Datum för det nya Samsung Unpacked Event i sommar

0 Shares

Datum för det nya Samsung Unpacked Event i sommar

Vi har pratat i månader om de nya telefonerna som Samsung förbereder för sitt nästa stora event, och vi kan äntligen prata om datum och säkerheter i detta avseende. Nu har åtminstone lanseringsdatumet för två av företagets nya mobiler på marknaden läckt ut. De Galaxy Fold 3 och Galaxy Z Flip 2 .

Det koreanska företaget har en stor portfölj av enheter, som kan växa mycket snart med två mobiler som utan tvekan kommer att leda det avancerade sortimentet. Vi pratar om den nya generationen av vikning av företaget, som skulle presenteras i sin helhet vid detta nya evenemang.

När kommer det nya Unpacked att äga rum?

Nåväl, det finns fortfarande inget officiellt datum, men det är inofficiellt, för nu har en bild läckt ut, vilket förmodligen motsvarar det koreanska företagets inbjudan till pressen för att fira denna händelse. I dem kan du se den vanliga bilden av Unpacked-evenemangen och ett specifikt datum, nästa 11 augusti . Det kommer att vara då detta evenemang hålls och företagets nya enheter presenteras. Nu måste vi ta detta med stor försiktighet, eftersom det kanske inte är ett definitivt datum, även om om vi hänvisar till tidigare händelser så har den här typen av läckor inte avvikit mycket från verkligheten.

Bild

Vad kan vi förvänta oss av detta evenemang?

Tja, det kan finnas flera enheter som Samsung presenterar denna dag. Det som oroar oss på vår sida är uppenbarligen mobiltelefoner, och i detta avseende kommer det att finnas två som vi kommer att kunna njuta av, som Samsung Galaxy Z Fold 3 och Samsung Galaxy Z Flip 2. Den första kommer att ha en ny processor Snapdragon 888+ , den mest kraftfulla idag, medan den andra kunde göra det med samma processor.

samsung galaxy z fold2 aston martin

Samsungs nya Z Fold 3 hopfällbara telefon skulle ha en 7,6 tum invändig skärm, medan exteriören skulle vara 6,23 tum. I det här fallet skulle kameran ha tre 12-megapixelsensorer, medan fronten skulle ha två 16-megapixel- och 10-megapixelsensorer. En av de funktioner som mest skulle kunna revolutionera den här telefonen skulle vara integration av S-Pen av den utdöda noten, som inte längre kommer att få några fler avkommor.

Samsung Galaxy Z Fold2

När det gäller skalmodellen, Samsung Galaxy Z Flip 2, skulle vi ha en telefon som framför allt kommer att få kraft med en ny processor, och en större skärm på utsidan , liknande den hos Motorola Razr. Utan tvekan två mobiler som kommer att markera high-end varumärket under andra halvan av 2021 och som definitivt kommer att konsolidera sitt utbud av hopfällbara telefoner.

0 Shares