Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Clash Of Clans November Update: Vad vi vet hittills

Den här veckan slog en liten Halloween-uppdatering det populära mobilspelet Clash of Clans, men det är bara en teaser innan en av de största Clash of Clan-uppdateringarna i historien. För ögonblick sedan avslutades det första ClashCon-spelevenemanget. Det bekräftade att rådhuset 11 kommer och under de närmaste två veckorna kommer företaget långsamt att avslöja massor av nya funktioner för den här stora uppdateringen.

I sommar fick Clash of Clans, ett av de mest populära mobilspelen runt, en enorm uppdatering med massor av förändringar och nya funktioner. Och i september kom en annan, men det är bara början. Idag lärde vi oss fyra eller så viktiga pusselbitar, och nedan går vi igenom vad vi hittills vet och vad vi kan förvänta oss framåt.

Läs: Clash of Clans October Update: What to Expect

Nu när ClashCon är över och all hype har upphört, undrar Clashers vad som är nytt, vad som kommer och var den här enorma uppdateringen är. Vi vet nu att TH11 kommer, en ny 3: e hjälte och mycket mer, men vi kommer inte att veta de slutliga detaljerna på minst två veckor till. Läs vidare för all tillgänglig information hittills.

ClashCon var ganska udda. Ett evenemang där utvecklarna av Clash of Clans, Supercell, var värd för ett enormt evenemang med mini 5v5 Clan wars och tillkännagav några spännande nya funktioner. Men det handlade om det. De hypade upp det som den största uppdateringen någonsin, och många trodde att den skulle komma idag.

Tyvärr kommer den stora Clash of Clans-uppdateringen inte att levereras i oktober, och istället tittar vi på ett släppdatum i mitten av november. Det har inte bekräftats, men Supercell uppgav att de kommer att släppa mer information och teasers om uppdateringen under de närmaste två veckorna. Vilket får oss att tro att de har massor av spännande nyheter att dela under de kommande veckorna. När teasersna slutar kommer den stora Clash of Clans-uppdateringen som alla väntar på äntligen att komma.

Nedan följer en exempelbild som släpptes av Supercell av den tredje hjälten som kommer till Clash. Det kommer att finnas kungen, drottningen, och nu detta. Det ser ut som en trollkarl, kostar elixir istället för mörk elixir, och vi har några fler detaljer nedan.

8YewKtC

Vi vet inte exakt vad som kommer, men har en bra idé samt några bekräftade nya aspekter av spelet. Nedan följer några nya funktioner som bekräftats av videor som visas på ClashCon, spekulationer och eventuellt nya tillägg baserat på tidigare uppdateringar eller rykten. Det här är de nya Clash of Clan-funktionerna som snart kommer, de första har bekräftats, resten är bara rykten. Låt oss börja.

Stadshuset 11 Bekräftat

Stadshuset 11 Bekräftat

Efter nästan ett års rapporter och rykten händer det äntligen. Stadshuset 11 har just bekräftats live på ClashCon. Bilden ovan är den nya designen, men det handlar om allt vi vet just nu. Detta kommer att bli en enorm uppdatering som ger en ny defensiv trupp till TH11-spelare och mycket mycket mer som vi inte vet om ännu.

Och ja, TH11 kommer att betala 1 250 för att slå nästa när de letar efter attacker, istället för det $ 1000 guld det kostar nu.

Det nya rådhuset 11 har ett ganska unikt utseende, med en öppen topp och helt vit yta. Det är minst sagt mycket unikt, och inte på distans vad många förväntade sig. Som sagt är det äntligen officiellt, och förhoppningsvis kommer uppdateringen snarare än senare.

När vi vet mer information kommer vi att uppdatera, men detta kommer sannolikt att kosta hela 8 miljoner elixer att uppgradera.