Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

ClearVPN -recension – Varför ska du köpa den?

Vill du komma åt geografiskt begränsade webbplatser, men vill inte gå in på det tekniska? Du har tur. ClearVPN är precis rätt VPN för dig. Till skillnad från andra VPN på marknaden låter ClearVPN dig välja den aktivitet du vill utföra, inte servern. Detta gör det enkelt att använda både en VPN och vara säker. Förutom detta, finns det något annat som ClearVPN har att erbjuda? I verkligheten är det den bästa VPN eller tjänsten du har letat efter?

För att få ett svar och förstå vad ClearVPN har för dig, läs recensionen till slutet. Här kommer vi att diskutera i detalj denna anständiga VPN.

Hur fungerar ClearVPN?

Den senaste produkten från MacPaw, ClearVPN, är utformad för att göra det enkelt för användarna och skydda dem mot hot mot nätet, cyberattacker och hjälpa till att blockera geografiskt begränsade webbplatser.

För att göra det enkelt använder ClearVPN DynamicFlow -teknik som hjälper automatiskt att välja en optimal server för att utföra önskad åtgärd. Detta skonar användarna från besväret att välja genom en lista med hundratals servrar. För enkelhets skull erbjuder MacPaw en gratis version av ClearVPN som gör det möjligt att surfa säkert på webben.

Höjdpunkter:

 • ClearVPN erbjuder en begränsad funktionsfri plan för testning.
 • DynamicFlow -tekniken ger snabbare anslutningshastigheter, men bristen på servrar gör den otillfredsställande.
 • Premiumplanen hjälper till att avblockera Netflix, HBO, men inte BBC iPlayer.
 • Inga extra säkerhetsfunktioner som Kill Switch som split-tunneling eller en kill switch.

Vad är prissättningsplanerna?

Tillgänglig för Windows, macOS, Android och iOS, uppgradering till premiumversionen kostar $ 12,95 per månad. Utöver detta, om du vill kan du också köpa det under 1-åriga och 2-åriga prenumerationer. Ett konto gör det möjligt att ansluta upp till 6 enheter.

Det finns en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och du kan köpa ClearVPN via kredit-/betalkort, PayPal och UnionPay.

Finns det en gratis version av ClearVPN?

Om du inte vill betala väljer du att hoppa över inloggningsskärmen så blir du en provanvändare. Du behöver inte ange några detaljer, du kan börja använda testversionen direkt. Men det finns en fångstprovversion som är mycket begränsad. De enda alternativen utan hänglåset är “Anti-Snooping”, “Block Ads While Surfing” och “No Malware” tillgängliga att använda.

Det är då saker blir komplicerade, där ClearVPN å ena sidan marknadsför sig själv som ett aktivitetsbaserat VPN. Å andra sidan tvingar det användare att välja att bara använda en tjänst, du kan inte ha dem alla samtidigt.

Var inte ledsen, det är en sak du kommer att gilla – den obegränsade datafaciliteten, en sällsynt funktion som erbjuds av en gratis VPN. Du kan dock inte välja platsen utan kan använda den för att förbli skyddad när du använder offentligt Wi-Fi och surfar på webben.

Respekterar ClearVPN din integritet?

Eftersom MacPaw har sitt huvudkontor i Ukraina och Ukraina inte är medlem i 5, 9 och 14 Eyes Alliance är ClearVPN inte skyldig att lagra datalagring. VPN: s sekretesspolicy nämner dock tydligt att de inte behåller information som kan användas för att identifiera användarna. Det vet bara att tjänsten används, inte webbplatsen du surfar på. Om du inte mår bra kan du återkalla anonym datainsamlingstillstånd.

Notera: När du använder mobilappen måste du bevilja platsåtkomsttjänst, detta frågas så att DynamicFlow -funktionen kan fungera korrekt. Dessutom hjälper det att välja en lämplig server för den uppgift du vill utföra.

En sak du kanske inte gillar är att ClearVPN registrerar alla appar som är installerade på din enhet.

säkerhet

För att säkra data och ge anonymitet som ClearVPN hävdar använder MacPaw AES-256-kryptering och DynamicFlow, en tjänst som ”omedelbart upptäcker användarens nuvarande nätverksstatus (servrar, lokala begränsningar, faktiska regionala innehållsbegränsningar, etc.) och ansluter till den snabbaste inaktiviteten. server.

För att upphäva eventuella säkerhetsproblem och tillhandahålla en höghastighetsanslutning använder ClearVPN tillsammans med sitt eget anpassade protokoll IPSec, IKEv2 och OpenVPN. Det tillåter även Torrenting eller P2P -trafik. För detta kan du hitta en genväg i appen.

Prestanda

MacPaw nämner inte ett definitivt antal servrar, det enda du kan se är en lista över de mest populära länderna som du kan ansluta till när du använder Premium -versionen. Det finns nästan 20 länder och ClearVPN presterar bättre än många andra VPN. Även om en liten minskning av hastigheten när VPN kopplades bort märks.

Det anpassade protokollet som vi diskuterade som nämnts på den officiella webbplatsen är baserat på WireGuard, men du kan inte välja det manuellt. Det betyder att det inte finns något sätt att veta vilket protokoll som används.

Avblockering av videor var inte ett problem eftersom ClearVPN enkelt kunde avblockera amerikanska Netflix men BBC iPlayer var en floppshow. Det lät mig bara inte blockera det. ITV Hub stöds inte heller. Ett annat problem vi stod inför var åtkomsten till webbplatsen. När några av aktiviteterna aktiverades slutade webbplatsen att ladda och de skulle fungera först efter att aktiviteterna hade inaktiverats.

Hur är användarupplevelsen?

Att byta appar och serverbyte är enkelt, men du måste utföra några steg för det. Du måste först välja syftet med VPN, följt av att välja plats och sedan klicka/knacka på “Aktivera”.

Både Windows- och Android -appar tog tid att prestera.

Vad är ClearVPN -alternativ?

Även om ClearVPN är en anständig VPN är priset för det tillgängligt inte motiverat. För samma pris kan du enkelt hitta andra populära VPN -tjänster som NordVPN, Surfshark och CyberGhost. Den enda VPN, ClearVPN har lågt pris är ExpressVPN, men med tanke på glitches och få misslyckade upplåsningsförsök är det bättre att betala för en som fungerar.

Är det värt pengarna att köpa ClearVPN?

Fördelar

 • Strikt No-loggpolicy
 • Den fria versionen fungerar för surfning
 • Anslut upp till 6 enheter
 • Låser upp Netflix USA
 • Kryptering av militär kvalitet AES-256
 • Flera plattformar

Nackdelar

 • Ingen kill switch
 • BBC iPlayer blockeras inte
 • Windows -appen är slö
 • Stöder inte torrenting

Rekommenderar vi ClearVPN?

Ja, de som letar efter en lättanvänd VPN bör definitivt prova ClearVPN. Det är ett användarfokuserat VPN som kommer utan en enorm lista med servrar att välja mellan. MacPaw har gjort ett bra jobb, företaget kan hålla en balans mellan hastighet, säkerhet och användarvänlighet. Inte bara detta, ClearVPN gör det enkelt att strömma data och det kan säkert ge en konkurrensfördel.

Jämfört med andra VPN kan du tycka att det är dyrt, men den lätthet och innovation det ger inga andra VPN -erbjudanden.

Det är värt att prova. Vi hoppas att du tycker att informationen är användbar och kommer att prova denna VPN. Dela din feedback om detsamma i kommentarfältet. Vi ser fram emot att höra av dig.