Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Chase OverDraft Assist: En djupgående guide för att övervinna avgifter

Är du ett Chase-kontoanvändare och vill veta hur Chase Overtraft Assist fungerar och hur du använder det effektivt?

För Chase-checkkonton är Overtraft Assist en funktion som kommer automatiskt med kvalificerade konton, så du behöver inte registrera dig.

Chase-kontots behörighet baseras inte på kredithistorik utan snarare på att upprätthålla ett konto som uppfyller bankens standardvillkor. Det har dock sina egna begränsningar när du är en ny kund hos Chase.

I det här blogginlägget kommer du att känna till den detaljerade arbetskaraktären för Chase Overtraft Assists.

Hur Chase OverDraft Assist fungerar på olika konton

Övertrassering Assist är en tjänst som erbjuds av Chase som hjälper till att hantera transaktioner som överstiger ditt kontosaldo. Specifikt bidrar det till att mildra övertrasseringsavgifter genom att tillhandahålla vissa kriterier enligt vilka dessa avgifter kan avstås.

Det finns tre typer av affärskonton hos Chase: Chase Business Complete Checking℠, Chase Performance Business Checking® och Chase Platinum Business Checking℠

Så här tillämpas Övertrasseringsassistent på dessa konton:

Kontotyp Free Månatliga transaktioner Free Månatlig gräns för kontantinsättningar Minimalt övertrasseringsbelopp Extra tid för att täcka övertrassering
Chase Business Complete Checking℠ 100 5 000 USD 50 USD Till nästa arbetsdag kl. 23:00 ET
Chase Performance Business Checking® 250 $20 000 50 USD betalas i slutet av dagen
Chase Platinum Business Checking℠ 500 $25 000 50 USD betalas i slutet av dagen

Övertrasseringshjälp för dessa konton erbjuder fördelen att om kontot övertrasseras med 50 USD eller mindre i slutet av arbetsdagen, kommer Chase inte att ta ut en övertrasseringsavgift.

Men till skillnad från Business Complete Checking-kontot ger dessa konton inte ytterligare tid förrän nästa arbetsdag för att hantera övertrasseringen.

Vilka är övertrasseringsassistansens flexibilitet för Chase-kontot

 • Du debiteras ingen övertrasseringsavgift om ditt konto är övertrasserat med 50 USD eller mindre i slutet av arbetsdagen.
 • Även om du är övertrasserad med mer än 50 USD, kommer du fortfarande inte att ta på dig några avgifter så länge du får ditt kontosaldo att vara övertrasserat med 50 USD eller mindre i slutet av nästa arbetsdag.
 • För vissa typer av transaktioner, till exempel transaktioner som är $5 eller mindre, träder Chase Overtraft Assist automatiskt i kraft, och du kommer inte att debiteras en övertrasseringsavgift.

Hur hanterar övertrassering övertrassering

Övertrassering Assist kan hjälpa företag att undvika avgifter för mindre övertrassering, vilket ger en kudde som kan vara särskilt användbar för att hantera kassaflödet.

Det är viktigt att notera att den här funktionen gäller för saldot vid dagens slut, så kontoinnehavare bör övervaka sina transaktioner under hela dagen.

Hur hjälper övertrassering till att undvika övertrasseringsavgift

För att dra full nytta av Overtraft Assist och undvika övertrasseringsavgifter, se till att se över ditt kontosaldo regelbundet.

Om du märker att ditt konto är övertrasserat har du möjlighet att överföra pengar eller göra en insättning för att få ditt saldo inom gränsen på 50 $ vid bryttiden.

Ytterligare övertrasseringstjänster hjälper dig att hantera transaktioner

Chase kan erbjuda andra övertrasseringstjänster eller skyddsplaner som kan kopplas till ditt företags checkkonto, till exempel:

1. Sätt upp övertrasseringsskydd

Om du har ett annat konto hos Chase kan du länka det till ditt checkkonto för att täcka eventuella underskott, även om avgifter fortfarande kan tillkomma för denna tjänst.

2. Ställ in Account Alert

Chase låter dig ställ in anpassade varningar för ditt konto. Du kan få aviseringar om låga saldon som kan vara avgörande för att undvika övertrasseringsavgifter.

Så här ställer du in dessa varningar:

 1. Logga in på ditt Chase-konto och gå till “Kontohantering” flik.
 2. Välja “Profilinställningar,” och klicka “Varningar”
 3. Välj “Välj varningar” och välj de konton du vill ha.
 4. Anpassa din varning: Du kan ställa in en varning för lågt saldo för att meddela dig när ditt konto faller under ett visst dollarbelopp.
 5. Välj din Leverans metod: Du kan välja en avisering efter din bekvämlighet (e-post, textmeddelande eller push-meddelanden via Chase-mobilappen).
 6. Klick “Spara”

3. För innehavare av Chase SapphireSM Checking- och Chase Private Client CheckingSM-konton

Det finns inga övertrasseringsavgifter för poster som presenteras mot ett konto med otillräckliga medel under de första fyra bankdagarna under de aktuella och föregående 12 kontoperioderna. Om varor returneras på en arbetsdag, räknas det mot de fyra arbetsdagarna då en Övertrasseringsavgift inte kommer att debiteras.

4. Gör insättningar i tid

Se till att du sätter in pengar omgående för att täcka eventuella förväntade underskott. Om ditt konto är övertrasserat med $50 eller mindre vid slutet av arbetsdagen, kommer Chase Overtraft Assist inte att debitera dig övertrasseringsavgifter. Men om du är övertrasserad med mer än $50, måste du få ditt kontosaldo till övertrasserat med $50 eller mindre i slutet av nästa arbetsdag för att undvika avgifter.

5. Övervaka kontoaktivitet

 • Granska transaktioner regelbundet: Håll koll på alla debiteringar och krediteringar som sker på ditt konto. Detta hjälper dig att identifiera eventuella oförutsedda betalningar och sätta in pengar om det behövs.
 • Använd mobilbankappar: Utnyttja Chase Mobile Banking app för att kontrollera ditt saldo och de senaste transaktionerna när du är på språng. Omedelbar tillgång till kontoinformation kan hjälpa dig att göra snabba överföringar för att förhindra övertrasseringsavgifter.

Att ha ett disciplinerat tillvägagångssätt för att hantera och övervaka din kontoaktivitet är grundläggande när du använder Chase Overtraft Assist till din fördel.

Begränsningar och överväganden för Chase OverDraft Assist

Medan Chase Overtraft Assist℠ verkar fördelaktigt måste du vara medveten om vissa begränsningar och överväganden som kan påverka din användning av denna tjänst.

Transaktionstyper som inte omfattas

Inte alla transaktionstyper är skyddade av Chase Overtraft Assist℠. Till exempel:

 • Bankomattransaktioner: Eventuella kontantuttag som leder till övertrassering kommer inte att täckas.
 • Engångstransaktioner med betalkort: Dessa transaktioner kan medföra övertrasseringsavgifter såvida de inte är en del av Chases betalkortstäckning.

Potentiell påverkan på kontots status

 • Upprepade övertrasseringar: Även om Chase Overtraft Assist hjälper dig att undvika avgifter på mindre övertrasseringar, kan ofta övertrassering av ditt konto fortfarande påverka din kontostatus.
 • Långfristiga checkräkningskrediter: Om ditt konto förblir övertrasserat med mer än 50 USD i slutet av nästa arbetsdag, kan standardavgifter för övertrassering tillkomma, vilket kan påverka din bankrelation.