Crossloop Gen Ex ANC-öronsnäckor med spel med låg latens lanseras i Indien för Rs. 2199

Crossloop, populär för sina ljudprodukter, har lanserat GEN EX äkta trådlösa hörlurar i Indien. Den har 12 mm-drivrutiner, har Bluetooth 5.0-stöd och kommer med Active Noise Cancellation som kan skära bort upp till 22db bakgrundsljud. Företaget säger att det har använt bluetrum-chipset som lovar klassens bästa samtalsprestanda.

Det finns pekkontroller, spelläge med låg latens och IPX4-klassificeringar, vilket gör dem svett- och stänksäkra. Företaget lovar 4 till 5 timmars fristående speltid och 18 timmar med laddningsfodralet. Företaget säger att det har snabbladdning.

Tillgängliga i både svarta och vita varianter kostar GEN EX-öronsnäckorna Rs. 2199 och är tillgänglig från e-handelssajter Amazon.in och Flipkart.

Sameer Katole, VD på Crossloop, kommenterar lanseringen:

Med tanke på konsumentljudmarknaden i Indien kan inte alla njuta av premium ANC-tekniken, eftersom de aktiverade produkterna är prissatta högt. Det vill vi demokratisera med vår nya TWS GENEX. Dessutom, i Indien är det mest av alla omgivningar ganska bullriga och vi på Crossloop vill förbättra användarupplevelsen samtidigt som vi ser till att alla har lyxen att kunna njuta av den senaste ANC-funktionen. Därför är GENEX positionerat till ett förvånansvärt överkomligt pris.

Relaterade Artiklar

Back to top button