Creative Cloud Pro: Vad är Adobes nya betaltjänst

0 Shares

Vad är Creative Cloud Pro

De ny Creative Cloud Pro-planen är ungefär densamma som den ursprungliga planen. Det vill säga, basen kommer att innehålla samma program och samma tjänster som vi kan kontraktera genom någon av de normala planerna (tillgång till teckensnitt, Adobe molnlagring, samarbete, etc.). Det kommer dock att innehålla ett antal tjänster och resurser för seniorer som kan vara till nytta för många designers.

Creative Cloud Pro

Vad den här nya planen erbjuder oss för seniorer är obegränsad tillgång till de mer än 200 miljonerna resurser som ingår i Adobe Stock . Utan att behöva betala något annat kommer alla användare att kunna söka, ladda ner och använda någon av resurserna som finns i denna enorma databas. Dessutom är tillgången till Adobe Stock-samlingar sömlöst integreras i alla program , oavsett om det är Creative Cloud-appar eller mobilappar. Stock kommer även att integreras med andra program, som Photoshop, för att kunna söka resurser från dem.

Förutom att inkludera tillgång till Adobe Stock, inkluderar den här nya betalda planen en förbättrad sökning av alla typer av resurser som används Sensei , Adobes teknik för artificiell intelligens. På så sätt kan vi söka efter vilken typ av resurs som helst baserat på några av dess egenskaper, såsom likhet, estetik och andra faktorer.

Adobe Creative Cloud Desktop

Servicepris

Adobe har aldrig gett bort något annat än sitt PDF-läsare , Acrobat Reader. Därför, föga överraskande, kommer denna nya tjänst inte att vara tillgänglig för alla, utan bara för dem som är villiga att betala för den.

Alla kunder som redan är användare av Adobe-produkter kommer att kunna ingå kontrakt med den nya Creative Cloud Pro-planen för samma pris som nuvarande tjänster. Det vill säga, om vi vill ha paketet med alla Adobe-program, tillsammans med fördelarna med den nya Pro-planen, blir priset 60,49 euro per månad det första året. Detsamma gäller om vi betalar abonnemanget för enskilda program, det vill säga 24,19 euro.

Efter det första året kommer priset att öka. Även om Adobe inte har angett det exakta priset i euro, tittar man på konverteringen i dollar priset skulle öka med cirka 10 euro per månad för paketet med alla program, och cirka 6 euro per månad för paketet för ett individuellt program.

Värde?

Beror på. I slutändan är huvudattraktionen med denna nya betalningsmetod tillgång till Adobe Stock . Just nu, om vi vill komma åt den här plattformen, är det nödvändigt att betala ett abonnemang till som om det vore en annan tjänst. Och det är inte en billig tjänst, eftersom kostnaden är 36,29 euro per månad. Om vi ​​betalar för något av Adobe-programmen, och även för åtkomst till den här plattformen, så är det värt det. Men om vi tenderar att använda andra typer av resurser, till exempel bilder utan upphovsrätt, är det ett slöseri med pengar att betala dessa extra pengar för tillgång till en tjänst som vi inte behöver.

Om vi ​​är ett företag, eller en organisation, kan det också vara användbart, eftersom det också underlättar betalning för användarna.

0 Shares