden

Om du inte trycker på någon knapp på konsolen under 3 minuter, går konsolen automatiskt i viloläge. Jo, det finns totalt 11 bilder visas som bakgrund för varje spel som inkluderar konsolen.

Det här inlägget innehåller en affiliate-länk till Amazon och El Output kan få en provision för det. Trots det har beslutet att inkludera det tagits fritt och utan att svara på någon typ av förfrågan från de tidigare nämnda varumärkena.

0 Shares