Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Chrome Flags: Vad det är och hur man enkelt använder det bästa 2021

Du kanske inte vet det, men Google Chrome har mycket mer funktionalitet än att bara vara en webbläsare. En av dessa är Chrome Flags, denna fantastiska uppsättning funktioner, den är gömd i din webbläsare och du kanske inte känner till den. Låt oss se mer om vad detta är och hur man använder det.

I den här artikeln hittar du:

Vad är Chrome-flaggor?

Chrome Flags är en tjänst inom Chrome som samlar verktyg som fortfarande är under utveckling. Den var designad för utvecklare, men den är öppen för allmänheten. En sak som är viktig att vara försiktig med är att vissa saker fortfarande är under utveckling, så de kan vara instabila eller utgöra risker för användarna.

Farorna innebär att förlora data och äventyra säkerhet och integritet. Vissa av dessa experimentella saker från Chrome Flags kan bli officiella i slutliga versioner. Andra gör det inte, men du kan fortfarande använda dem. Du kan använda Chrome Flags på flera Windows-, Mac OS- och Android-enheter.

En annan sak som är viktig att vara medveten om är att eftersom alla verktyg fortfarande är under utveckling kan de stängas av helt när som helst. Så se upp, låt oss nu lära oss hur du kan använda denna verktygslåda.

Hur man använder Chrome Flags

Det är inte så svårt att se denna Chrome-verktygslåda. bara Skriv chrome:// flaggor i Google Chromes adressfält. Detta fungerar på både din PC, Mac och Android. Efter att ha skrivit och skrivit in kommer du att omdirigeras till servicesidan.

chrome flaggor har lätt att aktivera, inaktivera och söka

På den här sidan kan du använda sökfältet högst upp på skärmen. Det fungerar att söka efter resurser och verktyg, om du hittar något som intresserar dig klickar du vidare Inaktiverad eller standard och ändra till Aktiverad. Efter det är det troligt att Google Chrome kommer att meddela dig om ändringen och visa dig att det är nödvändigt att starta om din webbläsare. För att gå till Starta om.

efter att justeringarna är gjorda, klicka på omstart

Efter att webbläsaren startat om kommer du att ha nya fördelar och verktyg som du har aktiverat. Allt detta snabbt och enkelt.

Fungerar Chrome Flags på Android?

Många tror att Chrome Flags bara fungerar på datorer, men faktiskt kan du göra det på din Android också. bara Skriv chrome:// flaggor i Google Chrome-appen och en lista visas, precis som på din dator. Du kommer att kunna göra samma justeringar som vi såg ovan. Enkelt, smidigt och snabbt.

kromflaggor på Android är möjligt

Nu när du har sett hela guiden och du vet vad Chrome Flags är och hur du använder dem, låt oss se de bästa för dig.

Bästa Chrome-flaggor 2021

Vi har separerat de bästa Chrome Flags-verktygen åt dig, i var och en ser vi taggen, så att du enkelt kan hitta och vad den gör. Kom ihåg att vissa av dessa verktyg fungerar på PC andra på Android.

1. Forcera mörkt läge

Force mörkt läge är möjligt med google flaggor

Tagg: #enable-force-dark

Många gillar mörkt läge, kanske din webbläsare inte uppfyller inställningen alls. Det bästa man kan göra vid dessa tillfällen är att tvinga fram mörkt läge och Chrome Flags tillåter det. Med den kan du göra dina flikar och webbsidor ännu mörkare. Med det här alternativet aktiverat kommer du att märka att mörkt läge kan ha olika och ännu bättre toner.

2. Mjuk skärmrullning

Tag: #slätrullande

Många människor blir irriterade på webbläsarens rullning och tycker att den är för abrupt och snabb. Med detta Google Flags-verktyg kan rullningen bli mycket smidigare. Hon slutar inte direkt, utan sakta och arbetar med en mus och ett finger på mobiltelefonens skärm.

3. Visa en länk utan att logga in

Tagg: #enable-ephemeral-tab-bottom-sheet

Du är nyfiken på att se en sida, men har bara en vy av den, utan att behöva öppna den. Med det här verktyget från Chrome Flags kan du spionera sidan och se dess innehåll mycket enkelt. Sidan kommer att beläggas med ett fönster som en genväg.

4. Snabba upp webbläsaren

Tag: #enable-quic

Din webbläsare använder kommunikationsprotokoll för att ladda de sidor du öppnar. När du aktiverar Quic blir din webbläsare snabbare. Detta beror på att nuvarande modeller behöver utbyta 2-3 meddelanden med servrarna, Quic fungerar inte så, den utbyter bara ett. Detta möjliggör en ännu snabbare anslutning.

5. Snabbare nedladdning

öka din nedladdningshastighet med kromflaggor

Tag: #enable-parallel-nedladdning

Förutom att snabba upp webbläsaren kan du även snabba upp dina nedladdningstider. Istället för att ladda ner en nedladdning åt gången kan du med det här verktyget göra flera nedladdningar samtidigt. Detta ökar produktiviteten och tiden för din webbläsares nedladdning.

avslutande

Med den här guiden har du redan all kunskap om Chrome Flags, och du vet redan vilka de bästa verktygen är. Lyckades du följa alla steg? Hade du några svårigheter? Låt oss veta i kommentarerna.