Crossplay: Overwatch Aktiverar Crossplay pÄ konsoler och PC

0 Shares

SÄ hÀr fungerar crossplay i Overwatch

{featureImage}

Ibland finns det saker som verkar mycket enklare Àn de blir i slutÀndan och en av dem har varit möjligheten att njuta av crossplay i Ovwewatch. Trots att spelet slÀpptes av Blizzard för ungefÀr fem Är sedan har det inte varit förrÀn nu som denna funktionalitet har startat som gör att PC-, Playstation-, Xbox- och Nintendo Switch-spelare kan möta varandra.

Trots det finns det nÄgra andra aspekter som skulle vara intressanta för dig att ta hÀnsyn till om du Àr en vanlig Overwatch-spelare och vill se dina ansikten med vad de spelar pÄ andra plattformar Àn din. SÄ, om du tror det, börjar vi med de tvÄ viktigaste aspekterna och du undrar sÀkert redan: vad behöver du och hur görs parningar.

AngÄende kraven, förutom det sjÀlvklara att det Àr att ha spelet pÄ plattformen dÀr man vill spela, Àr det första av allt att ocksÄ ha en Battle.net-konto . Detta mÄste vara lÀnkat till ditt Xbox-, PSN- eller Nintendo-konto för att kunna lÀnka dig till andra spelare oavsett vilken plattform de anvÀnder för att spela.

En gÄng med ditt associerade konto Àr den andra viktiga detalj som du bör kÀnna till hur parningarna görs. HÀr, enligt Blizzard, tas plattformen i första hand, sÄ att PC-anvÀndare som standard alltid kommer att grupperas med andra PC-anvÀndare och aldrig med konsolanvÀndare.

Anledningen till detta beslut Àr ingen annan Àn att det integrerar att upprÀtthÄlla en konkurrenskraftig balans som skulle kunna gÄ sönder om en anvÀndare utnyttjar de uppenbara fördelarna med ett tangentbord och en mus jÀmfört med en traditionell gamepad.

Men om du Ă€r PC- eller konsolanvĂ€ndare och vill gĂ„ med andra oavsett om de spelar med tangentbord och mus eller gamepad kan du göra det. Även om du Ă€ntligen borde veta att detta crossplay eller crossplay bara kommer att vara tillgĂ€ngligt i de lĂ€gen jag spelar som inte Ă€r konkurrenskraftiga

Hur man skapar ett Battle Net-konto

Trots att det inte Àr en komplex process alls, sÄ hÀr skapar du ett Battle.Net-konto:

 1. Besök Battle.net-webbplatsen
 2. Ge alternativet att skapa en free Battle.net-konto
 3. NÀr du har det, gÄ till kontoinstÀllningarna
 4. Klicka pÄ alternativet Anslutningar och dÀr fÄr du möjlighet att lÀnka till ditt konsolkonto.

Hur du lÀnkar ditt konsolkonto till Battle Net

För att lÀnka ditt senaste Battle.Net-konto eller det du tidigare var tvungen att njuta av Overwatch cross-play behöver du bara göra följande:

 1. Kör spelet pÄ ditt system, antingen konsol eller PC
 2. Tryck pÄ bekrÀftelseknappen för att gÄ till Blizzard-titelns vÀlkomstskÀrm
 3. PÄ skÀrmen ser du en alfanumerisk kod och en QR-kod
 4. Om det Àr den alfanumeriska koden mÄste du gÄ till webbplatsen blizzard.com/link och ange den dÀr
 5. Om det Àr en QR-kod sÄ med hjÀlp av kameraapplikationen och besök lÀnken som kommer upp
 6. Logga in med ditt Battle.net-konto och slutför kontoanslutningen
 7. Klar, nÀr du vÀl har den fÄr du bekrÀftelsen och du kan spela utan problem
0 Shares