Chiefs vs Eagles livestream: hur man ser NFL online var som helst

Kan de riktiga Kansas City Chiefs snälla stiga upp? Om två nederlag i rad inte var chockerande nog har KC avgivit en gemensam ligasämsta 95 poäng och helt enkelt måste slå Eagles – som för övrigt har samma 1-2 -rekord – för att få sin säsong på rätt spår. Läs vidare när vi förklarar hur du får en Chiefs vs Eagles livestream och titta på NFL online var som helst.

Chiefs har redan förlorat lika många matcher som de gjorde under hela ordinarie säsong 2020, och fansen kan börja oroa sig. Defensiva sårbarheter kostar dem mot korparna, men Patrick Mahomes och brottet hade fel mot laddarna.

Eagles kanske bara gillar sina chanser. Ja, de togs isär av Cowboys på måndagen, och ja, de spelade ganska dåligt mot 49ers också, men det finns inget incitament som ett skott på en snubblande, tumlande jätte.

Jalen Hurts höll händerna uppe efter måndagens nederlag och kommer att vara desperat att göra en stor prestation inför Philly -hemmapubliken för att övertyga dem om att han är mannen som tar dem framåt.

Det är back-to-the-wall-grejer för båda franchisen, så följ vår guide för hur du tittar på Chiefs vs Eagles online och få en NFL-livestream var du än är i världen just nu.


Hur man tittar på Chiefs vs Eagles från ditt land

Om du inte matchar en semester eller om du är ute i affärer och vill titta på ditt lands täckning från utlandet måste du använda en VPN. Detta hjälper dig att ringa in till en plats i ditt hemland för att undvika geografiska block och återfå tillgång till innehåll och tjänster som du redan betalar för hemma.

En VPN är i allmänhet perfekt för detta eftersom det låter dig ändra din IP -adress så att du verkar vara på en helt annan plats när det stora spelet pågår.

Använd en VPN för att strömma Chiefs vs Eagles var som helst

ExpressVPN – få världens bästa VPN
Vi har lagt alla de stora VPN: erna och vi betygsätter ExpressVPN som vårt bästa val, tack vare dess hastighet, användarvänlighet och starka säkerhetsfunktioner. Det är också kompatibelt med nästan alla strömmande enheter där ute, inklusive Amazon Fire TV Stick, Apple TV, Xbox och PlayStation, samt Android och iOS.

Registrera dig för en årsplan nu och få en extra 3 månader helt GRATIS. Och om du ändrar dig inom de första 30 dagarna, meddela dem så kommer de att få tillbaka dina pengar utan en krångel.

– Prova ExpressVPN 100% riskfritt i 30 dagar

När du har valt och installerat ditt valda VPN öppnar du helt enkelt tjänstens motsvarande app, trycker på “välj plats”, väljer lämpligt land och du kan se sändningen som om du var hemma igen.


Chiefs vs Eagles livestream: hur man ser NFL i USA

Dagens Chiefs vs Eagles-spel visas på CBS, med avspark planerad till 13:00 ET / 10:00 PT.

Om du inte redan har CBS som en del av ditt kabelpaket bör du veta att det också är tillgängligt endast för streaming på Paramount Plus från bara $ 4,99 i månaden efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Hur man tittar på Chiefs vs Eagles utan kabel

I allmänhet rekommenderar vi fuboTV som det bästa sättet att titta på NFL -spel utan kabel den här säsongen.

Standard fuboTV -abonnemanget kostar $ 64,99 per månad och inkluderar Fox, CBS, NBC, ESPN och NFL Network – alla kanaler du behöver för att ställa in varje nationellt TV -spel NFL under ordinarie säsong 2021/22.

Dessutom får du också fördelen av det faktum att fuboTV har en 7-dagars GRATIS provperiod.

Hur man ser Chiefs vs Eagles: live stream NFL FREE i Kanada

Dagens Chiefs vs Eagles -spel börjar klockan 13:00 ET / 10:00 PT, och det sänds av TSN, som också erbjuder streamingåtkomst antingen fristående eller utan extra kostnad för prenumeranter.

Kanadensiska NFL -fans är dock några av de lyckligaste i världen, eftersom streamingtjänsten DAZN visar det tillsammans med varje spel under säsongen 2021/22, hela vägen till Super Bowl.

Och det är ett absolut fynd – DAZN kostar bara $ 20 USD i månaden eller $ 150 per år.

Plus, GRATIS 30-dagars DAZN-provperiod låter dig försöka innan du köper – betyder i huvudsak att du kan livestreama Chiefs vs Eagles gratis.

Inte bara får du varje NFL -spel, inklusive NFL Game Pass och RedZone -åtkomst, men DAZN är också det exklusiva kanadensiska streaminghemmet för Premier League och Champions League -fotboll!

Den levereras också med iOS, Android, Apple TV, Chromecast, Amazon Fire TV, Android TV, Roku, Xbox One, PS4 och bärbar/PC -streaming (inklusive Mac -enheter).

Chiefs vs Eagles livestream: hur man ser NFL online i Storbritannien

Chiefs vs Eagles -spelet börjar klockan 18.00 BST på söndagskvällen, och du kan ställa in via NFL Game Pass, som visar varje match under säsongen live.

Ett abonnemang kostar £ 14,99 i veckan eller ett mycket bättre värde för £ 147,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Sky Sports visar minst fem NFL -matcher i veckan, men Chiefs vs Eagles -spelet är inte en av veckans utvalda matchningar.

Och om du inte har Sky Sports som en del av ditt TV -paket, låter Nu TV dig strömma allt det har att erbjuda utan att låsa dig i ett långt kontrakt.

Inte i Storbritannien men ändå vill fånga åtgärden? Använd en VPN för att strömma NFL som om du var hemma. Detta låter dig också komma runt alla blackout -begränsningar som ibland gäller spel.

Hur man ser Chiefs vs Eagles GRATIS: livestream NFL i Australien

Chiefs vs Eagles -spelet börjar klockan 04.00 AEDT på måndag morgon.

ESPN, tillgängligt via Foxtel, visar spelet, och du kan också strömma det på din bärbara dator eller mobil med Foxtel Go -appen.

Streamingtjänsten Kayo Sports visar också Chiefs vs Eagles -spelet och är det idealiska alternativet för dem som inte vill ha ett långt (och dyrt) kontrakt.

Kayo låter dig strömma på två enheter med sin $ 25 per månad grundläggande plan, och på tre enheter med sin $ 35 Premium -plan, och båda kommer med en GRATIS 14-dagars provperiod.

Det är också värt att komma ihåg att 7Mate visar en handfull spel varje vecka GRATIS, men inte just den här.

Och om det inte är tillräckligt för att tillfredsställa dina NFL -begär rekommenderar vi starkt att du registrerar dig för NFL Game Pass, eftersom det visar varje match av säsongen live. En prenumeration kostar $ 28,99 i veckan eller $ 274,99 för säsongen, efter en 7-dagars GRATIS provperiod.

Inte i Australien just nu? Använd en VPN om du inte är hemma för att använda din inhemska täckning.

Jämför de bästa övergripande VPN -tjänsterna efter pris:

Relaterade Artiklar

Back to top button