Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Checkra1n uppdaterad till v0.10.2 med stöd för iOS 13.5, ytterligare buggfixar

Unc0ver-jailbreaket är på väg att uppdateras till version 5.0.0 med officiellt stöd för alla enheter som kan köra iOS och iPadOS 13.5, och i en tyst och ganska oväntad undercut släppte checkra1n-teamet v0.10.2 beta av sin bootrom-exploatbaserade jailbreak-verktyg för macOS lördag kväll med officiellt stöd för iOS och iPadOS 13.5.

Enligt releasenotes för den uppdaterade versionen av checkra1n jailbreak lägger v0.10.2 inte bara till stöd för Apples senaste mobila firmware-versioner, utan innehåller också några olika buggfixar:

Det är värt att notera att detta fortfarande är en betaversion och att den bara är tillgänglig för macOS och Linux för närvarande. En Windows-version av checkra1n är ännu inte tillgänglig, och vi vet ännu inte när den kommer. Lyckligtvis kan checkra1n distribueras från en Android-enhet eller med en speciell bärbar Ra1nbox-enhet.

Som alltid rekommenderas alla som använder en tidigare version av checkra1n jailbreak att ladda ner och distribuera den senaste versionen så snart som möjligt för att dra fördel av de senaste buggfixarna och stabilitetsförbättringarna. Särskilt kan du också uppdatera din checkra1n-kompatibla enhet till iOS eller iPadOS 13.5 för att dra nytta av de senaste Apple-centrerade förbättringarna också.

Liksom med tidigare utgåvor kan den senaste versionen av checkra1n laddas ner för free från den officiella checkra.in-webbplatsen. Dessutom kan du dra nytta av vår steg-för-steg handledning för jailbreaking med checkra1n om du aldrig har använt verktyget förut eller behöver hjälp med att använda det.

Eftersom checkra1n-jailbreaket skiljer sig från semi-unthered varianter som unc0ver, är det värt att notera att de två kan köras på samma enhet så att du åtminstone kan komma tillbaka till ett jailbreakat tillstånd utan en dator om du någonsin skulle behöva starta om din telefon.

Har du jailbroken iOS eller iPadOS 13.5 med checkra1n v0.10.2 än, eller kommer du att använda unc0ver v5.0.0 när den släpps? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.