CES 2021 | Panasonic lanserar Final Fantasy Special Edition Soundbar

0 Shares

Medan TV-apparater som Panasonics JZ200 kommer att vara stjärnan i showen på CES 2021, har företaget också tillkännagett en ny soundbar som fansen kommer att älska.

Designad i samarbete med Square Enix, den prisbelönta SoundSlayer SC-HTB01 finns nu tillgänglig i en speciell Final Fantasy-utgåva. Hon nominerades som hederstagare vid CES 2021 Innovation Awards i kategorin Hörlurar och personligt ljud.

Precis som Final Fantasy XIV Online-varumärket och konstverk i vitt, har soundbaren tre speciella spellägen utvecklade med Final Fantasy-ljudteamet.

Den första är speciellt för RPGs (RPGs) som FF Online med en “känsla av verklighet och intensitet, vilket gör att spelare kan känna att de är inne i spelets virtuella värld.”

Det finns också ett FPS-läge (First Person Shooter) med exakt ljudlokalisering så att du kan lokalisera fiender i spelet, samt ett röstläge som förbättrar den mänskliga rösten i äventyrsspel.

Panasonics SoundSlayer är en 2.1-högtalare i en kompakt design och erbjuder en mängd olika ljudtekniker inklusive Dolby Atmos, DTS: X och DTS: Virtual X.

“Kombinationen av dessa ljudteknologier skapar ett 3D stereofoniskt tekniksystem och ett akustiskt utrymme som omger stycket i alla riktningar.” sa Panasonic.

Det finns fortfarande inget pris eller releasedatum för Final Fantasy Special Edition, men den vanliga SoundSlayer SC-HTB01 kostar $299 eller cirka £279 för att få en idé.

0 Shares