Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De 15 bästa kylskåpen att köpa 2023: Toppkylskåp med enkeldörr, dubbeldörr eller sida vid sida i Indien

På indiska somrar blir ett kylskåp en viktig apparat för varje hem. När sommaren 2023 knackar på våra dörrar har de flesta varumärken introducerat sin nya serie av en- och dubbeldörrskylskåp i Indien. Dessa senaste kylskåp erbjuder utmärkt kylning samtidigt som de erbjuder utmärkt energieffektivitet.

Planerar du att köpa ett nytt kylskåp till ditt hem eller din arbetsplats? Tja, vi har skapat en lista över de bästa kylskåpen i olika storlekar och utformningar, inklusive enkeldörr, dubbeldörr och side-by-side kylskåp.

Bästa endörrskylskåp 2023

1. Samsung 198L 5 Star Inverter Direct-Cool Single Door Kylskåp

Samsung Single Door Refrigerator har en kapacitet på 198L och kommer med en 5-stjärnig energiklassificering. Den digitala invertertekniken erbjuder högre energieffektivitet, mindre brus och långvarig prestanda. Den kan köras på solenergi och hemväxelriktare med samma effektivitet. Den har en distinkt design som ger köket ett elegant utseende. Hyllorna i härdat glas har testats framgångsrikt för att hålla upp till 175 kg vikt. Den levereras med en extra baslåda för att förvara grönsaker i rumstemperatur. För att skydda den från effektfluktuationer, stabilisator-free driften håller igång arbetet.

Pris: 17 190 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

2. Godrej 190 L 4 Star Inverter Direct-Cool Single Door Kylskåp

Godrej Direct-Cool Single Door Refrigerator har en kapacitet på 190L som arbetar med direktkylning. Invertertekniken använder kompressorn med variabel hastighet som justerar dess funktioner för bättre prestanda. Energiklassificeringen är 4 Star vilket är avsett för bättre energiförbrukning. Den har isolering under kylbrickan för att säkerställa att inga vattendroppar. De härdade glashyllorna kan hålla en vikt på upp till 150 kg. Den har en stor grönsaksbricka och även ett stort torrförvaringsfack.

Pris: 15 990 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

3. Haier 256L 3-stjärnig växelriktare Direkt-Cool Single Door Kylskåp

Haier Direct-Cool endörrskylskåp erbjuder en stor kapacitet på 242L för sin priskategori. Den direkta kyltekniken tillsammans med 1-timmes isbildningsteknik kan ge dig isbitar inom 60 minuter. Den kommer med 3-stjärniga betyg med en uppskattad årlig energiförbrukning på 159kwh. Haier använder spillsäkert härdat glas för sin hylla. Kylskåpets design är snygg och allmänt omtyckt. Det erbjuder stabilisering-free drift. Grönsakslådan har en stor storlek för att rymma de flesta.

Pris: 25 490 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

4. LG 190L 4 Star Inverter Direct-Cool Single Door Kylskåp

LG 190 L 4-stjärnig inverterare Direct-Cool Single Door Kylskåp har en kapacitet på 190L och erbjuder en 4-stjärnig energiklassning. Den fungerar på en smart inverter-kompressormekanism som erbjuder tyst och stabilisator-free drift. Den är lämpligt kompatibel med anslutning till en hemväxelriktare vid strömavbrott. Grönsaksbehållaren har ett lådlock av gallertyp för att bibehålla fukt i det lagrade innehållet. Den snabba istillverkningen gör att den kan göra jobbet på 108 minuter. Basstativlådan är ett plus för att förvara torrt köksmaterial.

Pris: 17 190 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

5. Whirlpool Ice Magic Powercool 190L 4-stjärnig växelriktare Direct-Cool Single Door Kylskåp

Whirlpool Direct-Cool Single Door Refrigerator har en kapacitet på 190L med rymlig förvaring för att lagra tillräckligt med vattenflaskor och andra saker. Kylskåpet erbjuder upp till 12 timmars kylning vid strömavbrott. Den är utrustad med avancerad isolerad kapillärteknik och laminärt luftflöde för extra skydd. Spänningsdriftområdet är från 130V till 300V vilket gör den till en stabilisator-free kylskåp. Den bikakeformade fuktlåsmekanismen säkerställer optimal fukt i grönsaker för att behålla deras fräschör. Den har en enkel avfrostningsmekanism. Den har också en stor frysstorlek.

Pris: 17 550 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

Bästa dubbeldörrskylskåp 2023

6. LG 260L 3 Star Smart Inverter Frost-Free Kylskåp med dubbla dörrar

LG Frost-Free Kylskåp med dubbla dörrar har Smart Inverter-kompressor som är designad för att ge energieffektivitet, längre fräschörsbevarande och mindre buller. Den har flera kylventiler som distribuerar och cirkulerar kall luft till varje hörn. Den är utrustad med Auto Smart Connect-teknik som ansluts till din hemväxelriktare när strömmen stängs av. Stället kan ta upp till 2L flaskor. Hyllorna är gjorda av härdat glas. Den stöder även LG:s Smart Diagnosis-mobilapp för att diagnostisera och lösa problem.

Pris: 25 490 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

7. Godrej 260L 3-stjärnig inverter Frost-Free Kylskåp med dubbla dörrar

Godrej Frost-Free Kylskåp med dubbla dörrar kommer i 260 liter som är idealiskt lämpliga för en medelstor familj. Kylskåpet levereras med en inverterkompressor för högre effektivitet, hållbarhet och tyst drift. Den levereras med spillsäkra härdade glasögon för sina hyllor. Den justerar kylningen effektivt med hjälp av Intelligent Inverter-teknik. Den har den tjockaste PUF-isoleringen som möjliggör den bästa kylningsförhållandet för att ge långvarig fräschör. Den levereras med 1 års garanti på produkten och 10 års garanti på kompressorn.

Pris: 25 490 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

8. Whirlpool 340L 3-stjärnig växelriktare Frost-Free Kylskåp med dubbla dörrar

Whirlpool Inverter Frost-Free Kylskåp med dubbla dörrar har förvaring på 340 liter, perfekt för även gemensamma familjer. Energiklassificeringen är 3 stjärnor. Mikroblockteknologin förhindrar upp till 99 % bakterietillväxt, och håller frukt och grönsaker fräscha längre. Den körs på stabilisator-free operationer. Frysen har 5-i-1-lägen inklusive helårsläge, kockläge, dessertläge, partyläge och djupfrysläge.

Pris: 34 990 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

9. Samsung 275L 3 Star Inverter Frost Free Kylskåp med dubbla dörrar

Samsung Inverter Frost Free Double Door Refrigerator har en imponerande färg och cool design med en kapacitet på 275 liter. Den är utrustad med Digital Inverter Compressor som automatiskt justerar hastigheten som svar på kylbehov, har en tystare drift och använder mindre ström. Den har spillsäker härdat glas för sina hyllor. Den erbjuder stabilisator-free drift och har en digital display för information och är lätt att styra.

Pris: 28 990 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

10. Haier 258L 3-stjärnig växelriktare Frost-Free Kylskåp med dubbla dörrar

Haier Inverter Frost-Free Kylskåp med dubbla dörrar låter dig organisera och förvara dina matvaror bekvämt utan att behöva oroa dig för kylbehov med 5-i-1 konvertibla lägen. Den har en större grönsakslåda för att ge mer utrymme med ett multi-luftflöde som håller maten fräschare längre. Twin Inverter-tekniken säkerställer att kompressorn och fläktarna går med olika hastigheter beroende på den belastning som krävs, vilket gör det kostnads- och energieffektivt. Det är ett av de bästa tillgängliga kylskåpen under en begränsad budget.

Pris: 23 990 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

Bästa Side-by-Side-kylskåp 2023

11. Hisense 564 L Inverter Frost-Free Side-by-Side Door Kylskåp

Hisense Side-by-Side Door Kylskåp med en kapacitet på 564L är lämpligt för stora familjer. Den har ett system med flera luftflöden för att säkerställa ett jämnt luftflöde in i förvaringsfacken för jämn kylning. Den har en inbyggd vattendispenser precis vid dörren för att släcka din törst även utan att öppna kylen. Den supersnabba kylningsfunktionen låter dig kyla mat och dryck på nolltid. Den har större lådor, erbjuder en elektronisk kontrollpanel och körs på hållbar inverterteknik.

Pris: 54 990 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

12. LG 694L Frost Free Smart Inverter Side-by-Side Kylskåp

LG Side-by-Side Kylskåp har en smart inverterkompressor som erbjuder jämn kylning, mindre buller och energieffektiv drift. Den levereras med en automatisk avfrostning som hjälper till att förhindra oönskad isbildning. Av den totala kapaciteten på 694L är 270L för frysfunktion och 424L för allmänna ändamål. Kylskåpet kör smart diagnos för att hantera felsökningsproblem. Den upprätthåller rätt fuktighetsbalans för att hålla maten fräsch längre. Den har flera kylventiler för att distribuera och cirkulera luft i flera hörn av kylskåpet.

Pris: 88 740 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

13. Haier 630L dubbeldörr sida vid sida kylskåp

Haier Side-by-Side Door Kylskåp är byggt på Expert Inverter Technology och är rymligt och kan omvandla frysdelen till kylen vid behov. Den har en dedikerad och stor ismaskin, en antibakteriell packning och extra dörrfickor för bättre förvaring. Det ger en jämn kylning av luften med mycket friskhet. Dessutom har den en ren baksida för enkel rengöring.

Pris: 64 999 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

14. Samsung 700 L Inverter Frost-Free Side-by-Side Kylskåp

Samsung Side-by-Side Kylskåp erbjuder stabilisator-free funktion som förhindrar spänningsfluktuationer för att fungera stadigt och tillförlitligt. Den är utrustad med Samsungs SpaceMax-teknik för att ge sömlöst utrymme. Den är gjord för att servera snabb kylning och frysning för att bevara matens fräschör, kyla drycker och göra mer is. Den har en digital inverterkompressor som använder upp till 50 % mindre ström, producerar mindre ljud och ger lång hållbarhet.

Pris: 81 790 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

15. Panasonic 551L med inverter Side by Side Kylskåp

Panasonic Side by Side Refrigerator har en intelligent inverterkompressor som automatiskt anpassar sig till strömtillförseln och ger mer kyla under dagen och mindre på natten. Den kommer med en speciell funktion som kallas Prime Fresh som fryser mat lätt vid en önskad temperatur och hjälper till att lagra maten under en längre period med naturlig fräschör. Den kommer med två grönsaksfack för att underlätta förvaring.

Pris: 70 990 INR | Köp länk på Amazon | Flipkart

Berätta för oss i kommentarsfältet vilken du gillar mest. Vi kommer att ta med fler liknande listor för att hjälpa dig att köpa. Tills dess, var säker.