Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

De 10 bästa taxibokningsapparna för Android och iPhone 2021

Idag finns många olika transportsätt tillgängliga från tvåhjulingar till fyrhjulingar. Men idag är den mest föredragna formen av transportsystemet bilar som är både snabba och genomförbara. Men inte alla av oss har råd med en bil, så i så fall är det näst bästa alternativet nära att boka en taxi. Taxi föredras av människor idag, eftersom de enkelt och säkert kan hjälpa dem att gå från punkt A till punkt B. Dessutom, med införandet av taxibokningsappar, ökade taxibilarnas popularitet enormt.

Nu finns det många olika taxibokningsappar tillgängliga i appbutiker. Men väljer du bästa taxibokningsappar för Android och iPhone 2021 är ett knepigt jobb eftersom du måste tänka på några poäng innan du laddar ner en taxi-app, som tillgängligheten för taxi-app på din plats, appens rykte och några andra viktiga punkter.

De 5 bästa taxibokningsapparna för Android-användare 2021

Android-användare kan enkelt boka en taxi med hjälp av olika appar som finns tillgängliga i Google Play Butik. De bästa taxibokningsapparna från det breda utbudet av appar av god kvalitet är dock –

1. Ola. Få turer på begäran

ola

De bästa taxibokningsapparna för Android och iPhone 2021-listan är inte komplett utan Ola-hyttapp. Ola är en av de snabbaste taxibokningsapparna med närvaro i mer än 30000 taxibilar och taxibilar i över 100 städer. Du kommer att få flera alternativ med den här appen när du bokar din nästa resa, du kan boka billiga AC-taxiturer eller dela din taxi med andra passagerare för att dela din biljettpris. Denna app låter dig välja någon av upphämtningarna och släppa platsen med hjälp av kartvyn där du enkelt kan se taxibilar genom att trycka nära din platsalternativ. De mest omtalade funktionerna i den här appen är – spårning i realtid, olika betalningsmetoder, olika typer av åkattraktioner och mycket mer.

2. TAXI-bokning – CAB-bokningsapp

taxibokning

Genom att ladda ner den här appen i din Android-app kan du bara luta dig tillbaka och koppla av eftersom den här appen automatiskt letar efter den bästa taxibokningstjänsten runt dig och bokar den bästa resan åt dig. Du kan hämta vilken plats som helst och söka efter taxibilar från olika hyttleverantörer som Ola-hytter, Uber, Meru Cabs, Taxi For Sure, Sky Cabs och Easy Cabs. Du kan spåra din taxi med övervakningen i realtid på kartan och kan till och med få lukrativa cashback-erbjudanden med denna hyrabokningsapp. Det är en komplett hyttbokningsapp som ser till att du inte behöver vänta på din nästa resa längre.

3. Meru Cabs- Lokal, Uthyrning, Outstation, Flygplats Taxi

meru

Av de många olika de bästa taxibokningsapparna för Android blir Meru-hytter populärare på grund av sin kontantlösa funktion. Du kan hyra en lokal eller uthyrningsfärd med den här appen, och det är utan att ha några faktiska kontanter. Den här appen stöder kontantlösa transaktioner och accepterar betalning från olika e-plånböcker och UPI-appar. Du kan boka ett brett utbud av fordon med den här appen som Hatchbacks, Sedans, SUV: er att välja mellan för lokala och utestationer. Att rida med den här appen kommer att vara väldigt säker för dig eftersom du får fullständig information om din förare innan du börjar din resa. Det är en mycket bekväm och effektiv app att boka en taxi.

4. Gå – App för taxibokning

gå taxi

Det är en av de unika taxibokningsapparna för Android-användaren. Detta är användbart för både användare och taxichaufförer eftersom de kan ansluta till varandra med den här appen. Användare kan få de tre offerterna från taxichaufförer för deras plats och enligt deras budget kan de välja vilken taxi som helst. Det är helt gratis att få offerten på den här appen, du måste betala pengar när du bara har bokat taxan. Detta kommer att vara ett mycket unikt sätt att ansluta till dina lokala taxichaufförer på den säkra plattformen.

5. MegaCabs

mega hytter

Detta är den bästa taxibokningsappen för Android-användare som vill utforska en ny stad nära. Detta är en på plats bokning taxi som gör att du kan utforska staden mycket enkelt. Du kan boka denna taxi var som helst i staden och få leverans av taxi precis utanför dörren. Med den här appen får du två alternativ för att boka din resa, du kan klicka på alternativet resa nu för att boka en hytt direkt eller så kan du planera din resa senare genom att klicka på alternativet Res senare. Om du har förlorat en värdefull i hytten, skicka bara ditt bokningsreferensnummer till deras lokala Lost and Found-sektion så kommer ditt värdefulla att lokaliseras.

Läs också: Hur man sparar batteritid på iPhone

5 bästa taxibokningsappar för iPhone-användare 2021

Det är också väldigt enkelt för iPhone-användare att boka taxiturer i närheten med hjälp av några coola taxibokningsappar som finns tillgängliga på Apple App Store. iPhone-användare kan ladda ner någon av följande appar för att boka sina taxiturer –

1. Uber

uber

Uber har ändrat metoden för bokning av hytter över hela världen så det är mycket viktigt att placera den här appen på listan över de bästa taxibokningsapparna för Android och iPhone 2020. Uber finns i mer än 500 städer världen över. Det är ett enkelt sätt att boka taxi genom att öppna appen och ange din plats. Det är ett säkert sätt att resa eftersom din förares bild och fordonsinformation kommer till din app som du kan spåra i realtid. Detta är en super fantastisk taxibokningsapp med olika betalningar och Uber-poolliknande funktioner.

2. Grab App

hugg

Grab är den främsta sydostasiatiska ridappen med matleveransservice och kontantlös betalningsstöd i en app. Det är ett enkelt sätt att boka lokala taxibilar genom att söka i olika taxitjänstleverantörer. Tjänsten för denna app har för närvarande uppskattats i åtta asiatiska länder. Du kan boka olika typer av åkattraktioner med Grab, till exempel JustGrab för en enskild person, GrabShare för att dela tur med en annan person, GrabTaxi för att få en taxi med ett fast pris och mycket mer.

3. TaxiCaller – för passagerare

taxicaller

Detta är en av de bästa taxibokningsapparna för iPhone eftersom du enkelt kan boka lokala taxiturer med den här appen. Du kan boka en taxi på plats eller kan schemalägga senare genom appen genom att trycka på bilskåpsknappen. Du kommer att få rätt pris- och tidsberäkningsplan före bokningen och du kan till och med välja olika alternativ som fordonstyp, betalningsmetod etc. Med spårning i realtid och många andra alternativ är det en mycket användbar lokal taxibokning app för 2021.

4. Xpert-taxibilar

xpert-taxibilar

Med hjälp av Xpert taxi app kan du snabbt redigera, avbryta och boka dina taxibilar. Det är ett bekvämt sätt att boka din resa och se din förares plats på kartan som uppdateras var 5: e sekund. Användare kan enkelt boka taxi genom att skapa ett konto i appen och kan till och med få regelbundna uppdateringar och meddelanden på sina iPhones.

5. Inverness-taxibilar

Inverness-taxibilar

Om du letar efter de bästa taxibokningsapparna för iPhone bör du definitivt ladda ner den här snabba och enkla bokningsappen. Du kan direkt spåra ditt fordon i realtid tillsammans med beräknad upphämtningstid och uppskattad biljettpris. Flygplatsresorna kan bokas med en knapptryckning. Det har säkra och snabba betalningssätt som gör att du kan betala med olika metoder. Processen med att avbryta förbokningar med en enda tryckning är super enkel. Dessutom kommer appen alltid att hålla dig uppdaterad med de vanliga aviseringarna.

Slutsats

Nu är det väldigt enkelt att hyra en hytt direkt eftersom det inte spelar någon roll var du är. Ladda bara ner de bästa taxibokningsapparna för Android och iPhone 2021 och få din resa bokad inom en bråkdel av sekunder. Taxibokningsapparna är säkra och erbjuder så många bra funktioner att du inte får missa. Dela gärna din erfarenhet om du använder någon annan app än ovan nämnts.

Nästa Läs: Bästa biluthyrningsappar för Android och iOS