Cubs vs Mets Live Stream: Hur man tittar på NLCS 2015

0 Shares

Cubs vs Mets startar ikväll i en sju-spel uppsättning av 2015 NLCS. Så här ser du Cubs vs Mets live stream om du inte har kabel.

Chicago Cubs är i slutspelet för första gången sedan 2008 och är i NLCS för första gången sedan 2003. Klubben ser emellertid mest fram emot en World Series-seger, som de inte har fått sedan 1908.

Cubs har en staplad uppsättning unga talanger som har varit ostoppbar under postsäsongen hittills. Startkannan Jake Arrieta leder rotationen, där hitters Anthony Rizzo, Khris Bryant och Kyle Schwarber är ostoppbara krafter för North Siders.

När det gäller Mets har de inte varit i slutspelet sedan 2006, och deras senaste World Series-seger var 1986. Medan lagets torka inte är lika dålig som Cubs, är New Yorks andra lag fortfarande hungrig efter en värld Seriens seger.

Mets har en mördare av en rotation med Jacob deGrom, Matt Harvey, Steven Matz, Bartolo Colon och Noah Syndergaard. Teamet har också en bra blandning av unga talanger och veteraner som blandar sig bra. Curtis Granderson leder Mets med det bästa slagmedeltalet och flest RBI under postsäsongen, och Daniel Murphy leder NL i hemmakörningar under postsäsongen.

mlb-postseason-playoffs

Om du är intresserad av att se båda dessa lag kämpa för en chans att tävla i World Series, så här ser du hur Cubs vs Mets live stream.

Cubs vs Mets Live Stream

Ganska mycket det bästa och vill bara se Cubs vs Mets är att använda MLB.TV, vilket är en riktigt bra streamingtjänst som låter dig titta på alla spel under den ordinarie säsongen.

Det finns mörkläggningsbegränsningar som du måste hantera, och det finns ännu fler begränsningar under postsäsongen. Medan du kan titta på alla NLCS-spel på MLB.TV, behöver du ett kabelabonnemang för att strömma dem. Det verkar kontraproduktivt, eftersom om du redan har kabel ser du dem bara på din TV, men om du är hemifrån och inte kan komma nära en TV, vill du titta på spelen på en mobil enhet, det är där kabelabonnemanget är till nytta.

Skärmdump 2015-10-16 kl 10.01.14

En MLB.TV Premium-prenumeration kostar dock bara 9,99 USD för resten av MLB-slutspelet, och det priset ger dig också tillgång till alla nästa års vårträningsspel, om det är din säsong före säsongen.

Problemet med allt detta är att om du inte har ett kabelabonnemang så har du ganska lite tur och måste hitta en bar där de spelar spelet, och även då kanske du bara vill titta i ditt företags integritet.

Den goda nyheten är att du inte har helt tur. Genom att använda en tjänst som kallas en VPN kan du kringgå MLB.TV: s begränsningar och titta på alla efter-säsongen baseboll du vill ha.

En VPN berättar i huvudsak webbplatser och andra tjänster som du befinner dig i en region som du inte befinner dig för närvarande, så eftersom MLB har begränsningar för amerikanska och kanadensiska användare kan jag använda en VPN för att säga till MLB.TV att jag ‘ m i Storbritannien, när jag verkligen inte är det.

Min favorit VPN-tjänst är Unblock-Us, som tyvärr inte fungerar med iOS-enheter när det gäller MLB.TV, men det fungerar bra för PS4, Apple TV och i vilken webbläsare som helst på vilken dator som helst. Det kostar ungefär $ 5 per månad, vilket i kombination med MLB.TV Premium fortfarande är mycket billigare än kabel.

Dessutom är det ganska enkelt att installera, och Unblock-Us har riktigt bra guider för alla specifika produkter som du vill ställa in den på. Videon inbäddad ovan beskriver processen på Apple TV.

0 Shares