Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Chenbro Gaming Bomb II: Någon för exklusivt spel?

Introduktion

Vi förväntade oss att Chenbro skulle skicka oss ett prov på ett fodral som levde upp till resten av deras produktlinje. Vi förväntade oss också att Chenbro skulle introducera ett PC-chassi i mitten av tornet för oss som skulle innehålla de funktioner som vi hade sett i Chenbros andra fall som Xpider II. Istället skickade Chenbro oss en produkt som överträffade våra förväntningar och tog andan ur oss!

Från de olika bilder och funktionslistor som vi har stött på, blev vi ännu mer angelägna om att lägga vantarna på Gaming Bomb II. Med en tillbakablick, var Gaming Bomb I baserad på en design som föregick Xpider II. Xpider II hade samma allmänna interna layout som GB, men lade till ett större hårddiskfäste för att hålla ytterligare två 3-1/2″-enheter för totalt fyra hårddiskar. Den enda andra aspekten som ändrades var det externa utseendet; den vänstra sidopanelen och frontramarna var båda specialdesignade för temat för Xpider II.

Med introduktionen av den nya Gaming Bomb II förväntade vi oss att Chenbro skulle fortsätta att använda stål för karossen och plast för infattningen som den hade för många av sina andra fall. Istället fick vi ett fodral som såg ut som något som bara en entusiast skulle känna sig bekväm att spendera för. Här är en snabb titt på Gaming Bomb II.Chenbro Gaming Bomb II
De goda
+ Lätt aluminiumdesign
+ Frontpanel USB, Audio, FireWire
+ Verktygslösa funktioner genomgående
+ Integrated Cable Management (ICMTM) system
+ FlexiBayTM avtagbar/vridbar hårddiskbur
+ Avtagbar moderkortsfack
Det dåliga
– Pris
– Inga verktygslösa hårddiskfack

Så, exakt vad gör Gaming Bomb II så fantastisk förutom den uppenbara förändringen i utseende såväl som konstruktion? Så fort vi skrev på för lådan som levererades av UPS, slet vi ur fodralet ur förpackningen och hoppade in direkt! Ta en titt på varför vi är så exalterade över denna Chenbro-skapelse.

Mer information finns på Gaming Bomb II på Chenbros hemsida.