Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

[Complete Guide] Hur fixar jag Steam DLC som inte installeras?

fixa Steam DLC som inte installeras

Sammanfattning: Är DLC redan nedladdad i spelet men ändå Steam DLC installeras inte? Oroa dig inte och gå bara igenom den här guiden. Här får du de enkla men ändå fungerande tweaks och knep som hjälper dig att få det här problemet åtgärdat utan krångel.

Ånga är en av de största digitala distributionstjänsterna för videospel. Den har över en miljon användare över hela världen. Det är det första valet för många spelare och en ultimat destination för att spela spel, skapa spel och diskutera med andra spelälskare.

Det fanns en tid då spel på Steam bara var menade att spelas till slutet. Men efter DLC kom till, ändrar det perspektivet på spelet och gav nya höjder till spelindustrin.

Vad är Steam DLC?

Nedladdningsbart innehåll (DLC) på Steam ger ytterligare innehåll till spelet och det gör det möjligt för spelutvecklare att lägga till de nya nivåerna, funktionerna, kartorna, innehållet etc i de befintliga spelen.

Steam är känt som en bra plattform för lättinstallerad DLC, eftersom man enkelt kan ladda ner och installera DLC i spelet. Kanske kan du hamna i den situationen där DLC fungerar inte bra med spelen.

Det finns vissa användare som har problem med DLC. Enligt dem, även efter att ha laddat ner DLC, installeras den inte på Steam. Och i vissa fall är “Steam DLC installeras inte”-problem uppstår även när DLC verkar vara installerad i spelet.

Det kan finnas olika orsaker till detta problem, till exempel anslutningsproblem, DLC är inte installerat korrekt, etc. Så om du har samma problem kan du följa nedanstående lösningar för att fixa detta Problem med Steam DLC.

Hur kan jag lösa problemet med att Steam DLC inte installerar?

Fix 1: Kontrollera om du har installerat Steam DLC korrekt

Om Steam DLC är inte installerat ordentligt, då kanske du hittar Steam DLC installeras inte” problem på Windows 10 PC. För att åtgärda det här problemet måste du därför installera om Steam DLC. Och för att göra det måste du följa stegen nedan:

 • Om du redan har DLC installerat på Steam, avinstallera det först och följ sedan nästa steg.
 • Öppna Steam-spelbibliotek.
 • Välj det spel som du vill installera DLC.
 • Klicka nu på Hantera min DLC knapp.

Problem med Steam DLC

 • Markera rutan som anges i Aktiverad kolumnen under Hantera DLC.

installera dlc

 • Nu börjar DLC för det valda spelet att laddas ner och installeras automatiskt.

Nu den DLC installeras inte på Steam problem bör lösas. Men om du fortfarande har det här problemet, försök sedan med nästa lösning.

Fix 2: Försök att starta om Windows PC och Steam Client

Nästa drag kan du prova för att fixa att DLC inte installeras på Steam är att starta om Steam-klienten och efter det starta om din Windows-dator.

Starta först om Steam-klienten på din Windows 10-dator. För detta, gör följande:

 • Öppna din Steam-klient
 • Klicka på Ånga knappen i det övre högra hörnet av fönstret.
 • Klicka nu på Utgång alternativ.

steam är inte installerat på steam

 • Öppna Ånga. Försök nu att ladda ner och installera DLC igen.
 • Om de ovan angivna stegen inte fungerade för dig, klicka sedan på Ånga och välj Byt konto.
 • Klicka på Logga ut knappen för att logga ut från Steam.

DLC installeras inte i spelet

 • Logga nu in på ditt Steam-konto igen och försök ladda ner och installera DLC för det spel du har valt.

Om omstarten av Steam-klienten inte fick ditt arbete gjort, starta om din Windows 10-dator och kontrollera om detta löser problemet med att DLC inte installerar eller inte.

Fix 3: Kontrollera spelfilernas integritet

En annan möjlig lösning på det här problemet är att kontrollera spelfilernas integritet. För att göra detta, följ de givna stegen:

 • Öppna Steam bibliotek
 • Välj spelet och högerklicka på det och välj sedan Egenskaper.

fixa dlc-problemet på steamen

 • Byt till Lokala filer fliken och klicka på Verifiera integriteten för spelfiler

fix team DLC är inte installerat

 • Nu kommer det att uppmana Steam att kontrollera om spelet är korrekt installerat eller inte och kommer också att fixa spelfilfelet.

Om det här tricket inte hjälpte dig fixa problemet med att Steam DLC inte installerardå kan du också försöka installera om Steam-spelet.

För detta, gör följande:

 • Öppna Steam bibliotekvälj sedan spelet och högerklicka på det.
 • Välj Klara av från listan och klicka sedan på Avinstallera.

avinstallera spelet på steam

 • När spelet har avinstallerats, installera om spelet på Steam.
 • Och äntligen ladda ner och installera DLC för det spelet.

Fix 4: Sök efter anslutningsproblem för att fixa DLC installeras inte på Steam

Om Steam DLC är installerat men fungerar inte, då kan det bero på anslutningsproblemen. Detta anslutningsproblem uppstår vanligtvis när Steam-server är nere eller fungerar inte korrekt.

Och på grund av det här, DLC fungerar inte i spelet även efter att ha laddats ner och installerats i spelet.

För att åtgärda det här problemet måste du kontrollera om Steam-servern fungerar korrekt eller inte. Om det fungerar som det ska måste det vara ditt problem med internetanslutningen.

Rekommenderade lösningar för att åtgärda PC-problem och optimera dess prestanda

Efter en tid börjar Windows PC-användare ofta uppleva olika fel och problem med långsam prestanda. Därför, för att åtgärda dessa PC-problem, rekommenderas det starkt att skanna din dator med PC-reparationsverktyg.

Detta är ett avancerat multifunktionellt verktyg som fixar de flesta Windows PC-fel och problem med bara några klick. Allt du behöver göra är att ladda ner det här verktyget och det kommer automatiskt att skanna din dator för att upptäcka och åtgärda fel.

Med det här verktyget kan du fixa fel som DLL, register, applikation, BSOD, spelfel, etc. Det är också reparerar skadade systemfiler, skyddar datorn från virus, ökar prestandan, som en ny.

Skaffa PC Repair Tool för att fixa PC-fel och förbättra dess prestanda

Summera:

Så det här handlade om Steam DLC installerar inget problem på Windows-datorn, och som anges ovan är de bästa möjliga sätten att lösa det här problemet.

Den här guiden räcker för att du ska lösa detta Steam problem och nu borde du kunna spela spelet smidigt utan några andra problem.

Men om du upplever något annat problem, tveka inte att dela det med oss. Du kan dela dina frågor på våra sociala medier Facebook eller Twitter. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på dina frågor.