Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Computex 2000 Täckning Dag 1: Chipset

Under de senaste åren har AnandTech misslyckats med att ha en närvaro på en av de mest intressanta mässorna på planeten för att inte tala om den tredje största. Showen i synnerhet är ingen mindre än Computex som hålls varje år i Taipei World Trade Center (TWTC) och Taipei International Convention Center (TICC) i Taipei, Taiwan.

Äntligen, efter att ha väntat på att månarna skulle passa perfekt med solen, kunde AnandTech äntligen free upp en hel vecka där vi kunde bevaka showen. Så totalt 18 timmar i luften placerade oss halvvägs runt jorden redo att ta itu med den mängd information som Computex kunde tillhandahålla.

För er som inte är bekanta med showen kan Computex anses vara ungefär som Fall Comdex som hålls varje år i Las Vegas med ett stort undantag, på Computex får du mycket mer av moderkortstillverkarna och mycket mindre av de slumpmässiga tillverkarna som producerar möss och tangentbord som vi verkligen inte bryr oss om (ingen anstöt mot tillverkare av mus/tangentbord, de är bara inte de mest intressanta komponenterna).

Innan vi går vidare till showen har vi lite ögongodis som tagits från cirka 37 000 fot i luften när vi reste över Kanada och Alaska.