Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

ClearPC, C3 och BeanTech: The Clear Chassis Comparison

Introduktion

Tydliga höljen har väckt en efterföljare i våra forum och återförsäljare runt om på internet. Några av dessa människor har legitima användningsområden för ett tydligt fall; pedagogiska exempel, demonstrationsprodukter etc. Men majoriteten av människor som verkligen tycks hoppa över de tydliga fallen är entusiasterna. Mer specifikt är de ultraentusiast; även känd som den lilla rasen av användare som är helt förälskad i alla prylar som ger det “Wow! Häftigt!” intryck.

Inte mindre än ett halvdussin klara chassi debuterade på platser som COMDEX, och efter några månader verkar det vara två eller tre som sätter trenderna för denna mycket specifika marknad. Det första tydliga fallet vi kommer att titta på är ClearPC.cas ClearPC-torn. Detta fodral har varit ett av de första på marknaden, men också ett av de billigaste som finns. Eftersom det inte är ett kit, och du kan anpassa fodralet direkt på ClearPC.ca-webbplatsen, har många människor använt det som en one-stop-shop för modding.

Vår andra utmanare i vår tydliga chassi-mach-up är C3-väskan, även känd som “Clear Computer Case”. C3 har lite mer variation än ClearPC, men vi kommer bara att granska deras basmodellfodral. C3 har kallats det mer “high end” akrylfodralet på marknaden, så vi har många förväntningar på detta fodral.

Sist men inte minst fick vi en nyare version av BeanTech-kapslingen. Även om det här fodralet kan ha ett roligt namn, har det en mycket praktisk och intrikat design. Med ett gatupris någonstans mellan C3 och ClearPC betecknade vi detta som det “mittvägs” tydliga chassit.

Tydliga kapslingar har inte fått många recensioner, men de element som diskuteras i denna recension är liknande för många klara kapslingar på marknaden. Även om du inte överväger någon av dessa kapslingar, kan du upptäcka att några av de saker att leta efter i ditt tydliga fall är liknande. Du kanske märker att vi inte har granskat några kit i den här recensionen. Eftersom satserna säljs till ungefär samma pris som de redan konstruerade enheterna, bestämde vi oss för att låta bli den här gången.