Creative Outlier Air TWS-öronsnäckor med 10 timmars fristående batteritid som lanserades i Indien för Rs. 6999

0 Shares

Creative Technology, ett populärt varumärke för konsumentelektronik, har lanserat sina Creative Outlier Air-trådlösa hörlurar i Indien. Den har stöd för Qualcomms aptX-codec, Bluetooth 5.0, IPX5-vattentålighet och mer.

Creative Outlier Air har 5,6 mm grafen-drivmembran som lovar detaljerade höjder och rik bas utan oönskade snedvridningar och vibrationer. Användningen av grafendrivrutiner minskar också strömförbrukningen, vilket ökar batteriets livslängd.

Den ansluts via Bluetooth 5.0 Low Energy, vilket möjliggör stöd för codecs av ​​högre kvalitet som Qualcomms aptX och AAC. Ljudkvaliteten förbättras ytterligare av Qualcomm QCC302x-seriens chip, vilket säkerställer bättre anslutning och ger stöd för Qualcomm TrueWireless Stereo Plus. Den har också en fantastisk batteritid – 10 timmar på en enda laddning och en total speltid på upp till 30 timmar med det medföljande fodralet.

Outlier Air är perfekt för träning med sin IPX5-certifiering, skyddar den mot svett, oavsiktliga stänk och regn. Creative har utformat dessa in-ear-hörlurar för att vara ergonomiska, bekväma och snygga i användarens öron, vilket gör den idealisk för dem som arbetar hemma, resenärer och fitnessentusiaster.

Creative Outlier Air är tillgängligt för lanseringspris på Rs. 6999 på Amazon till 14 juni 2020, varefter den kommer att sälja till ett pris av Rs. 7999.

0 Shares