Chiefs vs Ravens livestream: hur man ser NFL Sunday Night Football online var som helst

0 Shares

Vilket spel vi har, då Patrick Mahomes leder Chiefs mot Lamar Jacksons korpar. Banged-up Baltimore gjorde en heroisk insats mot Raiders men blev plågsamt kort på måndagen, och det här känns som en kort veckas match som har kommit vid exakt fel tidpunkt för John Harbaughs män. Det är en all-star-affär, så läs vidare när vi förklarar hur du får en Chiefs vs Ravens livestream och titta på NFL Sunday Night Football online var som helst.

Trots dessa två kostsamma fumlar var Jackson något att se i Vegas och gled mellan kroppar som flytande guld. Han har kritiserats för sina misstag, men med stjärnlöpande backar JK Dobbins, Gus Edwards och Justice Hill ute av spel bar han laget på ryggen.

KC visade tecken på sårbarhet mot de bruna men sprang till liv i andra halvlek, Mahomes kastade för tre touchdowns och körde en över sig själv, och han fick expertis hjälp av – vem annars? – dessa fasor Tyreek Hill och Travis Kelce.

Mahomes har ett perfekt rekord mot alla motståndare i september månad, och han har aldrig blivit slagen av Jackson, så Baltimore -publiken måste spela sin roll för att behålla sina killar i den.

Följ vår guide för hur du tittar på Chiefs vs Ravens online och få en NFL -livestream var du än är i världen just nu.

Ström NFL utan kabel med Sling TV
Få din första månad för endast $ 10 nu. Eftersom spelet visas på NBC ikväll kan sladdklippare titta på med en Sling TV -prenumeration. Registrera dig för Sling Blue nu och raka 25 $ på det vanliga månadspriset, samtidigt som du får tillgång till NFL Network, Fox, NBCSN, CNN och 20+ fler kanaler.
Visa erbjudande


Hur man tittar på Chiefs vs Ravens från ditt land

Om du har en semester som inte matchar eller om du är på affärsresa och vill se ditt lands täckning från utlandet måste du använda en VPN. Detta hjälper dig att ringa in till en plats i ditt hemland för att undvika geografiska block och återfå tillgång till innehåll och tjänster som du redan betalar för hemma.

En VPN är i allmänhet perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP -adress så att du verkar vara på en helt annan plats när det stora spelet pågår.

Använd en VPN för att strömma Chiefs vs Ravens var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla de stora VPN: erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess snabbhet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Det är också kompatibelt med nästan alla strömmande enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och iOS.

Registrera dig för en årsplan nu och få en extra 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, meddela dem och de kommer att ge dig pengarna tillbaka utan krångel.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

När du har valt och installerat ditt valda VPN öppnar du helt enkelt tjänstens motsvarande app, trycker på “välj plats”, väljer lämpligt land och du kan se sändningen som om du var hemma igen.


Chiefs vs Ravens -spelet visas av NBC ikväll, som är hemmet för Sunday Night Football den här säsongen.

Kick-off är planerad till 20.20 ET / 17.20 PT, och om du har kanalen som en del av ditt kabelpaket kan du också livestreama spelet direkt via NBC: s webbplats.

Hur man ser Chiefs vs Ravens GRATIS utan kabel

Den uppenbara första anlöpshamnen för sladdskärare som vill titta på NBC: s NFL -utgång är en Peacock TV -prenumeration. Planer börjar från $ 4,99 i månaden (kan avbrytas när som helst) och, liksom fotbollen, ger dig tillgång till det bästa som NBC har att erbjuda på begäran,

För en fylligare OTT-lösning är prisvärd Sling TV ett bra alternativ för NFL-fans. Dess Blue -paket erbjuder lokala NBC/NBCSN- och Fox -kanaler på de flesta stora marknaderna, liksom NFL Network, och täcker därmed ett stort antal NFL -spel inklusive både primetime och lokala sändningar, för bara $ 35 i månaden. Men just nu kan du få en hela Sling Blue -månaden för $ 10.

En extra $ 15 i månaden för det kombinerade Sling Blue + Orange -paketet ger åtkomst till ESPN 1, 2 och 3 till din NFL -visningsarsenal – samt ger dig en handfull andra högsta premiumkanaler som TNT, AMC, TBS, BBC America och Mer.

Det dyrare men ännu mer grundliga alternativet är att skaffa en FuboTV -plan. Dess standardplan kostar $ 64,99 per månad och inkluderar Fox, CBS, NBC, ESPN och NFL Network – alla kanaler du behöver för att ställa in varje nationellt tv -NFL -spel under ordinarie säsong 2021/22.

Du får också fördelen av att FuboTV har en GRATIS provperiod.

Hur man tittar på Chiefs vs Ravens: live stream NFL FREE i Kanada

Kvällens Chiefs vs Ravens -spel startar klockan 20.20 ET / 17.20 PT, och det sänds av TSN och CTV, som båda erbjuder streamingåtkomst antingen fristående eller utan extra kostnad för prenumeranter.

Kanadensiska NFL -fans är dock några av de lyckligaste i världen, som streamingtjänst DAZN visar Chiefs vs Ravens tillsammans med varje spel under säsongen 2021/22, ända fram till Super Bowl.

Och det är ett absolut fynd – DAZN kostar bara $ 20 USD i månaden eller $ 150 per år.

Plus, GRATIS 30-dagars DAZN-provperiod låter dig försöka innan du köper – betyder i huvudsak att du kan livestreama Chiefs vs Ravens gratis.

Inte nog med att du får varje NFL -spel, inklusive NFL Game Pass och RedZone -åtkomst, men DAZN är också det exklusiva kanadensiska streaminghemmet för Premier League och Champions League -fotboll!

Den levereras också med iOS, Android, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 och bärbar/PC -streaming (inklusive Mac -enheter).

Chiefs vs Ravens livestream: hur man tittar på NFL online i Storbritannien

Chiefs vs Ravens-spelet sänds i Storbritannien på Sky Sports, med avspark klockan 1.20 BST söndag kväll/måndag morgon.

Nätverket visar minst fem matcher i veckan på sin dedikerade Sky Sports NFL -kanal och ger tillgång till RedZone -höjdpunkterna live varje söndag.

Om du inte har Sky Sports som en del av ditt TV -paket, låter Nu TV dig strömma allt det har att erbjuda utan att låsa dig i ett långt kontrakt.

Ett bra alternativ för döda fans är NFL Game Pass, som visar varje säsongsmatch live. Ett abonnemang kostar £ 14,99 i veckan eller ett mycket bättre värde för £ 147,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Inte i Storbritannien men ändå vill fånga åtgärden? Använd ett VPN för att strömma NFL som om du var hemma. Detta låter dig också komma runt alla blackout -begränsningar som ibland gäller spel.

Hur man ser Chiefs vs Ravens GRATIS: livestream NFL i Australien

Chiefs vs Ravens -matchen startar klockan 10.20 AEST på måndag morgon.

ESPN, tillgängligt via Foxtel, visar spelet, och du kan också strömma det på din bärbara dator eller mobil med Foxtel Go -appen.

Streamingtjänsten Kayo Sports visar också Chiefs vs Ravens -spelet och är det idealiska alternativet för dem som inte vill ha ett långt (och dyrt) kontrakt.

Kayo låter dig strömma på två enheter med en $ 25 per månad grundläggande plan och på tre enheter med sin $ 35 Premium -plan, och båda kommer med en GRATIS 14-dagars provperiod.

Det är också värt att komma ihåg att 7Mate visar tre spel i veckan GRATIS, men inte just den här.

Och om det inte är tillräckligt för att tillfredsställa dina NFL -begär rekommenderar vi starkt att du registrerar dig för NFL Game Pass, eftersom det visar varje match av säsongen live. En prenumeration kostar $ 28,99 i veckan eller $ 274,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Inte i Australien just nu? Använd en VPN om du inte är hemma för att använda din inhemska täckning.

Jämför de bästa övergripande VPN -tjänsterna efter pris:

0 Shares