Daiwa D65QUHD-M10 och D55QUHD-M10 Smart TV-apparater lanserades i Indien med början från Rs. 34,990

Daiwa, en indisk tillverkare av konsumentelektronik, har lanserat två nya 4K UHD-smarta TV-apparater i Indien – 65-tums D65QUHD-M10 och 55-tums D55QUHD-M10. De har Android 9.0, 2 GB RAM, dbx-tv ljudteknik och mer.

TV-apparaterna har 4K UHD-panel som använder Quantum Luminit Technology och den är HDR10-certifierad. 55-tums variantens panel täcker 99% DCI-P3 Color Gamut, vilket ger fantastisk bildkvalitet, breda synvinklar och med låg reflektion i starkt upplysta rum. Den har också dbx-tv ljudteknik och 20W högtalare som använder sin psykoakustiska algoritm för att fylla rummet med ljud.

Att driva TV: n är en A55 Quad Core-processor, 2 GB RAM och 16 GB ROM. Anslutningsalternativen inkluderar 3 HDMI-portar, 2 USB, Wi-Fi, 1 optisk utgång, Bluetooth-anslutning och E-share för skärmspegling och luftmus. Båda TV-apparaterna kör UI THE BIG WALL som stöder Netflix, Prime Video och YouTube. Andra appar som stöds inkluderar Hotstar, Zee5, Sony Liv, Voot, Sun NXT, Jio Cinema, etc.

65-tums (D65QUHD-M10) är prissatt till Rs. 51.990, medan 55-tums (D55QUHD-M10) är prissatt till Rs. 34 990, och de kommer att finnas tillgängliga i butiker över hela Indien.

Arjun Bajaaj, VD för Daiwa TV, kommenterade lanseringen:

Daiwa är en del av Videotex Group och har tillverkat alla sina TV-apparater i Indien. De senaste smarta TV-apparaterna på storskärm på Daiwa är byggda för att leverera den bästa bild- och ljudkvaliteten du kan få, till och med att slå ut de befintliga modellerna av TV-apparater som finns tillgängliga i branschen. TV-apparaterna är också laddade med en rad funktioner och appar, men är inte längre begränsade till begränsad lagring. I synk med marknadstrenderna kommer det med uppgraderat RAM och lagringsutrymme som maximerar din underhållning.

Relaterade Artiklar

Back to top button