Dashlane går med i Big Tech i Push för att bli av med lösenord

Dashlane går med i Big Tech i Push för att bli av med lösenord

Framtiden är lösenordslös

Förhoppningsvis är du inte alltför fäst vid dina lösenord, eftersom de senaste rubrikerna har visat att de nästan säkert går samma väg som videobandspelare och personsökare. Lösenordshanterare är inte de enda som driver förändringen heller, även om Dashlane går med LastPass i kampen för att bli av med de förlegade säkerhetsåtgärderna.

Stor teknik har också skiftat mot en lösenordslös framtid, med sådana som Apple, Microsoftoch Google alla tillkännager planer på att använda lösenord (eller något motsvarande märke) istället. Ännu bättre, de flesta användare klarar av att bli av med lösenord, med en som studerar det 61 % av användarna är bra med hjälp av inloggningsmetoder utan lösenord.

Det räcker med att säga, att bli lösenordslös är framtiden, men framtiden är inte här än. Därefter använder lösenordshanterare som Dashlane eller LastPass kan hjälpa dig att stärka din säkerhet. Dessutom, med båda unikt positionerade för att anpassa sig till en framtid utan lösenord, är det säkert att säga att du kommer att vara säker online oavsett vad som händer.

Relaterade Artiklar

Back to top button