Chiara Ferragni har designat en ny Nespresso kaffebryggare, vi önskar bara att vi kunde ändra en sak

0 Shares

De bästa kaffebryggarna ser till att du kan göra den perfekta latten, cappuccino eller espresso i ditt hem. De kommer vanligtvis i ganska dämpade färger som rostfritt stål eller svart, men om du har längtat efter en ljusare, djärvare maskin är det nu din chans.

Nespresso har avslöjat sin nya linje med entreprenören och sociala medier mogul, Chiara Ferragni. Det exklusiva sortimentet, som inkluderar en Nespresso x Chiara Ferragni Essenza Mini kaffebryggare, en signatur Aeroccino 3 för skummande mjölk, en kaffemugg samt en resemugg, kommer i pastellfärger och lekfulla mönster, och kommer att fås från Nespresso .com den 28 maj.

Samlingen kommer att innehålla Chiara Ferragnis signaturdesigner från hennes kläd- och livsstilsvarumärke samtidigt som den lyser mot en enorm framgångsrik affärskvinna – något som Nespresso hoppas kommer att genomdriva kvinnlig empowerment.

Med enorma 23,6 miljoner följare på Instagram ensam grundade Chiara Ferragni sitt eget varumärke som har en nu ikonisk ögonlogotypdesign och samarbetet med Nespresso gör en uppfriskande förändring från manliga varumärkesrepresentanter inklusive George Clooney.

Den nya Nespresso kaffebryggarkollektionen kommer också att åtföljas av exklusiva evenemang för kaffefans, och det kommer också att finnas en serie recept för att fira lanseringen.

På tal om samarbetet med Nespresso sa Chiara Ferragni: ”Nespresso representerar verkligen ett modernt sätt att leva med sin praktiska och smarta inställning till högkvalitativt kaffe.

“När jag först träffade varumärket introducerade de mig till många initiativ gällande hållbarhet och återvinning som jag verkligen vill vara en del av.”

Nespresso x Chiara Ferragni kollektion

Samarbetet från Nespresso och Chiara Ferragni inkluderar Essenza Mini kaffebryggare med pastellrosa design och Chiara’s eye print som du hittar i hennes varumärke. Det finns också en Aeroccino 3 mjölkskummare så att du kan njuta av mjölkbaserade drycker med minimal ansträngning. För kaffe hemma och på språng kompletteras samlingen med en glasmugg och en resemugg.

Urvalbutiker kommer att lagra samlingen men den kommer att finnas lättare tillgänglig online. Priserna för kollektionen har ännu inte avslöjats.

Analys: Handlar det verkligen om kvinnlig empowerment?

Att samarbeta med andra varumärken är inget nytt för Chiara Ferragni eftersom hon är en nyckelfigur i modevärlden och har listats i Forbes-listan över “30 inflytelserika personer under 30 år”.

Det är också en trevlig förändring att se en kvinna inte bara samarbeta med Nespresso på det sätt som George Clooney och Natalie Dormer gjorde, utan också i spetsen för att skapa ett nytt sortiment med hjälp av element från Chiara Ferragnis enormt etablerade varumärke.

Allt kan komma ner till personlig smak men det är lite synd att Chiara Ferragni-kollektionen är helt pastellrosa – möjligen en av de stereotypa “flickaktiga” färgerna där ute – men då är det här igen signaturfärgpallen från varumärket Chiara Ferragni. Vi skulle ha älskat att se några av de andra färgerna från Chiaras mönster som används som huvudskugga i denna kollektion, men vi välkomnar definitivt Nespresso som blandar det med något nytt. Förhoppningsvis kommer det mer att komma.

0 Shares