Dagens Android -app: Fancy

0 Shares

Kom ihåg förr när surfing på internet innebar att du antingen måste bokmärka dina favoritsajter eller faktiskt skriva ner webbadressen någonstans så att du kan komma ihåg var du såg den där konstiga men coola äggstolen? Att leta efter något på webben brukade vara en faktisk upplevelse av olika slag. Det har ändrats nu med att Google praktiskt taget läser dina tankar och ger exakt det du letar efter på några nanosekunder. Var är det roliga i det? Därför blev jag kär i Android -appen Fancy by Thingd. Fancy har återskapat den förlorade känslan av sökning och upptäckt, allt förpackat i en minimalistisk utformad mobilapp som ger en rolig upplevelse för sina användare.

Fördelar:

  • Roligt sätt att visa upp saker du gillar (eller önskar att du hade)
  • Tar tillbaka det roliga med sökning och upptäckt online
  • Gränssnittet är minimalistiskt och rent, har en designerkänsla
  • Social integration med Facebook, Twitter och Tumblr
  • Anslut dig till användare från Fancy -communityn, möjlighet att gilla, tagga och kommentera bilder
  • Tar de bästa aspekterna av thefancy.com på språng
  • Ger ett “var man kan köpa” -alternativ för varje bild
  • Voyeuristisk kul

Nackdelar:

  • Vad händer med alla trä iPhone -fodral?

Hur det fungerar:

Fancy -appen för Android skapades för att följa med den ursprungliga webbplatsen thefancy.com, men har sedan dess fått ett eget liv. Konceptet skapas av utvecklarna för att vara en delblogg, en deltidning och en del bokmärkesverktyg. Användare kan söka och upptäcka nya saker de “gillar” och dela sin samling med andra användare. Appen låter användaren bläddra i andras samlade objekt i ett intuitivt gränssnitt som är lätt att navigera. Appen uppmuntrar dig att tycka om föremål, kommentera dem och lägga till i din egen växande samling. Det är enkelt att registrera sig, och inom några minuter tar du en informativ handledning. Appen ger nådigt första gången användaren ett urval av saker att tycka om, föreslagna användare att följa och en sökfunktion med låter dig hitta och lägga till dina verkliga vänner. tro den överväldigande fantastiska kvaliteten på bilderna som finns i appen. Hela upplevelsen är perfekt för den visuella voyeur.

Upptäck objekt till Fancy

Bläddra helt enkelt ner på fliken Ny så ser du ett flöde med bilder som andra användare gillar. Bilderna är tydligt rubricerade vilket hjälper till att förklara objektet och namnet på användaren som postade det. Varje bild ger också ett verkligt “var man kan köpa” -alternativ, vilket gör den här appen extremt praktisk för någon som vill upptäcka nya saker och integrera det faktiska objektet i sitt liv. Att ha det här alternativet var en extra bonus som några av de andra jämförbara apparna inte erbjuder. Klicka bara på bilden så visas följande alternativ:

Var man kan köpa: länkar direkt till artikelns webbplats (vanligtvis produktens kundvagnens webbadress)

Mer information: ytterligare information om objektet direkt från deras webbplats

Visa någon: skicka bilden till en Fancy -användare med ett valfritt meddelande

Dela med sig: Möjlighet att omedelbart dela dina fantasier via e -post, Twitter, Facebook eller Tumblr: social integration för att dela objekt med kontakter utanför Fancy community

Ansluta till andra

Fancy-appen gör det extremt enkelt att hitta och få kontakt med andra likasinnade som delar samma kollektiva intressen som dig själv. Genom att trycka på en användares profilbild kan du visa en användares profilsida. En användares profilsida innehåller deras sociala kontaktinformation och en miniatyrbild av alla deras inlägg. Tryck bara på Följ -knappen för att hålla koll på alla hans/hennes uppdateringar i framtiden.

Slutsats

Fancy app för Android samlar de bästa delarna av webben för alla som är fan av mode, prylar, konstigheter och naturligtvis de finare sakerna i livet. Gränssnittet upprätthåller en designer minimalistisk känsla som var lätt att navigera igenom och ansluta till andra likasinnade användare. Efter några veckor med Fancy -appen kände jag att jag kunde fönstershoppa direkt från min Android och dela mina favorit saker med en hel publik av människor som gör samma sak. Jag kommer att varna alla Android -användare där ute att Fancy är fylld till brädden med Apple -älskare. Bered dig på en hel del trä iPhone -fodral. Annat än det, jag älskar absolut den här appen och tycker att du också skulle göra det.

Fancy Logo

Fancy finns gratis i Play Store. Kräver Android 1.4.4 och senare. Spela länk

Om du tyckte om detta kan du överväga att dela det

0 Shares