Creative Studios: Nytt idag pÄ Apple Session för proffs

0 Shares

Det hÀr Àr dagens nya Creative Studios hos Apple

I gĂ„r tillkĂ€nnagav det Cupertino-baserade företaget en ny Today at Apple-session, som den kallade “Creative Studios.” Som förklarat frĂ„n företagets officiella hemsida Ă€r huvudfokus för detta att “utvidga kreativ kunskap” hos professionella artister som vill utforska nya tekniker inom olika omrĂ„den som musik, konst eller design och vill anvĂ€nda enheter frĂ„n varumĂ€rket som verktyg för det.

Apple kommer att erbjuda en serie av free sessioner för att klĂ€mma iPhone och iPad i de omrĂ„den som nĂ€mns ovan och kommer att göra det frĂ„n juni 26 (denna lördag) till den 22:a nĂ€sta mĂ„nad . Valet av dessa datum Ă€r inte av en slump, eftersom de kommer att dra nytta av det för att frĂ€mja öppnandet av en ny “butik” i den legendariska Tower Theatre i Los Angeles.

kreativa studior idag pÄ apple

Och utöver att vara en enda session har Apple skapat en studie planen skapad av yrkesverksamma frÄn alla ovan nÀmnda sektorer, Àven med altruistiskt deltagande av nÄgra av dem. Faktum Àr att det kommer att finnas mycket erkÀnda proffs som producenten Larrance Dopson, Àven kÀnd som Rance och vinnare av en Grammy Award. PÄ sessionerna fÄr de inte bara praktiska kunskaper, utan de kommer ocksÄ att kunna insupa förstahandskunskap om olika branscher.

I vilka stÀder kommer den att finnas tillgÀnglig?

Som meddelats kommer denna Creative Studios att finnas tillgÀnglig i staden Los Angeles först och sedan kommer den att utökas till andra stÀder i vÀrlden som Peking, Bangkok, London, Chicago och Washington DC TyvÀrr den kommer inte till Spanien för tillfÀllet , nÄgot som vi gÀrna hade annonserat om med hÀnsyn till att det i vÄrt land mycket gÀrna kunde tas emot av det antal artister vi har och som kan vara intresserade av att klÀmma pÄ sina mÀrkesapparater.

Om du lÀser oss frÄn nÄgon av de ovan nÀmnda platserna dÀr den hÀr kursen kommer att Àga rum och du Àr intresserad av att delta, rekommenderar vi att du gÄr in pÄ Apples webbplats för att fÄ mer information och registrera dig. Du hittar ocksÄ information relaterad till det frÄn Apple Store-applikationen tillgÀnglig pÄ bÄde iPhone och iPad, eftersom det finns en flik dedikerad till Today at Apple-sessionerna och informationen som vi berÀttar i den hÀr artikeln borde redan finnas dÀr.

Vi kommer att fortsÀtta att vara uppmÀrksamma pÄ ny information om den möjliga expansionen av denna kurs till andra territorier. I vilket fall som helst Àr vi glada att se att det kaliforniska företaget Äterigen Àr engagerat i den professionella sektorn och Àgnar sÄ intressanta workshops som dessa för att förbÀttra deras lÀrande, eftersom kunskap kan erhÄllas som tyvÀrr inte lÀrs ut i nÄgon skola i vÀrld.

0 Shares