Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Chenbro Xpider II

IntroduktionSnabb titt
Chenbro Xpider II De goda
+ En 120 mm LED-fodralfläkt, en 92 mm
+ 350W strömförsörjning
+ Löstagbart 3-1/2″ enhetsfack
+ Verktygslös sido- och frontpanel
Det dåliga
– Inget avtagbart moderkortsfack
– Inte helt verktygslös design
– Begränsade hårddiskfack

Chenbro är ett 20-årigt namn inom datorfodralbranschen. Den har tillverkat PC-, server- och rackmonterade fodral sedan dess och har några andra saker på sin lista över prestationer. Chenbro var först med att lansera tornfodraldesignen på marknaden och de hävdar också att de har implementerat den första avtagbara moderkortsbrickan.

Tillsammans med de stora bedrifterna har Chenbro många andra saker bakom sig, såsom cirka 180 mekaniska designpatent, och med över 700 anställda över hela världen är Chenbro ett av de största tillverkningsföretagen i världen.

Med 20 års erfarenhet trodde vi att Chenbro hade gott om tid att inse det bästa och sämsta inom PC-fodraldesign. De har släppt några spelchassier de senaste åren, som vi inte har haft nöjet att titta på förrän nu.

Chenbro var vänlig nog att skicka oss ett prov på deras Xpider II, som har varit ute på marknaden ett tag nu. Med alla fodral tog vi isär Xpider II för att se vad som gör att den sticker ut från resten. Ta en titt på vad vi hittade.

Mer information finns på Xpider II på Chenbros hemsida.