Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

CoolStar Tweets nedladdningslänk för Odyssey jailbreak public beta

Ända sedan unc0ver-teamet utfärdade en DMCA-nedtagningsbegäran för Odyssey jailbreak GitHub-sidan, har många inbitna jailbreakers väntat på att röken ska försvinna. För närvarande pågår utredningen fortfarande och ingen officiell dom har avkunnats. Odysseys huvudutvecklare CoolStar svarade dock på DMCA-nedtagningen med en överklagan. Nu väntar vi och ser vad som händer…

Under tiden har de som ivrigt väntar på att Odyssey-jailbreaket ska lanseras tvingats vänta längre än väntat med att ladda ner och använda verktyget. CoolStars senaste ETA för release är “när GitHub återställer förvaret”, men saker och ting tog en intressant vändning tidigt på söndagsmorgonen när CoolStar Tweetade en länk som omfattar vad som verkar vara en betaversion av Odyssey jailbreak-verktyget:

CoolStar inkluderade hashtaggen “totallyNotLeaked” troligen med hänvisning till det faktum att en tidigare beta oavsiktligt hade läckt ut till allmänheten. Den här gången indikerade CoolStars offentliga Tweet tydliga avsikter att cirkulera en offentlig betaversion, vilket innebär att de som har väntat på att Odyssey ska tappa kan nu skaffa den senaste betaversionen för att testa själva.

I en uppföljande Tweet nämnde CoolStar några av förändringarna som kom genom beta 2; dessa inkluderar:

  • Förbättrat utnyttjandestöd för A11 och nyare enheter
  • Fast gränssnittsskalning för äldre telefoner utan skåror som iPhone SE, 6s, 7, 8 och SE 2
  • Lade till ett nytt Overwatch-tema i appen

CoolStar noterar också att jailbreak-migreringsfunktionen ännu inte fungerar i den andra betaversionen av Odyssey, vilket innebär att de som kommer från ett annat jailbreak som checkra1n eller unc0ver kommer att vilja använda funktionen för återställning av rootFS innan de fortsätter.

Det är också värt att notera att Odyssey jailbreak stöder A8-A13-enheter med iOS/iPadOS 13.0-13.5 installerat på dem.

På grund av den känsliga DMCA-situationen kan iDownloadBlog inte i god tro tillhandahålla direktlänkar till jailbreak-verktyget såvida inte en positiv dom uppnås. Istället kan vi bara dela med oss ​​av kunskapen om att det nu finns. De som är intresserade av att pyssla med Odyssey-jailbreaket måste gå direkt till källan för att få det själva och följa Odysseys Twitter-sida och huvudutvecklaren CoolStar för de senaste uppdateringarna.

Planerar du att gå hands-on med Odyssey public beta, vänta på den officiella offentliga releasen eller fortsätta använda ett annat jailbreak istället? Låt oss veta dina avsikter i kommentarsfältet nedan.