Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

ClickFunnels vs Convertri – Vilket är bättre Funnel Builder

En försäljningstratt är en viktig aspekt av konsumentresan eftersom den hjälper till att automatisera konsumentresan och guidar potentiella kunder och leads genom alla stadier.

Det finns flera mjukvarualternativ för säljtrattbyggare på marknaden idag, men verktyget du väljer bör underlätta och stödja ditt företag.

ClickFunnels och Convertri är bland de bästa säljtrattbyggarna. De flesta ClickFunnel vs Convertri-recensionerna vittnar om det faktum att de två säljtrattbyggarverktygen förser företag med försäljningstrattar med hög omvandling. Men vilken är den bästa trattbyggaren?

Denna recension av Convertri vs ClickFunnels jämför de två säljtrattbyggarverktygen för att hjälpa dig att upptäcka vilket som är rätt för ditt företag.

ClickFunnels vs Convertri: Vad är de och hur fungerar de?

Klicka på Trattar

ClickFunnels är en säljtrattbyggare som erbjuder en enkel, krångel-free sätt för företag att genomföra sin marknadsföring, försäljning och leverans av produkter och/eller tjänster samtidigt som de kontrollerar varje steg av konsumentresan.

ClickFunnels är inte en dedikerad webbplatsbyggare som WordPress och fokuserar mer på att förbättra trafik och försäljning.

Den webbaserade trattbyggaren hjälper företag att rangordna sina onlinebutiker eller webbplatser på sökmotorernas resultatsidor och automatiserar försäljningsprocessen med hjälp av förgjorda trattalternativ för specifika produkter.

Med ClickFunnels är det enklare att skapa en försäljnings- och marknadsföringstratt från grunden.

Dessutom eliminerar ClickFunnels besväret med att behöva hitta ett IT-team för att bygga traditionella onlinetrattar.

Det gamla systemet involverade hantering av autosvar för e-post, målsidor, webbhotell och annat för att de skulle fungera tillsammans som en helhet. Denna manuella process var inte bara tidskrävande, utan den var också dyr för företag.

ClickFunnels innehåller alla delar av den manuella processen och ger företag ett mer enhetligt och heltäckande paket som de kan använda helt och hållet, istället för att hantera varje komponent individuellt.

Förutom att spara tid och resurser hjälper ClickFunnels företag att attrahera sina ideal- och målkunder.

ClickFunnels erbjuder en förenklad och komplett tratt som passar olika företag. Dessutom hjälper dess användarvänliga gränssnitt dig att integrera andra element som klockor, videor och animationer till dina trattmallar, plus delad testning för att veta vad som fungerar och vad som inte fungerar.

Det finns flera alternativ till ClickFunnels men Convertri sticker ut som ett av de bästa. Låt oss ta en titt på det.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Convertri

Convertri är också en säljtrattbyggare som används specifikt för säljtrattar, målsidor och squeeze-sidor.

Programvaran påstår sig vara världens snabbaste trattbyggare på grund av de supersnabba laddningshastigheterna för sidor som byggts på den, jämfört med andra sidor på webben.

Convertri sidbyggare är intuitiv och användarvänlig så att nybörjare och professionella marknadsförare kommer att finna den praktisk. Programvaran syftar till att hjälpa företag att snabbt bygga upp sidor och kanaler, för att spara tid, lansera kampanjer snabbare, få fantastiska upplevelser och få värde.

Trattbyggaren är ganska ny jämfört med ClickFunnels, som har funnits längre och är mycket mer pålitlig och etablerad som varumärke.

Valet mellan ClickFunnels eller Convertri kommer i slutändan att bero på dina affärsbehov, eftersom Convertri har likheter med ClickFunnels, men det saknas också i många aspekter jämfört med ClickFunnels.

Convertri - Specialpris på $37/månadConvertri - Specialpris på $37/månad

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Funktioner

Klicka på Trattar

ClickFunnels marknadsför sig inte som en allt-i-ett-marknadsföringsplattform utan snarare känd för sin exceptionella kapacitet för att bygga tratt.

Verktyget har flera kraftfulla funktioner som skiljer den från bland andra säljtrattbyggare på marknaden och gör den till ett pålitligt och etablerat varumärke inom sitt område.

Etison sida redaktör

ClickFunnels har en enkel dra-och-släpp visuell redigerare som hjälper dig att skapa sidor med hög konvertering genom att välja element, dra dem var som helst på sidan och sedan redigera dem. På så sätt kan du enkelt och helt anpassa din försäljningstratt.

Högomvandlande trattar

En försäljningstratt är noggrant utformad för att vägleda din målkund från att vara en prospekt till en lead, och i slutändan en köpande kund.

ClickFunnels skapar trattar med hög omvandling som hjälper företagsägare och marknadsförare att sälja fler produkter och/eller tjänster och växa sina företag.

Det är en komplett programvara för att skapa försäljningstratt som skiljer den från sina konkurrenter som Leadpages och Unbounce.

Ett-klick merförsäljning

ClickFunnels erbjuder också företagare och marknadsförare ett enkelt och snabbt sätt att sälja upp produkter på ett sätt med hög konvertering. När potentiella kunder anger sin betalnings- och leveransinformation är det möjligt att lägga till en merförsäljning med ett klick och därmed öka värdet på sina beställningar. Denna process ger högre konverteringsfrekvens än någon annan taktik och ClickFunnels erbjuder det för free.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Teman och mallar

ClickFunnels erbjuder även vackra mallar och teman som har testats och visat sig konvertera prospekt och leads till kunder. Du kan köpa mallar från ClickFunnels marknadsplats eller använda deras mallar för att bygga en försäljningstratt med hög omvandling.

Split testning

Det bästa sättet att veta vad som fungerar eller inte fungerar är att testa, upprepa och fortsätta testa. Med ClickFunnels delade testfunktioner kan du ändra kopian, rubriken, knappfärgerna och andra element för att testa vilken del av din tratt som helst. Detta hjälper dig att se vad som konverterar bäst så att du kan testa och iterera mer för bästa resultat och omvandlingar.

Webbhotell

Du behöver inte betala för hosting med en extern tjänst eftersom ClickFunnels låter dig söka, köpa, ansluta och vara värd för nya domäner direkt från ditt konto. Om du redan äger en domän kan du lägga till den via ditt konto och njuta av webbhotelltjänsten.

Omvandlingsspårning

Utan konverteringsspårning som är lätt att använda och som fungerar, blir det svårt att testa, upprepa och skapa den bästa och högsta möjliga försäljningstratten. ClickFunnels strävar efter att skapa de bästa försäljningstrattarna som fungerar för olika produkter eller tjänster och levererar mätvärden som är avgörande för ditt uppdrag och dina försäljningstrattar.

Autosvarare

Om du har en e-postlista, eller om du vill bygga en, hjälper ClickFunnels dig att göra det, men den går längre för att hjälpa dig att följa upp potentiella kunder, merförsälja kunder, erbjuda rabatter och mer via en e-postautosvarare.

Den här funktionen hjälper dig att bygga upp din lista och kontakta leads från kontakt- eller e-postlistan från ditt ClickFunnels-konto. Om du har en e-postleverantör som GetResponse kan du integrera den med ClickFunnels.

Medlemsåtkomstsida/område

Åtkomstsidan för medlemskap är vad kunderna ser när de skapar och loggar in på sina konton. ClickFunnels låter dig också skapa ett medlemskapsområde där personer kan logga in för att komma åt specifikt innehåll för olika lektionsavsnitt. Du behöver inte ett plugin från tredje part för att göra detta eftersom de ibland kanske inte fungerar med ditt tema.

Kundvagn

Kundvagnsfunktionen i ClickFunnels hjälper företagare och marknadsförare att sälja mer av sina erbjudanden till sina kunder. Du behöver inte ett kundvagnsverktyg om du inte vill att din kundvagn ska vara mer robust med en uppsjö av funktioner.

Free trattar

ClickFunnels erbjuder ett brett utbud av free trattar Till exempel:

 • Tripwire, för lågkostnadsprodukter som säljs snabbt för att skaffa potentiella potentiella kunder och vända dem till kunder. Du kan också använda tripwires för att generera vinster med merförsäljningar
 • Squeeze sida, för att fånga all kontaktinformation som du kan få ut av potentiella kunder innan de kommer åt något
 • Produktlansering, som hjälper dig att lansera nya erbjudanden och hypa kunder inför lanseringen
 • Webinar och Auto-webinar trattar, som låter dig gå före din publik på ett konversationssätt för att sälja produkter eller tillkännage kommande funktioner eller nya releaser. Med autowebinarietrattarna kan du erbjuda vintergröna webbseminarier 24/7 utan att göra dem livewebinarier
 • Ansökan, för att få kontaktuppgifter och mer information om leads via ansökningar med längre formulär för att kvalificera dem för högre biljettartiklar
 • Försäljnings- eller videoförsäljningsbrev, för varor som kräver mer försäljning genom presentationer eller förklaringar för att generera mer vinst genom merförsäljning

Beställningsformulär

Den här funktionen minskar att vagnen överges. Det är enkelt och förvirrar inte dina kunder under kassan, och du kan öka vinsten genom att lägga till omedelbara beställningar.

Ryggsäcksfunktion

Ryggsäcksfunktionen är tänkt att hjälpa dig att köra smarta affiliateprogram genom dina trattar. Dess installation är snabb, sömlös och använder klibbiga cookies för att hålla affiliates lojala, glada och skicka trafik till dig.

Affiliate-center

Med affiliatecenter kan du lägga till affiliateprogram, skapa affiliateområden, ändra affiliatetyper och provisionsplaner och göra utbetalningar. Det låter dig också skapa affiliate-länkar så att dina affiliates kan dela ditt innehåll, sälja och få betalt.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

instrumentbräda

ClickFunnels erbjuder också en instrumentpanel där du kan se dina mätvärden via visuella diagram. Du får också se din försäljning för olika kanaler, jämföra sidvisningar och se hur många som går med i din tratt och varifrån potentiella kunder kommer.

Klicka påFunnels Business Tools

ClickFunnels erbjuder också free onlineverktyg för småföretag att driva sin onlineverksamhet. Dessa inkluderar en Lägg till uppspelningsknapp, som kan läggas till bilder för att öka engagemanget.

Andra snart-kommande affärsverktyg inkluderar en QR-kodgenerator, bildförändring, bildkompressor, fakturagenerator, memegenerator, policygenerator, logotypframställare, affärsplansgenerator, visitkortstillverkare och momskalkylator.

Convertri

Free-form trattredigerare

Precis som ClickFunnels har Convertri också en dra/släpp-redigerare som kallas a free-formulärredigerare. Convertri-trattredigeraren låter dig skräddarsy eller anpassa dina trattar och bygga vilken sida du vill.

Det finns flera anpassningsbara och mobilanpassade mallar du kan välja mellan så att du inte behöver börja från en tom duk. Dessa mallar är byggda för hastighet och för konverteringar.

Den flexibla redigeraren säkerställer att du inte kommer att fastna med de förbyggda mallarna som de är, så du kan lägga till, ta bort, utöka mallarna, lägga till element och göra dem till 100 procent till dina egna.

Mobil kontroll

Convertri låter dig också justera mobilvypositionerna, ordna om sidor och visa olika element på vilket sätt du vill.

Convertri - Specialpris på $37/månadConvertri - Specialpris på $37/månad

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Interaktioner

Du kan visa, dölja och ändra element på dina försäljningstrattar tack vare Convertris enorma utbud av event- och actionhooks baserade på användarbeteende.

Dynamisk text

Med Convertri kan du bygga din sida på ett kick med hjälp av de färdiga innehållsblocken och ha dina sidor klara på bara några sekunder.

Du behöver inte bygga sidor för olika undernischer. Du kan justera kopian på dina sidor baserat på sökorden från dina annonser, inrikta dig bättre, öka konverteringar och vinster med mindre arbete.

Omvandlingsspårning

Du behöver inte kämpa för att undra över resultatet av din försäljningstratt. Använd bara konverteringsspårningsfunktionen i Convertri och kontrollera statistiken.

Dela och importera kanaler

Trattar är kopplade till domäner, och i Convertri spelar det ingen roll hur du planerar att använda sidorna för en enda försäljningstratt. Dessutom kan du ladda upp anpassade trattar skapade någon annanstans för att använda på Convertri, eller exportera trattar som du har skapat på Convertri till andra plattformar.

Detta är praktiskt när du använder olika verktyg och vill importera eller dela kanaler innan de är färdiga för implementering på din webbplats.

Convertri trattmallar

Convertri-trattar är lika många som ClickFunnels. De inkluderar:

 • Programvara, som visar upp den senaste programvaran med videor, merförsäljningssidor, anpassade utcheckningar och mer
 • Free-plus-frakt, som hjälper dig att skapa spänning för produkter med utrymme för funktioner och fördelar, och inbäddad video. Det fungerar med fysiska produkter så att kunderna inte tänker två gånger på att göra köpet
 • Webinar-tratt, som ger en känsla av brådska och hjälper dig att ha dina potentiella kunder på kanten av sina platser när du inspirerar dem kring din produkt eller tjänst
 • Lead-gen, som hjälper dig att bygga ett lojalt band av kunder och dra in leads med hjälp av formulär och videor
 • Infotratt, som låter dig sälja produkter med hjälp av nedförsäljning, merförsäljning och VSL

Tidsinställda element, osynliga lager och triggers

Du kan också ställa in triggers, element och lager för att dölja eller visa efter en viss tidsperiod, och hålla dina potentiella kunder eller potentiella kunder engagerade där du vill att de ska vara.

Merförsäljning med ett klick och utcheckning i två steg

Convertri låter dig också konvertera fler potentiella kunder med merförsäljning. Du behöver bara klicka på rutan för att göra en merförsäljning med ett klick och få in fler potentiella kunder och vinster.

Dessutom ingår tvåstegsutcheckningen som låter dig länka dina sidor för att få kontaktinformation innan kunden checkar ut på huvudkassan. Detta hjälper till med uppföljning av övergivna vagnar och ökar konverteringarna.

Bakgrundsvideor

Den här funktionen är tillgänglig för Convertri-medlemmar att använda för att få en webbplats att se vacker ut och dra kunders uppmärksamhet. Det spelas i bakgrunden när folk besöker din webbplats.

Split testning

Convertri erbjuder också delade tester för vilken del av din tratt som helst för att veta vad som fungerar, vad som inte fungerar och göra nödvändiga ändringar.

Convertri - Specialpris på $37/månadConvertri - Specialpris på $37/månad

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Nedräkningstimer

Den här funktionen hjälper dig att skapa en enorm brådska på dina erbjudanden genom att använda flera skal, utgångseffekter och styling.

Sidimportör

Med Convertris sidimporterare behöver du inte återskapa befintliga sidor på en ny plattform. Du kan överföra alla dina sidor på några sekunder och klona nästan vilken sida som helst på webben. Allt du behöver göra är att lägga till Convertri URL och trycka på knappen.

Domäner och hosting

Convertri erbjuder anpassade domäner som du kan lägga till på vilket underkonto som helst, free värd för alla dina mest värdefulla sidor, och free SSL för varje Convertri-konto utan komplicerade certifikat eller inställningar. Den erbjuder också anpassade 404-sidor, och du kan växla mellan no-follow och do-follow med ett enkelt klick.

Snabb redigering

Du kan snabbt redigera dina sidor och lägga till korrigeringar live direkt. Du behöver inte vänta länge på att saker ska passera genom ett filtrerat system. Klicka bara på “publicera” så är du igång.

Integrationer

ClickFunnels och Convertri integreras båda enkelt med andra tredjepartsappar inklusive e-posttjänster, sociala medieplattformar och mer.

Klicka på Trattar

ClickFunnels integreras med topptjänsteleverantörer och verktyg som låter dig bygga din tratt bättre. Dessa inkluderar Convertkit, Constant Contact, Facebook, GVO, HTML Form, Ever Webinar, Twilio, Sendlane, HubSpot, Mad Mimi, Webinar Jam Studio, Maropost, MailChimp, Zapier, ShipStation, SalesForce, Interspire, InfusionSoft, GoToWebinar och mer.

Att ta betalningar via ClickFunnels kan du ställa in PayPal, Stripe, InfusionSoft for Payments, Ontraport for Payments, ClickBank eller NMI.

Convertri

Convertri, å andra sidan, har API-integrationer för flera tjänster inklusive Zapier. Andra integrationer inkluderar plattformar som Drip, Stripe, MailChimp, Keap, ActiveCampaign, AWeber, WebinarJam, ConvertKit och många andra.

Stöd

Klicka på Trattar

ClickFunnels erbjuder 24/7 support genom deras kundtjänstteam, som du kan nå via en Stöd länk på någon av dess sidor. Du kan också få supportartiklar från ClickFunnels helpdeskoch släpp din fråga i Facebook-gruppen.

Convertri

Convertri erbjuder support genom ett onlinekontaktformulär och en praktisk kunskapsbas med supportartiklar om olika ämnen. Det finns också en Facebook-grupp där du kan ställa dina frågor.

Prissättning

ClickFunnels Prissättning

ClickFunnels erbjuder tre prisplaner: ClickFunnels-plan för $97 per månad, ClickFunnels Platinum $297 per månad och ClickFunnels Två Comma Club (tidigare Collective) $2497 per månad.

ClickFunnels Platinum- och ClickFunnels Two Comma Club-planer erbjuder mest valuta för pengarna när det gäller funktioner och support.

Du får obegränsade kanaler, obegränsade sidor, prioriterad support plus VIP-telefonsupport, FunnelFlix (timmar med extra utbildning, kurser och mer), 27 domäner, 27 betalningsgateways och mycket mer.

Du kan enkelt avsluta ditt konto utan att kontakta kundsupportteamet via e-post eller telefon och ladda ner din data innan du avslutar så att du kan behålla dina medlemmar och kontakter. Kolla upp prissidan för ClickFunnels för mer detaljer.

Saken att notera med Clickfunnels är att den inte har möjlighet att betala årligen. Om du vill hålla dig borta från besväret med återkommande betalningar kan Optimizepress vara svaret. Det är en solid plattform som ClickFunnels.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Convertri prissättning

Convertri har ett prispaket som kostar $99 per månad, men om du betalar årligen får du rabatt och betalar $75 per månad istället.

Funktionerna du får för både månads- och årsprenumerationen inkluderar 25 trattar, 250 sidor, 10 anpassade domäner, 400+ mallar, 100 GB videohosting, 10 teammedlemmar, 250 000 visningar per månad, obegränsade produkter, SSL, delad testning, Convertri sidbyggare och sidimporterare. Se Convertris prissida för mer information.

Både ClickFunnels och Convertri erbjuder en free prova i 14 dagar så att du kan prova dem innan du förbinder dig till deras planer.

Convertri - Specialpris på $37/månadConvertri - Specialpris på $37/månad

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Convertri vs ClickFunnels: likheter och skillnader

Avslutar

Denna recension av ClickFunnels vs Convertri täcker huvudaspekterna av de två säljtrattbyggarverktygen. Frågan är vilken av de två som är bäst för ditt företag, och vilken kommer att hjälpa dig att bygga de bästa försäljningskanalerna?

ClickFunnels är ett pålitligt varumärke för försäljningstratt och är mer etablerat jämfört med den ganska nya Convertri. När det kommer till pris är ClickFunnels kostnad per månad högre än Convertri-prissättning. Skillnaden ligger i värdet som du får, vilket är mer med ClickFunnels än med Convertri.

Den stora avvägningen du kommer att göra här handlar mest om de verktyg du behöver för att få saker att fungera och din budget.

Beroende på vilka anpassningsmöjligheter du vill ha för ditt företag är ClickFunnels rätt väg att gå. Det ger inte bara valuta för pengarna, utan det ger dig också beprövade försäljningstrattar med hög omvandling som du kan anpassa efter dina önskemål. Dessutom kan du testköra den för free och se om det passar bra.